Odlična cijena
Sad teško da možeš nač ispod 15€ do 20€ m˛
A cokla 5€ do 7€ po metru dužnom.
Ako je već nekome radio ili ga znaš od ranije uzimaj odma.
Ako ne znaš da je nekome radio ili nemaš pojma kako radi traži nekog pouzdanog. Ne vrijedi zbog 3€ da ti nagrdi prostorije...
Po 15e radi a nama je spustio jer je iz komšiluka, radi čoek odavno i greške tu nema. Apsolutno pojma nemam kakve su cijene sad, kad sam stan renovirao 2017 godine, po 7 sam plaćao keramičara a 10 postavljanje parketa. Sad je to otišlo vidim x2 barem.![]()
Parket isto ide 17-18€
Ovaj parket to je sa materijalom 15 eura?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako pitaš za hoblovanje, jeste, ruke sa materijalom.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Preporuka za nekog ko bi mogao da sredi ova vrata? Stara su 40 godina skoro a niđe načeta nisu, baš kvalitetna i žao mi da ih mijenjam (bravarija se mijenja).
Ideja je da se prebarfaju u bijelo, da se ošmirglaju dobro, da se ovaj metal izlakira, ima li ko to da radi ?
Bolje ti je da neke plocice stavis na taj beton, sinuo bi ti vise ulaz nego vrata da lickas.
Sent from my phone
A znamo druže, renovira se sve no ne pitah za pod no za vrata...
Ne znam nikoga konse bavi sa ovim, a neko ko ce radit naplatice vjerovatno previse. Na kraju ce bit da ih ti odradis sro ja mislim i nije neka nauka.
Nego, moga bi plocice odradit, to ti izgleda uzas.
Vrijedi ih sačuvati, ostaje ti kvalitet a i pečat jednog vremena. Po Evropi spašavaju preko 200 godina staru stolariju a čini mi se da samo kod nas se drvo tako lako odbacuje i mijenja za jeftine materijale.
Što se tiče restauracije, treba imati na umu da boja daje/oduzima karakter starim stvarima. Za konkretna vrata tamne nijanse braon su smjer kojim treba ići. Sa bijelom se ne bi postigao puni efekat
The more things change, the more they stay the same.
37mm od ivice, naslonis krilo na stranicu ormara. Pa zar nemas rupe i na korpus?
Postavis po jedan seraf pa stelujes gore dolje. I meni se rijetko kad potrefi tacna pozicija, sve je stelovanje.
Ne zezaj za dva metra kabla, 4 eura u nagorem slucaju, zavisi je li mofoazni ili trofazni prikljucak. A ako si i malo verziran, lako ti je to spojit, da ti neko ne uzima 10 eura za to.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znas li kad ce mu to neko zavrsit za 10€, nikad, bez ako hoce da mu ucini.
Zato ga neces gledat, sto kaze kolega radi se sve sam posto od cekanja nema vajde, a taj sto ti dodje velika je vjerovatnoca da zna malo vise od tebe jer ti nisi pogledao youtube video a on jeste.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks