Page 201 of 250 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 6240

Thread: Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Nebitni ali dovoljno kvalifikovani da izvedu ponesto od onoga sto su pricali a kad iskra se zapali moze (ne mora) da izazove pozar.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Prvi put viđeh za ovog lika preko jednog druga strašan video.Nepristrasan ovaj veli ne zna ni đe Srbija na mapi.

Izvukoh neke kul komente ispod.Milina čitati ovakve ljude.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Default Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Ko je završavao izbore DF-u dok nije SNS bio na vlasti u Srbiji ili dok je SNS bio u ljubavi sa DPS-om?
    sns je dfu počeo da završava izbore kad se posvadjali sa dpsom. od 2020. godine pa nadalje. dobio im je svake izbore na lokalu. kad je abazović prodao CG snsu, mnogo im je lakše bilo. jer sad imaju df, evropu sad i uraše da preko njih gaze ovu državu. zato je ovolika frka medju njima. bez para i podrške snsa sve ide mnogo teže.

fino od Piksija što je izabrao stranu.

https://x.com/janjic_vladan/status/1901589174504804827

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by outline; 17-03-25 at 13:43.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Ima li dje ove splačine među forumske pipune.
    Pošto vidim voli da se druži sa našim Pipunom po srpskim gownovizijama.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    8,516
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

@Massaro,reche da si objektivan,i da dobro percipirash politichka dogadjanja...pa stoga da te pitam...je li bilo planirano da se onoliki protest,vjerovatno najveci ikad(sam kvantitet meni nije bitan,vec kvalitet) trebao da se zavrshi onako rano oko 19h...?

Da vjerujemo Bizbashu i slichnim da su bajkeri htjeli da odrade workout pa su radi toga prekinuli...?

Da ne vjerujemo hiljadama svjedoka da je prekid izazvao taj zvuk pa odakle kod dolazio,iz topa ili nekakve spec usmjerene pushkice...?

Svi koji su zatražili pomoć su isfolirali da im je bilo neshto...?Doktori su glupi pa ne umiju prepoznati simulacije...

I na kraju nevezano za taj zvuchni...u petak si tvrdio da je Usnija gotov...kakav ti je stav sada,shta si zakljuchio nakon ovoga?
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ima li dje ove splačine među forumske pipune.
    Pošto vidim voli da se druži sa našim Pipunom po srpskim gownovizijama.

Ima ga u "srpsku kuću" u PG tamo je redovan.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    sns je dfu počeo da završava izbore kad se posvadjali sa dpsom. od 2020. godine pa nadalje. dobio im je svake izbore na lokalu. kad je abazović prodao CG snsu, mnogo im je lakše bilo. jer sad imaju df, evropu sad i uraše da preko njih gaze ovu državu. zato je ovolika frka medju njima. bez para i podrške snsa sve ide mnogo teže.

fino od Piksija što je izabrao stranu.

https://x.com/janjic_vladan/status/1901589174504804827

Ma ja te pitam ko je završavao DF-u izbore ranije?

I ranije su oni dobijali neke glasove. Ko im je to završavao?

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

EDIT
    Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Prvi put viđeh za ovog lika preko jednog druga strašan video.Nepristrasan ovaj veli ne zna ni đe Srbija na mapi.

Izvukoh neke kul komente ispod.Milina čitati ovakve ljude.

Mala digresija kako mi je kul kad se Ameri iščuđavaju ka da žive na drugoj planeti.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Istraga ce pokazati cinjenicno stanje.
    Bas si me razocarao svojim stavovima ovdje Samo zato i pisem na temu, jer inace se ne bi ukljucivala jer je sve kristalno jasno i ko je ovdje na pravoj a ko na krivoj strani.
    Koja istraga? Istrage poput nih koje je Milo vodio u svoje vrijeme i koje jos uvijek vode njegovi kadrovi?
    Jesmo li se skupa borili protiv naseg zla, a ti sada podrzavas to isto zlo u drugoj drzavi, ne vjerujes ljudima koji tamo zove? Ni nama nisu vjerovali sjecas se, sto nam Milo smeta kad nas je uveo u NATO, "napravio" nam drzavu, itd. a samo smo mi znali kako nam je.
    Vjeruj mi, debelo si u krivu.

10. The Following 5 Users Say Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    @Massaro,reche da si objektivan,i da dobro percipirash politichka dogadjanja...pa stoga da te pitam...je li bilo planirano da se onoliki protest,vjerovatno najveci ikad(sam kvantitet meni nije bitan,vec kvalitet) trebao da se zavrshi onako rano oko 19h...?

Da vjerujemo Bizbashu i slichnim da su bajkeri htjeli da odrade workout pa su radi toga prekinuli...?

Da ne vjerujemo hiljadama svjedoka da je prekid izazvao taj zvuk pa odakle kod dolazio,iz topa ili nekakve spec usmjerene pushkice...?

Svi koji su zatražili pomoć su isfolirali da im je bilo neshto...?Doktori su glupi pa ne umiju prepoznati simulacije...

I na kraju nevezano za taj zvuchni...u petak si tvrdio da je Usnija gotov...kakav ti je stav sada,shta si zakljuchio nakon ovoga?
    Ja tvrdim i dalje da je gotov, a nisam rekao da će pasti s vlasti u subotu.
    Jednostavno, njegova vlast je ozbiljno načeta i nema šanse da se regeneriše ikad.
    Ako sve bude išlo ovim tokom, konačan pad će se desiti na nekim izborima. Kao i Miloševićeva, kao i Đukanovićeva...

Nije planirano da se onoliki protest prekine i završi oko 19h...Studenti su imali plan i program do 22h i kasnije. Ali su ga mudro prekinuli, na prvi znak da Vučić kreće u nešto...po oprobanom receptu i povukli se na fakultete.
    Time su pokazali izvanrednu strategiju, pokazali Vučiću da je predvidljiv, da neće nasesti na njegove fore i da subota nije nikakvo finale, nego je kraj kad oni odsviraju da je kraj.

Ja sam iskreno bio ubjedjen da će oni završti sve do polovine marta i odblokirati fakultete, pa krenuti i drugi vid borbe.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Ma ja te pitam ko je završavao DF-u izbore ranije?

I ranije su oni dobijali neke glasove. Ko im je to završavao?
    keš je dolazio i prije, Koštunica je pokušao da sredi sve na referendumu. ovi nakon njega nisu bili dovoljno jaki da utiču na dešavanja. snsu nije bilo u interesu dok su bili drugovi sa dpsom da išta rade. sad kad to nisu, krenulo je najjače sipanje ikad jer kontrolišu sva dešavanja u CG preko dfa, abazovića i evrope sad. znaš ti vrlo dobro sve to, no se praviš avetan.

Thanks Thanks Given 
    6,109
    Thanks Thanks Received 
    5,763
    Thanked in
    3,327 Posts

Ako Vucic padne ko ce da nastavi finasiranje Srpske kuce u Podgorici

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

eo kako je ostavljen park nakon ćacija.

https://x.com/LomaXoma/status/1901585091974836268

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,276
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Bas si me razocarao svojim stavovima ovdje Samo zato i pisem na temu, jer inace se ne bi ukljucivala jer je sve kristalno jasno i ko je ovdje na pravoj a ko na krivoj strani.
    Koja istraga? Istrage poput nih koje je Milo vodio u svoje vrijeme i koje jos uvijek vode njegovi kadrovi?
    Jesmo li se skupa borili protiv naseg zla, a ti sada podrzavas to isto zlo u drugoj drzavi, ne vjerujes ljudima koji tamo zove? Ni nama nisu vjerovali sjecas se, sto nam Milo smeta kad nas je uveo u NATO, "napravio" nam drzavu, itd. a samo smo mi znali kako nam je.
    Coek je i na drugoj temi o ratu otisao stranputicom. Vidi se kad troluje, i na ovoj temi, samo sto u svom tom trolovanje stav dolazi do izrazaja. Prosto mi cudno, obzirom da se kod nas protiv nekih nepravednih stvari borio, stvari koje su iste, cak i gore od onih kod nas.
    No svako ima pravo na svoje greske
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    4,080
    Thanked in
    2,304 Posts

eo kako je ostavljen park nakon ćacija.

https://x.com/LomaXoma/status/1901585091974836268

Мордор:

Црна Гора
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

keš je dolazio i prije, Koštunica je pokušao da sredi sve na referendumu. ovi nakon njega nisu bili dovoljno jaki da utiču na dešavanja. snsu nije bilo u interesu dok su bili drugovi sa dpsom da išta rade. sad kad to nisu, krenulo je najjače sipanje ikad jer kontrolišu sva dešavanja u CG preko dfa, abazovića i evrope sad. znaš ti vrlo dobro sve to, no se praviš avetan.

Ja znam samo da DF postoji od 2012 godine i da su njihovi rezultati oduvijek tu neđe.
    Ne vidim da su nešto posebno glasački profitirali od kad im "SNS sipa novac".
    Vjerovatno jesu pojedinci, ali to izbore ne završava...

Evo ti jedno jednostavno pitanje.

Da si ti Srbin iz CG, za koga bi ti glasao?
    Za DF? Za PES? Za Demokrate?Za SNP? Za URA, možda?

Ili pak za DPS ili SDP? Možda neku bošnjačku ili albansku stranku?
    Last edited by Massaro; 17-03-25 at 14:56.

Thanks Thanks Given 
    8,516
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Ja tvrdim i dalje da je gotov, a nisam rekao da će pasti s vlasti u subotu.
    Jednostavno, njegova vlast je ozbiljno načeta i nema šanse da se regeneriše ikad.
    Ako sve bude išlo ovim tokom, konačan pad će se desiti na nekim izborima. Kao i Miloševićeva, kao i Đukanovićeva...

Nije planirano da se onoliki protest prekine i završi oko 19h...Studenti su imali plan i program do 22h i kasnije. Ali su ga mudro prekinuli, na prvi znak da Vučić kreće u nešto...po oprobanom receptu i povukli se na fakultete.
    Time su pokazali izvanrednu strategiju, pokazali Vučiću da je predvidljiv, da neće nasesti na njegove fore i da subota nije nikakvo finale, nego je kraj kad oni odsviraju da je kraj.

Ja sam iskreno bio ubjedjen da će oni završti sve do polovine marta i odblokirati fakultete, pa krenuti i drugi vid borbe.
    To bi bilo to,da ne detaljishemo dalje je li bio top ili zvuchna praćkica.

Shto se tiche odlaska s vlasti,po cijenu života nece poci vec ce trazit izbore,shto je uostalom trazio juche odmah.za Jun,e kako tamo idu izbori...ti vishe nego dobro znash
    ...

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Jbg, nismo pupcanom vrpcom vezani. Zaslijepljeni ste mrznjom i to je bas postalo degutantno koliko iz pojedinih isijava mrznja. Ja gledam malo siru sliku, dok druge apsolutno zabolje za nju. Za mene Gruzija, Rumunija, Madjarska, Srbija... nisu slucajne price. Sve je finansirano spolja i sve su pokusaji prekrajanja volje gradjana iskazane na izborima. Ko god misli da su studenti spontano organizovani, bez inicijative i novca spolja, taj je za mene bas, bas naivcina. Ali svako ima pravo da zivi, hvala Bogu, pa vas neka. Ali tu nista slucajno i spontano nema. Koga god sam pitao od tih ''boraca'' koga da stavimo mjesto Vucica, ne umije da odgovori. Jednostavno, niko dalje od svog nosa, nikakve agende, vizije.. samo je bitno da Vucicu leti glava. E, kad smo na to spali, ja cu biti protiv toga, pa da je on najgori na svijetu! I sad, kad pocinje da kljuca bosanski lonac, kad Srbi treba da se drze zajedno, nasli studenti da drmaju kavez i da ih boli ona stvar za ista srpsko. To je vec nesto sto ti ne razumijes, jer ljude generalno odje boli ona stvar za srpsku sudbinu, ali meni je stalo. Necu ''evropejce'' i ostale beskicmenjake, koji bi sjutra nedvosmisleno potpisali nezavisno Kosovo i nestanak srpskog entiteta u Bosni. Ne pada mi na pamet! A za vas ne sumnjam da trepnuli ne bi sve to sjutra da se desi. Neki od prisutnih ''boraca'' bi se cak i grohotom smijali, iako ti vec (bar se nadam) nisi dio te price...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Izbori u Srbiji su bili u decembru 2023 pa bi ovi u junu bili na manje od pola mandata obzirom da su redovni izbori na rasporedu bili u decembru 2027.
    Vlast se makar u Evropi bira na izborima po pravilu.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    893
    Thanked in
    373 Posts

Čitava priča oko upotrebe tog nekog zvučnog oružja ide u pogrešnom pravcu.
    Nije posao običnog naroda da dokazuje šta je korišćeno.
    Policija ne treba da saopšti da nije ona, nego treba da kaže šta se dogodilo.

Imamo saopštenje da pozivaju FBI i FSB da istraže događaj.
    Valjda očekuju i da zajedno rade istragu i to jedno mjesec dva nakon događaja.

Studenti treba da inisistiraju da im policija kaže ko ih je i čime napao... ili da kažu da nisu sposobni da to ustanove.
    Ne bi me začudilo da Pink ustanovi da su u pitanju vanzemaljci.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Jbg, nismo pupcanom vrpcom vezani. Zaslijepljeni ste mrznjom i to je bas postalo degutantno koliko iz pojedinih isijava mrznja. Ja gledam malo siru sliku, dok druge apsolutno zabolje za nju. Za mene Gruzija, Rumunija, Madjarska, Srbija... nisu slucajne price. Sve je finansirano spolja i sve su pokusaji prekrajanja volje gradjana iskazane na izborima. Ko god misli da su studenti spontano organizovani, bez inicijative i novca spolja, taj je za mene bas, bas naivcina. Ali svako ima pravo da zivi, hvala Bogu, pa vas neka. Ali tu nista slucajno i spontano nema. Koga god sam pitao od tih ''boraca'' koga da stavimo mjesto Vucica, ne umije da odgovori. Jednostavno, niko dalje od svog nosa, nikakve agende, vizije.. samo je bitno da Vucicu leti glava. E, kad smo na to spali, ja cu biti protiv toga, pa da je on najgori na svijetu! I sad, kad pocinje da kljuca bosanski lonac, kad Srbi treba da se drze zajedno, nasli studenti da drmaju kavez i da ih boli ona stvar za ista srpsko. To je vec nesto sto ti ne razumijes, jer ljude generalno odje boli ona stvar za srpsku sudbinu, ali meni je stalo. Necu ''evropejce'' i ostale beskicmenjake, koji bi sjutra nedvosmisleno potpisali nezavisno Kosovo i nestanak srpskog entiteta u Bosni. Ne pada mi na pamet! A za vas ne sumnjam da trepnuli ne bi sve to sjutra da se desi. Neki od prisutnih ''boraca'' bi se cak i grohotom smijali, iako ti vec (bar se nadam) nisi dio te price...
    montenegrina zaslijepljena mržnjom?Kako si ga sad prećera za Oskara jedno od najdivnijih bića na forum koje sam čitala.Bojim se da je tebe neka safra zaslijepila ali vidi to sa samim sobom.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    montenegrina zaslijepljena mržnjom?Kako si ga sad prećera za Oskara jedno od najdivnijih bića na forum koje sam čitala.Bojim se da je tebe neka safra zaslijepila ali vidi to sa samim sobom.
    Ti moralisi i advokatisi slobodno, ali ja sam upotrijebio drugo lice mnozine. Ti pojedini koji su bas ogrezli u mrznji, medj' njima, bar se nadam, Montenegrina nije. Ali jeste medju svima vama, koje bas i ne zanima bosanska prica, kosovska prica, kao i medju vama koji naivno vjerujete da je sve ovo spontano. Kako ne..

Sto se moje ''safre'' tice, ja druge, do one navedene u prethodnom postu, nemam.

Thanks Thanks Given 
    23,820
    Thanks Thanks Received 
    9,747
    Thanked in
    7,271 Posts

Eo ti znaš kome je do čega stalo još treba da ti se ka pravda.
    Pa da na ovu temu stavim predmet nakon ovoga AD ACTA.

Uživaj.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Nista ja ne trazim od vas. Bas ne znam kako ti to do sad nije jasno.

Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,789
    Thanked in
    4,261 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    Studenti moraju osnovati partiju, jer nema drugog načina da se ova bagra skloni. Pozicija-opozicija manje vise isto kao i odje. Ne plaše vucica mnogo studenti koliko pojedini profesori kao i ljudi iz pravne struke koje studenti podrzavaju. Jer upravo ako oni dodju do pozicija sns sekta će biti pohapšena u najbrzem mogućem vremenu. Nataša Prišić i još mnogi drugi od njih se sekta najviše boji, moram Natašu pomenut jer su prema njoj napravili najviše zlodjela.
    Za dobro studenata,nek se drže dalje od politike.
    Ali, ako će te već poslušati,onda nek u prvi plan iskoče studenti čija je prosječna ocjena 6 i nek budu u džemperima.Tada za Srbiju stižu bolji dani,godine,decenije...

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

27. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Page 201 of 250 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)