Ne mogu se sjetiti ko mi je pricao. Poslije svadje kaze covjek idem do kuce. A sto, oli to pistolj da uzmes? Ne nego da ga ostavim
Kina od miliona i miliona stanovnika što bi reka' jedan kad je treba' u ZIKS da radi dajte mi bilo koji grad samo ne tamo đe su moji.
Malo da se i našalim ali sam opet i ozbiljna (lik je ozbiljno inače to reka',jer nikad se ne zna zamjeri se bratu od strica recimo) jer ozbiljno se pitam u koju zemlju vi svi živite tu prosipate razne fantazije.
Naročito ovi što zagovaraju neke građane da se kreću naoružani ka specijalna garda malo manje Holivuda malo više objektivnosti i sve okey.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-01-25 at 12:16.
1. Psihopate i krimose nece sprijeciti u namjerama tvoje nosenje oruzja.
2. Ne poznajes Svajcarsku al' uopste rekao bih. Kolicina oruzja kod ljudi nema ama bas nikakve veze sa "nedostatkom kriminala" kod njih ili nedostatkom ludaka, ali bas, bas nikakve. Mogli bi poceti od toga da je nosenje napunjenog oruzja zabranjeno u ama bas svim situacijama, te da oruzje u kuci mora biti zakljucano po veoma, veoma striktnim pravilima.
Tacno sam znao da je samo pitanje vremena kada ce se neko okrenuti put Svajcarske, zato upravo i pomenuh prije par stranica "Samo nemojte molim vas poceti pricu o Svajcarskoj".
Ne nego posao sam do kuće jer sam bombu zaboravio i bidon benzina da ti zapalim auto. Hahah . A od muke da se nasmijemo
I ja kazem ali bi dobio kaznu.
Nije rijeseno pitanje privatne imovine i zastite.
Ps sudska praksa :
Dakle, na upade u kuću, krađu pokretnih dobara kao što su kola i tako dalje, ukoliko vlasnik u odbrani potegne za nekim oružijem ili oruđem i povrijedi napadača, gotovo uvijek je tužilaštvo reagolovalo na način da krivično goni lica koja su branila svoju imovinu”,
Slucaj Ajkovicanilo Ajković nije kriv što je pucao na provalnike na svom imanju, u septembru 2013.
To je prvostepena odluka sudije Nenada Vujanovića koji ga je oslobodio optužbi za teško djelo protiv opšte sigurnosti, za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina.
Ajković je, na svom imanju u Berislavcima, iz dnevne sobe u pravcu terase ispalio projektil kojim je ranio Mladena Dobrovića.
Sudija je naveo da je Ajković postupao u nužnoj odbrani, te da je u postupku utvrđeno da su Dobrović i Igor Vukčević došli te večeri da pljačkaju Ajkovića
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Za tatu i Lomija do kraja: Vođa kavačkog klana označavao krivce nakon pada DPS vlasti
Ali ovo mi je najjace
Tada i kritikuje i starijeg Lazovića koji mu je, kako piše, dao da se dopisuje sa njegovim sinom Petrom...
“Ovog maloumnika od sina mi dao da pišem sa njim”.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ada-dps-vlasti
Sent from my iPhone using Tapatalk
topla porodična priča.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odlična konstatacija Zvicera.
“Ovog maloumnika od sina mi dao da pišem sa njim”.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne, mafijsi i lopovi treba da idu u zatvor...a DPS je politicjka partija i ako "neki forumasi" hoće da DPS bude, shodno broju glasova a to je pojedinacno najjaca partija i dalje, di vladajuće strukture, onda to ne znači da oćemo da se vrate mafijasi i kupljene sudije i policiju, ne,ti neki hoce nove i bolje ljude...što znas Zivkovicu? Sto znas Nerminu Abdicu?...Ali evo ovi tvoji lijepo saradjuju sa mafijasima, i lijepo su namirili prethodnike, manirom- drzavu damo fotelju ne damo, zivot damo fotelju ne damo, pravdu damo fotelju ne damo, kriminal damo fotelju ne damo.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Imao sam par favorita ko će prvi da se složi sa logističarima DPS-a.Ti si iskočio iz sjenke i zablistao.
Ostaje još da koleginica objasni je li ekipa iz prepiske pripada 'prvima' ili 'drugima' iz DPS-a.Kako god glasaće se za njih.O,madona.Sveto,vrati se,sve ti je oprošteno.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Fakat je da su uprli sa Becicem i Saranovicem oko smjena.
A nije bas da su se toliko ogrijesili o nas.
Svi drugi su ok.
A kad nesto pogledas, Becic i Saranovic uprli za Scepanovica. Becic i Saranovic bi da ociste policiju.
Osim ako je obraz djon pa da pricamo da ljudi kriminalci imaju cast i obraz pa nece koristit tragediju
Naravno, od onih 3000 ljudi je sigurno 1500 koji nemaju nikakve veze sa politikom i sl., ali nemaju dovoljno slifa da nas vjerovatno guraju u gora rjesenja.
Ako nista, da Scepa posle zamijene nekim manje voljnim da se sukobi sa okg.
Jer, ipak je to okg.
A to legrndo, to yeba vas pas sve po spisku, krmadi nenajedena, nikad se ne najeli
https://www.cdm.me/politika/injac-ce...Edu7-MtpJxQT-Q
Forever young, i want to be forever young
Znam da ih nije sramota da stanu ispred imena dps, i znam da su im i dalje sefovi iz ovih prepiski, meni dosta.
To sto je dps i dalje pojedinacno najjaca partija i sto ih je glasao svako treci na lokalnim izborima, je velika sramota ovog drustva.
Zbog cega su zasluzili da ih neko glasa, zbog nacionalizma? Zbog zastave i himne? Maze li se to na hljeb? Sigurno nisu zbog zivotnog standarda, vladavine prava...
Umoran sam od svega sto znam
Evo Bozovic vise nije u DF, ni Carevic, jos da se maknu Mandic i Pipun, i da ih glasamo jer su politicka partija.
Jer ce bas tad totalna katarza da se desi, to necemo se prijatno osjecat koliko ce dobri da budu.
E to ti je isto tako sa DPS.
Smatras li SPS I SNS politickim strankama?
I oni su zestoke promjene imali, pa sad u Srbiji divota.
https://www.cdm.me/drustvo/ministark...ane-vucurovic/
ako je ovo tačno brao za ministarku.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moram na ovo da se osvrnem jer si mi drag forumaš ali vidim da živiš u neki paralelni univerzum stvarno nisam pojma imala.Pa pomakljaju se po kafani ostali kuliraju ono ka njihova stvar,pa nastave da piju.I zamisli tu sad scenu sa pištoljima u igri.A što se policije tiče eto neki rade izvan smjene ka neđe obezbjeđenje u kafane.
Dakle,što je poenta?Poenta je ojačati MUP i sve ono što navede na dugoročne staze a ne grlom u jagode.Sva sreća pa vi pojedini ne donosite zakone popadalo bi pola stanovništva ka oni vrapci ne znaš što bi.Ozbiljno sam mislila da si barem malo objektivniji glede Crne Gore.
Nerminu Abdicu znamo "samo" ovaj suludnar i glađenje po glavi od šefa mafije tu noć.
A Danijelu Živkoviću znamo "samo" ovu poslednju emisiju kod Petra đe nijednom nije htio da se ogradi od navedenih mafijaša. Uz to se trudio dobro da ih i odbrani. Sve neki fini "novi" momci. Ali za one koji imaju pamćenje zlatne ribice.
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Ne slazem se i ne izvlacim tebi nista iz konteksta. To vidji sam sa sobom kako i sto. Mislim OK je htio si da poentiras ali nije to bilo dobro. A razumujem potrebu i namjeru i to mi je OK jer si masio za mene i DPS.
A izvukao jesam iz cijele prepiske jednu recenicu da bih konstatovao ocigledno. Nije neko otkrovenje narocito ali eto.
O hajkama ne bih. Niti pjevam niti podrzavam te izlive svega i svacega.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks