Sprdali se Psihu kako ga je Tramp postavio i na kakvoj stolici one godine.
Sad ovome mučeniku Makronu nije dao ni da sjedne za sto, nego na ćošak neđe pored.
Bogme Blue izgleda da su svi osjetili minerale i rijetke metale....
Ona sama a sve vukovi oko nje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sprdali se Psihu kako ga je Tramp postavio i na kakvoj stolici one godine.
Sad ovome mučeniku Makronu nije dao ni da sjedne za sto, nego na ćošak neđe pored.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
AHahaha mučenik,veli ovaj ga isprosipa.
PREMA informacijama koje prenosi The Telegraph, Francuska je spremna upotrijebiti svoj nuklearni arsenal kako bi zaštitila Europu. Borbeni zrakoplovi naoružani nuklearnim oružjem mogli bi biti raspoređeni u Njemačku dok Sjedinjene Američke Države prijete povlačenjem svojih snaga s europskog kontinenta.
Friedrich Merz, koji bi mogao postati novi njemački kancelar nakon pobjede na nedjeljnim izborima, pozvao je Britaniju i Francusku da prošire svoj “nuklearni kišobran” na Europu kako bi osigurao veću neovisnost Europe od Amerike pod vodstvom Donalda Trumpa.
Kraj,bejbe kraj.
Ovo drugo boldovano namjerno nisam uključila mister trampa jer svi su oni isti.Ključno je boldovano.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 25-02-25 at 17:07.
Не спрдај се живота ти. Француски су предсједници и раније помињали европску војску, па су добијали Шарли Ебдо нпр. Они не би могли скупити дивизију да се бори против Укра нпр, а не против неког јачег.
Шта велиш позво Брите 😂
Аок.
U doglednoj budućnosti Evropa vojno ne može ozbiljnije parirati trima najvećim silama. Da li se nešto bitno može promijeniti za 15-20 god, vjerovatno da može, ali uz puno onih akko.
Ne znam vidim ono što vidim,USA,Izrael i RF ah da SK na istoj bandi u savjetu EUrope s glasanjem.Bruka.Za USA.Zapravo mene neopisivo raduje što su s ovima konačno JAVNO ne bi me iznenadilo da su šurovali svo vrijeme samo ono iza leđa jer to je ista banda.No su se folirali da štite Evropu sad prijete.
Kanada:
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 25-02-25 at 22:02.
Nije predugo za pogledati. Generalizacija, ali ne daleko od istine.
https://x.com/pricaana2000/status/18...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Trampova administracija odbila da podrži bezbjednosne garancije koje traži Zelenski.
Zelenski odbio da potpiše sporazum o eksploataciji minerala.
https://x.com/i/status/1895528700894195971
https://x.com/i/status/1895531921456972130
Poslije toga, Tramp i Vens su krenuli da ga ribaju javno pred medijima, ali im ni Zelenski ne uzmiče, no odgovara.
Sramotno ponašanje Amerikanaca u pogledu diplomatije, ali idu računicom "može nam se".
Last edited by ASC; 28-02-25 at 19:25.
Ko se boja, na grob mu prđeli!
Tko leti, vrijedi...
Uhhh,Zelenski mi tonalitetom/prozuklošću liči na mene kad sam se prvi put razvalio od alkohola pa mi otac sjutra držao pridiku jer sam povraćao po ulazu,hodniku i sobi,a ja tvrdoglavo i mamurno pokušavao da mu objasnim da tako treba i da su mi i drugovi isto povraćali.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Jel ovo neko show za medije? Gluma neka .... hm ko zna zbog cega je ovaj scenario
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Po podgorički, izmršika ga Trump
Nemoj tako, vidis da je gagarinov idol.
Umoran sam od svega sto znam
bolje biti i za njega no ka ti za Vučića.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evropa podržava Ukrajinu, a forumski df eUropljani na liniji zvaničnog Kremlja
Njemu bi bilo najčasnije levor da uzme i da se malo osami. U suprotnom svaki trenutak koji provede živ biće mu nečastan što zbog njega jer je živ, a što zbog drugih. Herojem će ga zvati luzeri koji ne mogu da priznaju da su ga nasankali. Evropa. A lešinare iz USA ne treba pominjati. Znamo sve o njima samo što eto sad rezultira mirom sve dok im rat ponovo ne bude odgovarao
γνῶθι σαὐτόν
Ahahahah kako si ti naivan.Slabo nešto poznaješ ko su momci koji se pitaju,da si odsluša intervju bivšeg člana FSO-a iz redova Putina možda bi ti bile jasnije neke stvari i oko Putina i kako je toliko njih slećelo sa petoga sprata neke zgrade.Moglo bi se desiti i Zelenskom da drugačije nastupa no on nema još tolike moći.
Zelenski je nebitan.A američki predsjenik koji reklamira mcdonald je plač.More frajz?More frajz?
Sto je loše rekao, ali neće on levor uzet jer nema obraza. Nego će narediti da još omladine ukrajinske posalje na front da izginu. Jer kao nezavisna ukrajina mora da se brani do poslednjeg djeteta. Zabrinut sam za osobe koji podrzavaju ovoga čifuta sto se zaigrao da bude predsednik
tri godine rata, i dalje ljudi neće da priznaju ko je glavni krivac za rat. ali to je ono, nije nasilnik kriv no žrtva jer je. a odje su većiniski ljudi vazda bili ipak za nasilnike.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks