Page 144 of 548 FirstFirst ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... LastLast
Results 3,576 to 3,600 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by crane_operator View Post
    Varas se, svaki peti bi glasao za drasticnu promjenu. Nismo prije 4 godine za ovo glasali. Barem ne ja.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    Ja mislim da jasno pise da bi svako peti glasao dps, ako ti je to drasticna promjena onda ok
    Umoran sam od svega sto znam

2. The Following User Says Thank You to Crni Zuti For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Dje je sad ovaj Crno_zuti, da crnji ne moze bit

Znaci crno_zuti, i PES odobravaju bahacenje na racun gradjana. Samo jako, sto vise to bolje, Spajki likes this

Sve 'najbolje' PES-u, Mandi, i ostaloj bandi, da sto vise 'zahvataju' iz korita, da sto prije riknu, i sjasu sa grbace gradjana CG.

CG je zrela za opstenarodne proteste, i bunt, sem ako gradZani necete i narednih 30 god. da bauljate ulicom, umjesto da idete istom kao ljudi, uspravne kicme, koji ce da zive zivot dostojan covjeka, a ne da zivotare, i cekaju da im Spajki, Milojko, Manda i ostala band, bace mrvice sa stola.
    Ja ne znam ko to zivotari, zivi se mnogo bolje nego ranije, svi kupuju nekretnine i nova kola. A najvise se zale oni sto najvise imaju, kao kolega gagarin sto kuka zbog poreza na stan a malo mu 3500e mjesecno za pristojan zivot...

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

pa jer oni koji nemaju ćute i ne žale se. kako prije '20 tako i sad. zlatno doba Crne Gore. no vidji ovo, kako nema plate za dio zaposlenih u državnim ustanovama? što vele u centrali?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    A dobro, to Tripija ne interesuje

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Mene prosto fascinira kako ovi postovaoci lika i djela Vucica uvijek nadju razlog da nesto opravdaju ili da izvuku nesto deseto cime bi ispinovali neku informaciju. Od kada su instalirali agitprop komandu to im je osnovni obrazac ponasanja.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Ja ne znam ko to zivotari, zivi se mnogo bolje nego ranije, svi kupuju nekretnine i nova kola. A najvise se zale oni sto najvise imaju, kao kolega gagarin sto kuka zbog poreza na stan a malo mu 3500e mjesecno za pristojan zivot...
    Ti se ocigledno kreces na PES/DPS dvoru, dje se pije sampanjac od 1000 EUR, kupuju auta od milion EUR, grade vile od 5-6 mil. EUR-a, leti privatnim avionima, i zivi se u vrhunskom luksuzu, i raskosi. Ali to drugar nije stvarni zivot za vecinu gradjana CG. Vecina gradjana CG krpi kraj sa krajem, i nikad im nije bilo gore.

Troskovi zivota su povecani mnogo vise, nego plate, samim tim je pala platezna moc gradjana, i gradjani grcaju/zivotare.

Za sve je to zasluzan PES, i ne vidim da isti radi ista da popravi posljedice svoje pogubne ekonomske politike.

Ajde hipoteticki sto ce PES da radi kad izazove bankrot CG (a to nije daleko). Mozda Spajki/PES misli da ce uspjeti da pobjegne preko granice sa parama, ali nisam bas siguran u to, jer kad se potpuno urusi ekonomski sistem, i pocnu drasticno da kasne plate (ili da se ne isplacuju uopste) u drzavnoj upravi, i pocnu da kasne penzije, bojim se da vas gradjani ne pocnu 'loviti' po ulicama kao 'zeceve'.

Pametnije bi bilo da malo 'skalate' sa lopingovanjem i da radite na stvarnom (a ne fingiranom) oporavku ekonomije. Sve ima svoju mjeru, i svoju granicu/toleranciju. Ako je predjete kod gradjana (a mislim da niste daleko od toga), moze da bude 'veselo'.

Thanks Thanks Given 
    427
    Thanks Thanks Received 
    435
    Thanked in
    248 Posts

U kojem Matrixu ti živiš 'bro

Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by isnogood View Post

Sigurno ne u onom tvom dje su plate i penzije 200 i 100e

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by isnogood View Post

sve zna al nikako da odgovori zašto kasne plate u singapurskom dragulju dpsovci nisu branili svoje ovako jako ka crnižuti svoje.

Thanks Thanks Given 
    1,351
    Thanks Thanks Received 
    1,073
    Thanked in
    612 Posts

Thanks Thanks Given 
    6,112
    Thanks Thanks Received 
    5,764
    Thanked in
    3,328 Posts

https://www.antenam.net/drustvo/3591...WYbefeNRenjNlw

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas pisanim putem upoznali i obavijestili Sud za prekršaje o povlačenju zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, dok će punomoćnika podnosioca prijave, Advokatsku kancelariju Šušić, blagovremeno pisanim putem obavijestiti oovom ishodu, sa pravnom poukom da zaštitu prava svog klijenta mogu ostvariti putem privatne tužbe u građanskoj parnici ili eventualno u skladu sa odredbama Zakona o prekršajima ukoliko zahtjev podnosioca bude dozvoljen od strane Suda za prekršaje u Podgorici.

Analiza postupanja u konkretnom slučaju zasnivala se na dodatnoj ocjeni osjetljivog specifičnog događaja koji je predstavljao kritiku javnog nastupa usmjerenog na zaštitu dostojanstva žene, a sagledavajući i međunarodne konvencije i standarde u slobodi izražavanja, te imajući u vidu da su javne ličnosti dužne da istrpe pojačanu kritiku na radu i u vezi sa radom i da svojim primjerom preuzmu odgovornost u skladu sa poslovima koje obavljaju.

Samo nek mi neko objasni sto kaznise onog sto je rekao veljovicu prdnjavo???

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Eto sasvim korektno, uzima se u obzir preteznost javnog interesa, demokratija na djelu

Thanks Thanks Given 
    6,112
    Thanks Thanks Received 
    5,764
    Thanked in
    3,328 Posts

Meni je ovo uzasno , jave se par NVO i odmah mijenja se misljenje strucne sluzbe... pff jednostavan znak da strucne sluzbe nemaju kapacitet...

Thanks Thanks Given 
    1,351
    Thanks Thanks Received 
    1,073
    Thanked in
    612 Posts

Tako je, pod pritiskom javnosti.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Mene prosto fascinira kako ovi postovaoci lika i djela Vucica uvijek nadju razlog da nesto opravdaju ili da izvuku nesto deseto cime bi ispinovali neku informaciju. Od kada su instalirali agitprop komandu to im je osnovni obrazac ponasanja.
    odje moram da uskočim. kolega @extravaganca je protiv Vučića i to jasno piše. ostali su kao 'protiv' al eto nema ko doć' na vlast pa ono neka ga on ili su za njega jer ne mogu biti za studente. jer te studente podržavaju komite i srbomrsci!

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Ti se ocigledno kreces na PES/DPS dvoru, dje se pije sampanjac od 1000 EUR, kupuju auta od milion EUR, grade vile od 5-6 mil. EUR-a, leti privatnim avionima, i zivi se u vrhunskom luksuzu, i raskosi. Ali to drugar nije stvarni zivot za vecinu gradjana CG. Vecina gradjana CG krpi kraj sa krajem, i nikad im nije bilo gore.

Troskovi zivota su povecani mnogo vise, nego plate, samim tim je pala platezna moc gradjana, i gradjani grcaju/zivotare.

Za sve je to zasluzan PES, i ne vidim da isti radi ista da popravi posljedice svoje pogubne ekonomske politike.

Ajde hipoteticki sto ce PES da radi kad izazove bankrot CG (a to nije daleko). Mozda Spajki/PES misli da ce uspjeti da pobjegne preko granice sa parama, ali nisam bas siguran u to, jer kad se potpuno urusi ekonomski sistem, i pocnu drasticno da kasne plate (ili da se ne isplacuju uopste) u drzavnoj upravi, i pocnu da kasne penzije, bojim se da vas gradjani ne pocnu 'loviti' po ulicama kao 'zeceve'.

Pametnije bi bilo da malo 'skalate' sa lopingovanjem i da radite na stvarnom (a ne fingiranom) oporavku ekonomije. Sve ima svoju mjeru, i svoju granicu/toleranciju. Ako je predjete kod gradjana (a mislim da niste daleko od toga), moze da bude 'veselo'.
    Ti kao da zivis u nekoj paralelnoj stvarnosti. Ako bilo sta radis mozes pristojno da zivis, radna snaga se trazi na svakom koraku, i plate su sasvim korektne, za razliku od vremena kada je trebala veza za poslove sa platom 250

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Ti kao da zivis u nekoj paralelnoj stvarnosti. Ako bilo sta radis mozes pristojno da zivis, radna snaga se trazi na svakom koraku, i plate su sasvim korektne, za razliku od vremena kada je trebala veza za poslove sa platom 250
    ahhaahahahahah plate su sasvim korektne. Kome to pricas druze, ajde te bajke vrati u centralu PES-a, da se i oni malo nasmiju.

Troskovi zivota su porasli visestruko u odnosu na plate, tako da tu 'pristojnu' platu mozes da okacis macku o rep.

Poznanici koji dolaze iz zapadne EU hoce da se slogiraju kad vide CG cijene, a njima su tamo plate po 5-6K EUR, i vise u nekim slucajevima. Likovi iz CH koji imaju po 12K CHF mjesecno kazu da je CG skupa, oder, i da bi rekli da ljude ovdje ocigledno pljackaju na svakom cosku, pocevsi od cijena u marketima, pa do cijena raznih usluga (TK usluge npr.).

Kazes trebala je veza za poslove sa platom od 250 EUR. Ajde sad se druze zaposli recimo u CEDIS, CGES, po TK provajderima, uostalom po bilo kojoj iole jacoj firmi, bez veze, dje su plate od kojih moze da se zivi malo bolje. Malo sjutra pa ni tad.

Te diletantske fore, za IQ 10 mozes prosipati po partijskoj centrali.

Nego da se mi vratimo na aktivnosti Spajkija i PES-a, na pljacku, na malverzacije, i na korupciju. To trebaju gradjani da vide, i da im se to pojasni u detalje. Da svi vide ko je Spajki i PES, ako i dalje ima onih kojima vec nije jasno uveliko.

18. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

ahhaahahahahah plate su sasvim korektne. Kome to pricas druze, ajde te bajke vrati u centralu PES-a, da se i oni malo nasmiju.

Troskovi zivota su porasli visestruko u odnosu na plate, tako da tu 'pristojnu' platu mozes da okacis macku o rep.

Poznanici koji dolaze iz zapadne EU hoce da se slogiraju kad vide CG cijene, a njima su tamo plate po 5-6K EUR, i vise u nekim slucajevima. Likovi iz CH koji imaju po 12K CHF mjesecno kazu da je CG skupa, oder, i da bi rekli da ljude ovdje ocigledno pljackaju na svakom cosku, pocevsi od cijena u marketima, pa do cijena raznih usluga (TK usluge npr.).

Kazes trebala je veza za poslove sa platom od 250 EUR. Ajde sad se druze zaposli recimo u CEDIS, CGES, po TK provajderima, uostalom po bilo kojoj iole jacoj firmi, bez veze, dje su plate od kojih moze da se zivi malo bolje. Malo sjutra pa ni tad.

Te diletantske fore, za IQ 10 mozes prosipati po partijskoj centrali.

Nego da se mi vratimo na aktivnosti Spajkija i PES-a, na pljacku, na malverzacije, i na korupciju. To trebaju gradjani da vide, i da im se to pojasni u detalje. Da svi vide ko je Spajki i PES, ako i dalje ima onih kojima vec nije jasno uveliko.
    Trend rasta cijena je zahvatio citav region, a da nije bilo rasta zarada sad bi imali socijalne nemire. Nije tacno da su troskovi zivota porasli vise, jer imamo realan rast zarada.
    Npr. sad i bez skole mozes da gulis krompir nedje za 800e i da zivis pristojno.
    A to za korupciju, ako imas bilo kakva saznanja podjes fino u sdt i prijavis bez bilo kakvih posledica, sto ranije nije bilo moguce.
    Last edited by Crni Zuti; 14-03-25 at 16:58.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Trend rasta cijena je zahvatio citav region, a da nije bilo rasta zarada sad bi imali socijalne nemire. Nije tacno da su troskovi zivota porasli vise, jer imamo realan rast zarada.
    Npr. sad i bez skole mozes da gulis krompir nedje za 800e i da zivis pristojno.
    A to za korupciju, ako imas bilo kakva saznanja podjes fino u sdt i prijavis bez bilo kakvih posledica, sto ranije nije bilo moguce.
    Znaci kriv je region sto je Spajki lopinger, i pojma nema o ekonomiji. Super opravdanje, za maloumne.

Sad sa 600 EUR ne mozes da kupis ono sto si prije mogao za 250 EUR, toliko o tome, kao i svaka PES istina.

Kazes moze sa 800 EUR da se zivi pristojno u CG:

1. Kirija 300 EUR.
    2. Komunalije 100 EUR.
    3. Znaci vec otislo 400 EUR iz dzepa, i ostaje 400 EUR, a da nisi iz kuce izasao.
    4. Ostaje 400 EUR sa 30 dana ishrane, i sve ostalo. To mozda uspije nekom madjionicaru, koji nece da jede meso, nece da pije mlijeko, nego ce da opstaje tako sto ce da pase travu iza zgrade. PES ekonomija bi da gradjani izgledaju kao da su izasli iz logora, zahvaljujuci toj 'ishrani' gore. Sramotno i jadno, kao i sve sto dolazi iz, i od PES-a.

Da ima pravnog sistema u CG, taj pravni sistem bi Spajkija strpao na dozivotnu, za veleizdaju nacionalnih interesa (protivzakonita zaduzenja, uz misteriozne 'provizije' za pocetak).

Sto se tice guljenja krompira, to je ta PES ekonomija. U 21-om vijeku ti pricas o guljenju krompira. Sto PES nije otvorio visokotehnoloske fabrike, nego je glavna ekonomija guljenje krompira, kafane, i kladionice. Jadno, jadno, sramota, i jadno.

Thanks Thanks Given 
    1,670
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    A dobro, to Tripija ne interesuje

Wtf, ovo je napad na policajce bio vjerski obojen, ovi Albanci ne vjerujem da su mu psovali majku crnogorsku u sred Crne Gore?
    Koliko se sjecam, Albanci su napali radnika jer ih nije pustio na trajekt, a ne jer im se nije svidjelo njegovo ime i prezime
    Od NetworkMastera (sad ide prica ja imam kuma, druga muslimana) sam se nadao da ce da relativizuje napad, od tebe ne

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Last edited by Tripleta; 14-03-25 at 17:31.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    odje moram da uskočim. kolega @extravaganca je protiv Vučića i to jasno piše. ostali su kao 'protiv' al eto nema ko doć' na vlast pa ono neka ga on ili su za njega jer ne mogu biti za studente. jer te studente podržavaju komite i srbomrsci!

Kolega @extravaganca je za Vucica istim rezonom kojim je on cascavao druge da su za Djukanovica. Kod njega su ti razlozi cak i veci i ubjedljiviji. Sa druge strane ne mozes glasati stranke i licnosti koji su Vucicevi poslusnici a ne biti za njega. Tako da je on i sa te strane podebljan. Kolega je Vucicevac na stereoidima. I sustinski i formalno i po nacinu djelovanja i ideoloski.

23. The Following User Says Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Kolega @extravaganca je za Vucica istim rezonom kojim je on cascavao druge da su za Djukanovica. Kod njega su ti razlozi cak i veci i ubjedljiviji. Sa druge strane ne mozes glasati stranke i licnosti koji su Vucicevi poslusnici a ne biti za njega. Tako da je on i sa te strane podebljan. Kolega je Vucicevac na stereoidima. I sustinski i formalno i po nacinu djelovanja i ideoloski.
    meščini da je pisao da mu je Perić (preokret) opcija za glasanje i to par puta. pamtim da je pisao svašta za mandu & lepoglavog. vrlo dobro znam o čemu pišem jer ja ovuda uredno prozivam dfovce pa me napadaju kako mrzim
    Srbe. imamo li kolega i ja drugačije poglede na neke stvari, naravno. i par puta smo se odje fino potkačili. eno je tema o Srbiji, momak redovno napada aktuelnu vlast u Srbiji.

eo ja sam glasao za abazovića pa za spajića. oba puta pogriješio, a oni su filijale vučića u CG. tad kad sam ih glasao mislio sam da su makar neki pomak. ispostavilo se da je abazović uništio državu i prodao je snsu a ovaj nastavio tim putem.

odje ima forumaša koji su jasno uz sns i df i koji bi ćerali Crnogorce odavde i koji kažu da su studenti iz Srbije dušmani koji oće da je unište. pa kad im saspeš to u facu onda si srbomrzac. to su stavovi ovija miholjskih zborova koje drže upravo sns & df. eo ih postovi jednoga koji kaže da će ovaj prostor (misli na državu Crnu Goru) biti njihov dakle snsa i dfa.

Thanks Thanks Given 
    9,601
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Kolega @Rodion Romanovich standarno uvijek na igrača, nikad na loptu.

Podsjetiću da je profilisanje drugih učesnika foruma zabranjeno.

#fakenews

26. The Following 2 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

ja zbog Nikšića ban popih.

Thanks Thanks Given 
    6,112
    Thanks Thanks Received 
    5,764
    Thanked in
    3,328 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Wtf, ovo je napad na policajce bio vjerski obojen, ovi Albanci ne vjerujem da su mu psovali majku crnogorsku u sred Crne Gore?
    Koliko se sjecam, Albanci su napali radnika jer ih nije pustio na trajekt, a ne jer im se nije svidjelo njegovo ime i prezime
    Od NetworkMastera (sad ide prica ja imam kuma, druga muslimana) sam se nadao da ce da relativizuje napad, od tebe ne

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Albanci (STRANAC) napali radnike trajekta ( CRNOGORAC).
    SRBI (STRANAC) napali sluzbena lica policajce (CRNOGORAC)

ne znam sto ti tu nije jasno ? Jel bio ko u USA ili u Tursku pa nek tamo napadne opsuje policajca ili radnika da vidimo kako ce proci!

Thanks Thanks Given 
    331
    Thanks Thanks Received 
    1,590
    Thanked in
    1,217 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja zbog Nikšića ban popih.

Bar si imao zbog čega

Enivejz...

Dječak koji je rasplakao Nikšićane: Srce Elsana iz Petnjice kuca za najvećeg heroja-majku

Elsan Agović, učenik četvrtog razreda OŠ “Tucanje” iz Petnjice osvojio je drugo mjesto na literarnom konkursu nikšićke Javne ustanove (JU) “Zahumlje” – “Mama je glagol od glagola raditi”.
    Elsan je rođen sa srčanom manom čije posledice i danas po malo osjeća, dok njegov stariji brat ima autizam. Borba je mnogo lakša uz porodicu, te Elsan kaže da je drugi brat-student uzor, a otac se mnogo trudi da zaradi za pristojan život.

https://rtnk.me/drustvo/video-djecak...-heroja-majku/

30. The Following 2 Users Say Thank You to Mylene For This Useful Post:

Page 144 of 548 FirstFirst ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)