najjača Vlada ikad. a još nisu isplaćene zarade dijelu zaposlenih u nekim ministarstvima. mada to su ugovorci, oni su niža klasa. evropski singapur, nikad bolji i jači životni standard.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Superhik fore krademo od siromasnih da bi dali bogatima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
najjača Vlada ikad. a još nisu isplaćene zarade dijelu zaposlenih u nekim ministarstvima. mada to su ugovorci, oni su niža klasa. evropski singapur, nikad bolji i jači životni standard.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zbog omalovažavanja policajaca državljaninu Srbije 20 dana zatvora
Kako se navodi, on je tom prilikom policajcima A.B. i L.B. uputio uvrede sadržine : “P…e jedne, pi..m vam se na crnogorsku naciju i na tu zastavu što nosite na desnoj ruci, pi..m vam se na porodicu i ovu banana državu…’ da bi nešto kasnije oštećenog A.B. grubo vrijeđao riječima: ‘G…a jedna muslimanska, treba da ideš iz ove države, a ne ja, ti si ovdje manjina, j…m li vam majku”.
https://www.cdm.me/hronika/zbog-omal...-dana-zatvora/
20 dana zatvora i opet moze svoju mrznju da siri. Nista zabrana ulaska u drzavu na 10-20 godina?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne moze zabrana nazalost , nema dovoljno elemenata u procesu... takav je zakon .
A sto bi sa onim albancima sto napadose ljude na trajekt ? Dobise li oni zabranu?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ena-u-njujorku
to je nama naša borba dala. NY jbg pa bolje poć' o trošku gradjana jer u suprotnom dobar dio delegacije nikad ne bi poša' tamo.
Sinoć zapaljeno auto Nebojše Vukanovića žestokog kritičara Dodika i Vučića.
https://istraga.ba/zapaljen-automobi...se-vukanovica/
Da se podsetimo i jedne njegove izjave.
" Pored toga SNS je iz Srbije poslao u Trebinje veliki broj svojih pristalica, koji su dobili dvojno državljanstvo, i upravo je ta seoba 2100 „novih“ glasača, uz veliki broj ljudi koji su organizovano dovedeni u Trebinje iz Nikšića, Herceg Novog i Crne Gore na dan izbora, uglavnom u organizaciji DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića koji se pretvorio u Vučićevu filijalu, ključan su razlog „pobjede“ i „porasta“ broja glasača Mirka Ćurića i SNSD-a u odnosu na 2020. godinu. "
Broj upisanih birača u Trebinju.
2022 - 30.189 (opšti)
2024 - 31.844 (lokalni)
odje pričaju da zakon o državljanstvu ne znači dovodjenje autobusa i autobusa glasača iz RS da glasaju za df. i ja im vjerujem.
Last edited by Gagarin; 14-03-25 at 09:00.
Tko leti, vrijedi...
Dje je sad ovaj Crno_zuti, da crnji ne moze bit
Znaci crno_zuti, i PES odobravaju bahacenje na racun gradjana. Samo jako, sto vise to bolje, Spajki likes this
Sve 'najbolje' PES-u, Mandi, i ostaloj bandi, da sto vise 'zahvataju' iz korita, da sto prije riknu, i sjasu sa grbace gradjana CG.
CG je zrela za opstenarodne proteste, i bunt, sem ako gradZani necete i narednih 30 god. da bauljate ulicom, umjesto da idete istom kao ljudi, uspravne kicme, koji ce da zive zivot dostojan covjeka, a ne da zivotare, i cekaju da im Spajki, Milojko, Manda i ostala band, bace mrvice sa stola.
Pa da, u CG je narod 'cudan'. Evo sad recimo crkva jasno vidi (nije da tamo nema ucenih ljudi) sta se desava, sta rade (ekonomsko unistenje drzave) Spajic, Milatovic, Mandic i ostali. Gradjani sve losije zive, i crkva ne poziva opet na proteste. Onda se postavlja pitanje, zasto je to tako, je li crkvi (ili ovima sto vode crkvu) odgovara ovakvo stanje, dje ce gradjani da zive u bijedi.
Sad bi neko rekao, nije crkva tu da poziva na proteste, i da se mijesa u politicki zivot.
Na kraju krajeva, sta je funkcija crkve, vjere i sl.?
Je li crkva tu da pomogne narodu, da mu bude bolje, da zivi bolje, kvalitetnije, da ga 'prosvijetli' i duhovno, i intelektualno, da se ocuva bioloska supstanca drzave, da se ocuva porodica, vjera i sl.? Ili je mozda funkcija crkve da bude privatna firma koju ce da kontrolise sacica privilegovanih (iz ove ili one sluzbe, iz ove ili one interesne grupacije), da ubira kapital, a vi gradjani snalazite se sami.
Evo mogli su predstavnici crkve, uceni ljudi da izadju pred narod, i kazu Spajic je prevarant, zaduzuje zemlju do beskonacnosti, i unistava drzavu, izadjite na proteste protiv tiranina. To im je moralna, ljudska, i gradjanska duznost, da ocuvaju narod. I zasto to ne urade?
Cini mi se da u CG crkva radi sve, osim svoje osnovne funkcije. Ako crkvu vode oni koji rade protiv iste, i rade protiv naroda, onda oni moraju biti smijenjeni sa crkvenih funkcija.
I da neko pogresno ne shvati, nije ovo nikakav napad na crkvu, nego samo logicko razmisljanje, na osnovu trenutnog stanja u drzavi.
Last edited by techlinkit; 14-03-25 at 11:56.
https://www.cdm.me/drustvo/bijelo-po...baci-zastitar/
kakva Zambija od države.
Ne znam ko je zaštitar ali Novo je ugroženi srbin.Bar bio zadnjih 20-30godina.Mislim i da je bio politički aktivan.Znaće svako ko je iz BP + je zavisnik od pokretanja sudskih sporova
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Od profesora? Od direktora koji je naredio nesto? Ili od zastitara koji javlja centrali da ima problem?
Ps citat
...откад министри просвјете постављају директоре, откад директори постављају раднике, у бјелопољској Гимназији није запослен Србин задњих 15-20 година, господо моја, и ово нас мало што има, оће да изагнају“.
Last edited by NetworkMaster; 14-03-25 at 12:09.
za izucavanje je nagon da se pljuje i razvlaci zrtva...jel popio dje koju joni,zviznuo komsinici,mrsnuo klince ispred zgrade mozda nedje nedajboze
Nisam pljuvao profesora.Samo apostrofirao da je lijepo kad se outline solidariše sa nekim ko,kako on voli da kaže,nije mogao račun u banci da otvori.Sad,da budem maliciozan,pa da kažem da je Novo samo učio od najboljih,i da želi da na sudu dobije isplatu za godišnje koje nije mogao da koristi.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Za izucavanje je jedino da odma svi imaju svoje zakljucke na klip koji traje ovako kratko a niko ne zna pricu u pozadini ni sta se desilo prije toga
Pa nisu ni litije imale efekat na sam zakon nego na predstojece izbore koji su promijenili politicku situaciju u CG. Nijedni protesti u CG do sada nisu imali apsolutno nikakve efekte, ni oni mirni ni nemirni. Nisu resenje protesti nego neke nove politicke partije i neki novi ljudi na politickoj sceni, ne znam o kakvom boljitku iko na forumu prica kad ima dobar dio forumasa koji se na svakim izborima hvali kako ne glasa za nikoga a posle se zali na ovo ili na ono. Eto na proslim izborima je bio Preokret (opet ispada kao da botujem za preokret) dje je vecina ljudi relativno nova u politici izuzev Perica koji ima obraza za razliku od ostalih politicara, sa skroz nacionalno neutralnom pricom i kakvu su podrsku dobili? Nikakvu. To ti je jasan pokazatelj kolko ljudi nece da se situacija u CG mijenja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks