Ne razumiješ, to mu je realnost svidjalo se to tebi ili meni. Možemo se i složiti i da je on u pravu al kad uzmes sve okolnosti u obzir nikom mom ne bih pozelio da bude tako u pravu. Ja bih ovo gore na njegovom mjestu uradio jer mislim da je časno. Al svi imamo različit doživljaj časti i to je ok.
γνῶθι σαὐτόν
eo ga i Beton, po slavenovoj direktivi da ostavi par komentara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zanimljivo kako te to poimanje časti ne navede da usmjeriš ovakve savjete put Putina budući da je ovaj rat proizvod njegove volje, dok je Ukrajincima ostavljen jedino izbor da se brane ili da se predaju.
Druga stvar koju ne uspijevaš da ukapiraš je da otpor nije odluka Zelenskog, nego većine ukrajinskog naroda.
Pomijesao si lončiće prijatelju, ti okupatori kako ih ti zoves su prije pola vijeka oslobadjali ukrajinu i krvavo za to platili cijenu. Neces da priznas da si na pogrešnoj strani istorije nego tvrdoglavo vrijedjas ljude odje.ali to samo kaze kakav si covjek. Ukrajina ne može da bude i nikad nece biti zapad jer ne pripada zapadu.
Sudeći po ovome što pišu df-ovci bi izgleda jedva dočekali da spuste gaće
treba bolesnik da odredi stanovniku UKR šta može biti, jel? kakva jeftina slobova propaganda. niko vas neće da bije, sem ja.
ada, oni eo tri godine pišu odje kako je sasvim normalno da okupatoru daš svu zemlju. to je ljepšio dio pisanja. ružniji dio onaj kad su navijali kad bolesnik gadja vrtić ili bolnicu.
Last edited by outline; 28-02-25 at 21:12.
Jedini bolesnik je ovaj sto polnim organom svira klavir. Ko to može da podržava jadan ne bio. Kakav mozak treba da budeš da podrzavas povampirene Banderovce. Ne određuje Putin nista nego brani narod na istok od sledbenika Bandere. Nemamo svi kolektivnu amneziju odje. Lagano ti samo
Sila Boga ne moli. Ti pričaš o kosmičkoj pravdi. Razumijem. Al toga nema. Ima jedna islamska, ponavljam se, razmisli o njoj:
Kad ne možeš slomiti neku ruku poljubi je i moli Alaha da je slomi.
Zelenski je imao časne namjere ali način kako ih pokušao realizovati je sumanut. Svoju naivnost i nedostatak mudrosti će plaćati ovakvim dočecima širom svijeta. Neko će ga tapšati po ramenu a prevrtati očima vamo. Neko će ga ribati kao Trump. A njegov narod… Sažaljevati i njega i sebe i lizati povrjedjene šape.
γνῶθι σαὐτόν
Ne samo da podržavaju pojedini da ovaj širi u 21.vijek teritoriju mimo svakog pravila no ujedno de facto podržavaju ubistva poput ubistava Rusa kao i njihova prognanstva od strane Moskve a juče je bila recimo desetogodišnjica od ubistva Borisa Njemcova.
A sve po cijenu nekog mira.Kakav je to mir?
Ali,nesvjesno ofkors.Samo da bude mir i da ja mogu na mir popiti moj dojč.Zajebano je to kod homo sapiensa dok ne dođe on na red pa završi u neke rovove.
Last edited by Bluemoon; 28-02-25 at 21:19.
Ne mogu da nadjem na našem, proročanske riječi Zelenskog al kao glumca u seriji "Sluga naroda" nekoliko godina prije rata:
Poslušajte, nije tesko razumjeti
https://vm.tiktok.com/ZMkojSQXJ/
" ostavljam zemlju sa ogromnim dugovima, faktički predajem budućem pokolenju zemlju bez budućnosti....
Moze slobodno isti ovaj kostim obuci
Nego što treba da iseli sve ruse sa istoka i vrati u Rusiju. I da dozvoli da Ukrajina udje u nato i Eu. I da postavlja rakete na granicu?? Zezamo li se mi to malo. To bi moglo da je demanti Jeljcin ostao na vlasti ali eto pojavio se "botoksirani" kako ga volite zvat pojedini. Ali neka vas neka
Od 8,670,000 stradalih vojnika Crvene Armije u Drugom svjetskom ratu, 66,4% su bili Rusi a 15,9% Ukrajinci, prema zvaničnim podacima SSSR-a, što je otprilike proporcionalno brojnosti samih naroda.
Slušajući neke forumske savjete, možda je i Volodimirov đed, Sejmon Zelenski, trebao da se osami sa pištoljem, umjesto da se bije sa okupatorima od 1941. do 1945.
Last edited by ASC; 28-02-25 at 21:24.
Ne trebaju mi časovi istorije, ali neka si postavio tu. Ne mozes da operes zelenskoga prijatelju ma koliko se trudio je r je zemlju gurnuo u kolaps. Jednu bogatu zemlju kakva je bila Ukrajina je unazadio 100 godina i nabio dugove prema zapadu u milijardama. I treba sad da se ponosi sa tim. Vidis ko je najviše stradao kad se oslobadjala Ukrajina u ww2 i sad oces te iste ruse da iselis iz Ukrajine ili da ih pobiješ. Pa ne moze to tako bato. Malo se previše zaletio.
branili tako što su ubijali djecu po Bosni na nagovor Sloba? to je vaša dfovska istina. svi ste iz iste kace. one koja je uništila Balkan.
sve ove tragedije, od rata u Bosni kojem su kumovali braća tudjman i slobo pa do ovoga u UKR, pokažu pravo lice vas takvih. nažalost, mora da se desi zlo da bi vi takvi isplivali i pokazali pravo lice.
zaboravih gore da dodam. niti su svi Rusi nasilnici niti Srbi. da ne skaču dežurni. no bolesnici koji su tada (il sad) bili na čelu države i donosili odluke kakve jesu. i direktni krivci za smrt kako svojeg naroda tako i onog koji je izgubio živote radi njihove bolesne politike.
Last edited by outline; 28-02-25 at 21:34.
Porazno je da ti ovako nešto govoriš.Kako ono bješe Njegoš reka kome zakon leži u topuzu tragovi mu bazde nečovještvom.
Mali li je i tvoj i moj životni vijek a tek i mala li je linija postojanja čovječanstva.Ako sila boga ne moli mu je parola bojim se da ide u žestoku propast.
Što i nije neka u taj slučaj,šteta.
A amerikanci @outline oni su nevine sobarice je li? Za sve su krivi rusi i srbi, nema trećeg po tebe. Njemci su jako fin narod je li, šteta što nas nisu upregli i asimilovali kao lužičane pa da budemo gospoda ali ostadosmo u plemenske torove. Pobise nam najbolje šćeri i sinove kao Ljuba Čupića i ne odgovarase za to nikad. E moj druže Danilovgradski. Pravi se sprdnja od istorije
Qrčili su se Srbi, dok je kod njih bilo svo oružje JNA, a svi ostali imali embargo UN za uvoz oružja i švercovali na sto jada puške da se brane.
Čim je skinut embargo, otresli ih Hrvati ka murvu, pobjegli Srbi ka mačke sa yebališta. Od slovenačkih izviđača i gorana uspjeli da izgube rat.![]()
Last edited by Gagarin; 28-02-25 at 21:41.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks