Kako se gosti ova 'elita' nocas, kako ih sluze na prijemu, rekli bi da je Monako, a ne CG.
Da ima naroda sluzili bi 'elitu' nocas iz korita, da kolektivno riljaju, jer za bolje nisu.
Gosti skupa Dalaj Manda & CO, kao i 'biznis crkvenjaci' - jer tu nema ni C od crkve, jer crkva treba da podrzava narod duhovno, vjerski, drustveno, i moralno, a ne da sebi puni dzepove kao korporacija, dok narod krepava od gladi.
Last edited by techlinkit; 08-07-25 at 20:18.
Narod veli skapava od gladi, a nikad se nije bolje zivjelo u cg, nikad vise para u narod...
Nego maze li se ova nagrada na hljeb?
Umoran sam od svega sto znam
Od “gutali smo suzavac policije Milovog režima” do “udri narodna milicijo!” bilo je potrebno samo da se njegovi popnu na vlast.
Rekao bih da nadjoh veće splačine od legendarnog “studirao 15 godina zbog DPS-a”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ja nisam Spajki da kupujem stanove od 500K EUR do 1 mil. EUR, ili vile od 2 mil. EUR.
Takodje nisam Spajki da kupujem Mercedes dzipove od preko 100K EUR.
Takodje nisam Milatovic da gradim vilu od vise 100K EUR, i da dobijam kredite na vise 100K EUR, sa ugovorom na odredjeno od 4 god.
Dodatno, nisam ni Dalaj Manda sa dvije vile (kazu nelegalno izgradjene), ni dvije jahte (od kojih je jedna navodno fotografisana u Grckoj ovih dana).
Tvoj 'gazda' i tvoja partija je vise zaduzila CG za 5 god. 'rada' nego DPS za 30 god. sto govori dosta, a i dovoljno
Dzabe stize direktiva iz centrale PEZ-a, da se prica kako je sve bajno i sjajno u CG, kako tece med i mlijeko, i svi zive u izobilju. Vecina obicnog naroda je u krajnjem siromastvu, ili na granici istog, jer im je platezna moc nikad manja. Mozes sad da kazes da je plata 1000 EUR, a ako za nju mozes da kupis obican K, onda je to siromastvo 'drugar'.
Oce li osuditi sad ove na robiju ka Milana Knezevića zbog gurkanja sa policijom?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Umoran sam od svega sto znam
đe se raspravljaš sa likom koji je pljuvao po Cetinju i narodu koji tamo živi nakon one tragedije u januaru. samo ljudsko dno bi pisalo onakve stvari i moderatori mu lagano prešli preko toga. i nije on bot evrope sad. no andra mandića i ostale četnijade. oni su ga i zaposlili tamo đe radi za fine pare.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Može li kako moderacija cdm foruma da makne ove ANB-ovce sa foruma koje šalju po zadatku ka Crno Žutoga ili je nemoćna.
Naravno da će je mazat na ljeb. Može dosta paštete da se kupi za skoro 15 hiljada eura, koliko iznosi novčani dio nagrade. Nije valjda da crni žuti misli da je ovoj dvojici smećara od laureata stalo do zvanja dobitnika nagrada? Dok obrću se repa, nagrado budi lepa, ne vidi se dno mog dubokog džepa...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bela roba za belog roba,
Ashes to ashes, dust to dust.
Ali veli NHM ti je u Vodovod dok nisi tu bija sa zvucima iz kanalizacije ANB-a.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Valja čupnut malo prije šampanjca.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks