Ja ne smatram normalnim nekoga ko ozbiljno vjeruje u priču o zvučnom topu koji je sudeći po snimcima bešuman.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja ne smatram normalnim nekoga ko ozbiljno vjeruje u priču o zvučnom topu koji je sudeći po snimcima bešuman.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Studenti moraju osnovati partiju, jer nema drugog načina da se ova bagra skloni. Pozicija-opozicija manje vise isto kao i odje. Ne plaše vucica mnogo studenti koliko pojedini profesori kao i ljudi iz pravne struke koje studenti podrzavaju. Jer upravo ako oni dodju do pozicija sns sekta će biti pohapšena u najbrzem mogućem vremenu. Nataša Prišić i još mnogi drugi od njih se sekta najviše boji, moram Natašu pomenut jer su prema njoj napravili najviše zlodjela.
Tone, veli, snimaka ukazuju samo i iskljucivo na jednu jedinu stvar - kame-hame talas! Pa, daj taj JEDAN snimak na kom je snimljen taj uredjaj! Ili su kroz zid ''pucali'' sa njim?? Od toliko hiljada telefona tamo, JEDAN takav snimak bi se morao naci, narocito kad se rascistio koridor. Sigurno ga svojim tijelima nisu zaklanjali SNS-ovci, mada me ne bi cudilo i takvu glupost da odvalite. Dakle, kad vec govoris o ''tonama'' snimaka, daj nam JEDAN na kom se vidi oruzje!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne znam ne tvrdim ništa nisam bila prisutna da bilo što tvrdim a snimke ne gledam u takve situacije da izigravam sudskog vještaka sa nekih video-a.Pročitam par kolega sa foruma koji (meni) imaju okey reputaciju i opet uzmem sa djelićem rezerve.Thats all folks.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
jeste. sns će staviti oružje na vidljivo mjesto. oni su ovako transparentni. kako tonete u blatoako, ako. Jovo Bakić je to fino juče objasnio.
elem, studenti nastavljaju da pumpaju. jako i kvalitetno.
https://x.com/BCenzure/status/1901519828193587211
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Okle ovoliko pipuna na forum…
Osvježilo u Zetu izgleda…
Tko leti, vrijedi...
Ljudi su se sklonili u stranu i za 5 sekundi vratili kad su vidjeli da se nista ne dogadja.
Niko ne ječi od bolova niti je ko zalegao ni čučnuo čak.
Zastava stoji nije se ni pomjerila zvuk se nikakav ne čuje a onda sledeceg dana spin majstori pričaju o 700 primljenih u urgentnim medicinskim ustanovama zbig posledica zvucnig udara.
I svako kome je taj narativ za sprdnju brani Vučića i SNS.
Dobrota live.
https://www.facebook.com/sasha.lazar...uMpyKeSRtTCntl
takođe treba da imaš u vidu da mikrofon kamere neke frekvencije ne hvata dok ih ljudi itekako osjete
She is only here to annoy herself!
znači ovaj narod koji je išao u bolnice radi simptoma - laže? da bi napakostili snsu, jel? eno izvještaje ljekarske slikali ljudi i opet vam ništa nije dovoljno. jesi pogledao ijedan snimak? ne čuje se veli zvuk?
taj narativ je odmah ono veče kreirao sns i vi ste samo nastavili po toj uigranoj taktici.
https://www.instagram.com/reel/DHQSc...JzcDY1ZmZpcQ==
Ovdje ne vidim da je nekom pozlilo a mozda je to tajno oruzje koje djeluje posle 12 sati?
Last edited by kurogane; 17-03-25 at 12:24.
Koliko srba odje ... uzas
Оволико ни Владо Георгијев не вјерује да је земља равна.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo je prosto spin najvise da se ne priča o clanovima novosadske organizacije stranke slobode i pravde(Djilas) gdje su svi koji usi imaju culi sto oni spremaju i na koji nacin zele da iskoriste ove demonstracije.
Sad svi horski pricaju o zvucnim udarima stotinama povrijedjenih uzasu koji je upotreba tog nevidljivog zvucnog topa proizvela itd.
Prvo slike top pa nije top pa milicajci bjeze pa nisu policajci nego bajkeri pa prica o povrijedjenima u bolnicama i onda kad su ljekari demantovali da je bilo javljanja nagrnuli su masovno posle toga stranacki aktivisti da seprijavljuju kako imaju tegobe.
Ko znaci moze da proguta ovu pricu o zvucnom udaru ja mu iskreno zavidim.
https://x.com/stepski_vuki/status/19...oakKtpfDeKaQ0Q
Last edited by kurogane; 17-03-25 at 12:56.
Mene ne interesuje sta se desava u Srbiji (samo mi je cudno otkud ovoliko interesovanje u CG), svakako ce Vucica zamijeniti neko isti kao on ili losiji. Bolje im nece biti. Niti ce se promijeniti njihova politika prema CG. Ja samo zelim da vam objasnim zasto Srbi s foruma podrzavaju Vucica i ne vjeruju da je neki zvuk pusten na masu. Apsolutno nemaju nikakvu materijalnu korist za ovo sto rade, nego misle samo na srpske interese. A srpski interesi su ovo sto je Vucic pokrenuo oko dvojnog drzavljanstva sa CG i RS, da bi se kompezovalo Kosovo. I sad misle ako bi Vucic pao, ode CG i Dodik
Sad da dodje Djilas i nastavi njegovu spoljnu politiku, oni bi i njega podrzavali jer srpski nacionalizam je najbitniji.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
pa eto država reagovala jel? ovi protesti su tako dobri jer nema Djilasa i te ekipe splačina (koji su manje zlo od snsa kako god obrneš).
fino sam napisao, bajkeri su juče ujutru u komentarima demantovali da policajci trče, no da su oni. problem je vaš što vjerujete snsu, njihovim ljekarima, medijima i svemu ostalom što potiče od toga zla. no dobro, fino je vidjet kako upirete u njih tolko.
spoljna politika Srbije će biti manje više ista, ko god bio na vlasti. niko ne očekuje zaokret, niti mi je jasno zašto neko misli da će promjena vlasti uticati na to. drugačije bi moglo biti da nema slanja vojnika snsa da završavaju izbore dfu, da će padom snsa prestati širenje mržnje ka Crnoj Gori i Crnogorcima sa pinka, happya i ostalih klozetskih medija.
Last edited by outline; 17-03-25 at 13:06.
Zanimljivi su ovi likovi koji vele da nije bilo toga topa...isti koji na temi svim srcem navijaju za onog botoks bolesnika,evo im se i nikad bistriji Bizbash pridružuje...veli bajkeri su trchali,jes u pravu je,bajkeri inache vole malo da su na motor,pa da protegnu noge odjednom uhvate da dzogiraju malo brže!
...
Pa oni su sami ispricali da su se oni kretali jer su dobili dojavu od organizatora da ima problema na nekom drugom mjestu.
Dakle oni kao ucesnici skupa direktno u kamere kazu da su oni ti koji se vide kako trce a ti i verglas ono sto su svi prihvatili kao tacno.
Niko vise ne pominje da su to policajci,ljudi su se izglupirali saopstenjem i dilitovali tu pricu ali do tebe nije jos stiglo izgleda.
https://x.com/DejanBursac/status/1901532738932416921
https://x.com/DejanBursac/status/1901533447740440701
Slazem se , potpune zamlate jer onako mlatiti dva sata to ne moze neko sa dva grama mozga.
Jestr greska moja nisu clanovi stranke slobode i pravde nego pokreta slobodnih gradjana,previd moj.
potpuno nebitni likovi
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks