ti si od onih sto na dzak onih vade onaj![]()
ti si od onih sto na dzak onih vade onaj![]()
Jutros mi dosla por da je paket ostavljen nedje u centar, zena lagano preuzela, manje od 10 dana, stvarno za sad imam srece
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Stigla poruka Bit
Idem na stari imam dva dana inace je vratise kinezima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od jutros od prije 9 sati je ovako. Duze od pola sata se ceka na paket, na beton, na 35c. Bolest.
![]()
Kako se dodje u ovu situaciju da nedje cekas paket? Ova 3 paketa sto sam narucio do sad su mi donijeli kuci...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Naručeno 15og, danas uručeno. Još jednom sve pohvale za mOne, na kućni prag svaki put donesu. Posle 5 minuta od uručenja stigao mail potvrde!
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Mog druga je MONE ispalio, govoreći mu da su ga navodno 2 puta zvali, ali uopšte nisu. I vratili pošiljku za Kinu posle 2 dana.
Izgleda kako kad evo meni na jedan paket nekoliko dana stoji kako je stigao u CG i cekam. A u Bar zna da bude haos, odmah oko 8 se spusti masa ljudi. Obicno oko 10ipo 11 je malo lakse pa tad je najbolje ici.
A 2 paketa posle toga naručena, završena carina jutros
Koliko se obicno dana ceka da stigne posiljka,je li kao na Allexpres/ebay tu do 30/90 dana ili manje,vracu li pare ako ne stigne ?
Meni je umjesto u Bar, paket zavrsio u Ulcinj.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Podji na veliku plazu brckaj se i pokupi usput
Jos tri posiljke, narucene 19.06. kurir danas preuzeo...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
M One u Baru je paketomat je sada na Eko pumpi na bulevaru Ilino.
Vjerovatno Kiosk kod potkovice nije vise u opticaju.
Dash kamera stigla, kvalitet snimka predvece je solidan 1080p, nisam sam igrao sa podesavanjima.
Kamera posjeduje datum i ton,snima na svaka 3min klip sto mi se svidja. Uzeo karticu 128 gb,dal ce biti dovoljana,ne znam. Ima dvije kamere za naprijed na putu i nazad u autu.
Link sam kacio ranije gore
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Đe ga je paketomat u HDL na Zabjelo, uđe li se baš u HDL ?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Našao, unutra, u okviru marketa.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ispucah se malo na ovaj Temu. Dok cekam prvu posiljku zanima me samo da li zovu na broj ili morwm u postu da pitam za robu?
posto pise 8 do 21 dan
Bice ti jasni statusi.
A kad bude da je pokupljeno vozilom kurira, zvace te nekoliko sati nakon toga.
Ako je Mone.
Ne znam dodjeljuju li koliko posti. A kad dodijele poslednja destinacija je tebi najbliza posta. Oni ili donesu ili zovnu da dodjes.
Last edited by Bruda; 03-07-25 at 14:23.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks