E isto pomislih, zamisli da si iz CG i braniš Vučića, ili pokušavaš da sagledaš situaciju "nepristrasno" i "realno" ka par likova ođe. E mrčili se...![]()
zabranio vozove, autobuse, naredio policiji da čuva ćacilend (da ne rečem zoološki vrt). likovi sa crnim trenerkama & kapama na par lokacija u BG etc. na kraju, 15 minuta ćutnje radi tragedije prekida upravo on. ja razumijem mandu i ostale iz cg koji ga brane, jer bez njega nemaju kamione para. razumijem i njegove jer brane pare od expoa. al da ga brane likovi ovako i to iz Crne Gore, nerealno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E isto pomislih, zamisli da si iz CG i braniš Vučića, ili pokušavaš da sagledaš situaciju "nepristrasno" i "realno" ka par likova ođe. E mrčili se...![]()
Znam ja to, pa sam zato i napisao da ako je nešto upotrebljeno, nije upotrebljeno na usmjeren način kako se inače upotrebljava kad se pomoću takvih sprava razbijaju skupovi.
Koliko sam čuo i pročitao, zvučni top ne mora emitovati usmjereno dejstvo, nego može emitovati različite zvukove i 360 stepeni.
Na snimcima se zaista čuje neki zvuk, ne možeš reći da se ne čuje.
Moguće je, vrlo vjerovatno, da je on od nekud emitovan u vrijeme ćutnje, samo da bi izazvao neku paniku ili da bi testirali kako masa reaguje.
Eto ne znam...Ali studenti koliko vidim sad traže da MUP objasni šta je ono bilo ili šta bi moglo biti.
Čime opet prebacuju lopticu u dvorište vlasti, a oni nastavljaju sa blokadama.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
podlegao si propagandi do te mjere da ne vjeruješ ljudima koji su bili na mjestu događaja, i to sa sve snimcima
She is only here to annoy herself!
Veličanstvene vanvremenske litije.
Akoe crkvi dobar i mene je. Aco Srbine!
Tko leti, vrijedi...
nema ovo veze sa N1, prvi snimci su izašli na twitteru i redditu
imaš stotine svjedoka sa lica mjesta + ljude sa povredama koji su se javljali u urgentni, ti možeš da nastaviš da vjeruješ onima koji su tvrdili da su policajca udarili studenti čak i nakon što je snimak izašao u javnost
realno veli jasno se vidi da su se koškalipa došlo do ovoga micanja. pišeš na cedeem, i braniš ga. i napadaš ljude koji imaju muda da ustanu protiv ove i ovakve diktature. black mirror klasični.
jes, eo namješteno sve. jasno se vidi:
https://x.com/paratzelzius/status/1901345678582018357
da li si bio u BGu, pa znaš kako je bilo? ili bolje znaju ljudi koji su bili na ulici (baš ovoj il okolnim)? ili svi oni mrze Srbiju? šta je od toga?
fino te pitam. da li si bio u BG tu noć pa znaš? ili lažu svi koji su bili na protestu na ovim mjestima? baš svi, do jednoga? i klipovi koji su izašli, fejk a? okej, nema frke. daj onda da vidimo što se slagalo i kako. a da nije reagovanje institucija snsa i njihovih botova po internetima. može li tako?
Istraga ce pokazati cinjenicno stanje.![]()
znači ne znaš, no braniš sns samo.
Zlocin protiv covjecnosti, terorizam, genocid, egzodus, kasapnica... 1068 godina zatvora za ovo!
Pa sve je počelo sa lažima da su se policajci iz mase sklonili i to je bio krunski dokaz za zvucni top.
Snimci su se sirili netom i onda se pokazalo da nisu policajci nego bajkeri ucesnici protesta ali nista.
Isti oni koji su po 100 puta pominjali policajce kojima je javljeno itd sad pricaju o bubnim opnama ne posustaju ljudi,obraza bez.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
ko je obraza bez? studenti koje su sns gamad gazili kolima i nanosili teške povrede prethodnih mjeseci? djevojci u NS su nanijeli povrede glave,l i ti takvu osobu nazivaš tako?
da si pratio malo bolje, znao bi da su bajkeri reagovali u komentarima juče izjutra (kad je počela priča da su policajci na snimku) kako su oni ti koji trče jer su bili na vezi sa studentima i bili pozvani jer je neko pokušao da izazove incident. juče tokom dana su se i sami studenti oglasili i riješili sve.
dokaz za top su tone snimaka i svega ostalog što opet kažem izbacili ljudi koji su tu noć BILI na protestu u BG. dakle ljudi na ulici. oni bolje znaju no ti.
svaka čast kako branite diktatora koji je svoje gradjane topom krenuo i to dok se odavala počast poginulim.
eo i članka u kojem su pokušali da objasne kolko tolko.
https://vreme.com/vesti/vreme-istraz...kralja-milana/
https://x.com/strani_placenik/status...50434793173108
Emitovanje nekog jakog i uznemirujućeg zvuka tokom odavanja počasti i tišine je samo po sebi odvratno i inkriminišuće po vlast, da je suvišno lupetati gluposti o terorizmu, zločinu protiv čovječnosti, genocidu i bla bla bla...
Vlast bi morala odgovoriti šta je to bilo i o čemu se radi. Uopšte ne sumnjam da oni to znaju ili da službe to mogu lako ustanoviti.
Insistiranje na zvučnom topu je besmisleno i kontraproduktivno.
Sestra mi je bila i na ovaj i na sve studentske proteste do sada u BG, odlično sam upućen što se dešavalo jer je bilo i kumova i drugova odozgo. Ponavljam, meni je jasno da postoje gore ćaciji, sendvičari, poltrončine i ulizice raspale koje života nemaju bez SNS-a, ali da ođe ljudi palamude o nečemu o čemu blage veze nemaju a pritom se informišu preko kurira, bljica i sličnih, a imate li obraza mrčili se...
od subote veče postavljeno je na ovoj temi priličan broj klipova snimljenih u trenutku kada se desio prekid ćutnje. iz mnogo uglova, da ne bude samo iz jednoga. niko od ovija advokata nije napisao ništa čime bi demantovali no samo ka' pokvarena ploča ponavljaju - ili su se pobili ili vjerujte veli institucijama snsa.
tone snimaka i svega sam onaj dan pogledao, pratio i na TVu i recimo one momke koji rade sa Šarovićem (koji su btw odradili sjajan posao). nevjerovatan je ono dan bio, svaka čast ljudima iz Srbije. stariji ljudi, mladji, glumci, sportisti, baš gospodski sve bilo. vetarani i studenti SAMI obezbedjivali skup dje je bilo par stotina iljada ljudi, dok je policija čuvala one barabe u Pionirskom.
i mjesto da pišu odje - svaka čast ljudima u Srbiji, jer nisu amebe i imaju zajedništvo kad treba (za razliku od nas). odje se brani sns bratija iz petnih žila. bez ikakve koristi no čisto onako. i onda se pitaju zašto nam je ovako kako nam je.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks