Page 66 of 548 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    486
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    838 Posts

Ne mogu se sjetiti ko mi je pricao. Poslije svadje kaze covjek idem do kuce. A sto, oli to pistolj da uzmes? Ne nego da ga ostavim

2. The Following 4 Users Say Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,844
    Thanks Thanks Received 
    9,766
    Thanked in
    7,289 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Moglo bi se sve to utegnuti da je volje i bez noviteta. Svako nasilničko ponašanje koje se prijavi i koje policija evidentira pa čak i tuča u kafani bi bili razlozi za diskvalifikaciju. Pa kao u Kini mu se zabrane neka transportna sredstva npr avion. Pa kad počnu neki oblici zagarntovanih prava da se gube mnogi nasilnici će se češkati po glavi i da vidiš kako “afekti” nestaju kad ti zvoni u glavi “gubiš pravo na ovo, ono…”

Na kraju ka u blek miror zamagliti im lik da se ne vidi
    Kina od miliona i miliona stanovnika što bi reka' jedan kad je treba' u ZIKS da radi dajte mi bilo koji grad samo ne tamo đe su moji.

Malo da se i našalim ali sam opet i ozbiljna (lik je ozbiljno inače to reka',jer nikad se ne zna zamjeri se bratu od strica recimo) jer ozbiljno se pitam u koju zemlju vi svi živite tu prosipate razne fantazije.
    Naročito ovi što zagovaraju neke građane da se kreću naoružani ka specijalna garda malo manje Holivuda malo više objektivnosti i sve okey.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 17-01-25 at 12:16.

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Nema tu nikakvih paranoidnih misli. Ovo je sasvim razumno, logicko, i pitanje bazirano na cinjenicama (vec drugi slucaj masovnog ubistva za vrlo kratko vrijeme). Drzava ne radi svoj posao, nadlezne institucije ne rade svoj posao, i nema ko da zastiti gradjane. Onda je normalno pitanje kako da se gradjani zastite u ovakvim situacijama.

Sto u Svajcarskoj nemaju te 'paranoidne' misli, a imaju zakonsko pravo za nosenje oruzja. Legalno nosenje oruzja je i jedna vrsta prevencije, jer kad raznorazne psihopate/krimosi i sl. znaju da je i druga strana naoruzana onda ce se dobro zamisliti/zapitati da li da nastave sa svojim naumom.

Mozda bi i ministar 'predaje' CG imao nesto da kaze o ovim veoma vaznim pitanjima. A da, nema kad, od skijanja na Dolomitima o trosku gradjana CG Kakav muppet show.
    1. Psihopate i krimose nece sprijeciti u namjerama tvoje nosenje oruzja.
    2. Ne poznajes Svajcarsku al' uopste rekao bih. Kolicina oruzja kod ljudi nema ama bas nikakve veze sa "nedostatkom kriminala" kod njih ili nedostatkom ludaka, ali bas, bas nikakve. Mogli bi poceti od toga da je nosenje napunjenog oruzja zabranjeno u ama bas svim situacijama, te da oruzje u kuci mora biti zakljucano po veoma, veoma striktnim pravilima.

Tacno sam znao da je samo pitanje vremena kada ce se neko okrenuti put Svajcarske, zato upravo i pomenuh prije par stranica "Samo nemojte molim vas poceti pricu o Svajcarskoj".

5. The Following 3 Users Say Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Ne nego posao sam do kuće jer sam bombu zaboravio i bidon benzina da ti zapalim auto. Hahah . A od muke da se nasmijemo

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Da su ushli u moje dvorishte,i da imam video nadzor kako kazesh,a ne psa,i da gledam kako kradu,i dalje...?

Nije bolje imat pishtolj i opalit u vazduh i gledat kako bjeze djubrad...?

@beatnological ne na tu Policiju,no na vrijeme kada je bilo za svako naselje nekoliko pozornika,koji su znali shta se deshava i patrolirali u odredjeno vrijeme.
    Zbilja pitanje da li bi ti dobio kaznu ako tvoj pas ujede i nagrdi tog lopova u tvoje dvoriste?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8,526
    Thanks Thanks Received 
    3,806
    Thanked in
    2,259 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Zbilja pitanje da li bi ti dobio kaznu ako tvoj pas ujede i nagrdi tog lopova u tvoje dvoriste?

To bih pitao sudiju/sutkinju na Sudu,da li bi vi sebi odredili kaznu ako vash pas brani vashu imovinu u vashem dvorishtu,ako bi me kazniili,njima na dushu,a sve je za ljude.
    ...

9. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

I ja kazem ali bi dobio kaznu.
    Nije rijeseno pitanje privatne imovine i zastite.

Ps sudska praksa :
    Dakle, na upade u kuću, krađu pokretnih dobara kao što su kola i tako dalje, ukoliko vlasnik u odbrani potegne za nekim oružijem ili oruđem i povrijedi napadača, gotovo uvijek je tužilaštvo reagolovalo na način da krivično goni lica koja su branila svoju imovinu”,

Slucaj Ajkovicanilo Ajković nije kriv što je pucao na provalnike na svom imanju, u septembru 2013.

To je prvostepena odluka sudije Nenada Vujanovića koji ga je oslobodio optužbi za teško djelo protiv opšte sigurnosti, za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina.

Ajković je, na svom imanju u Berislavcima, iz dnevne sobe u pravcu terase ispalio projektil kojim je ranio Mladena Dobrovića.

Sudija je naveo da je Ajković postupao u nužnoj odbrani, te da je u postupku utvrđeno da su Dobrović i Igor Vukčević došli te večeri da pljačkaju Ajkovića

Thanks Thanks Given 
    1,658
    Thanks Thanks Received 
    2,622
    Thanked in
    1,184 Posts

Za tatu i Lomija do kraja: Vođa kavačkog klana označavao krivce nakon pada DPS vlasti

Ali ovo mi je najjace

Tada i kritikuje i starijeg Lazovića koji mu je, kako piše, dao da se dopisuje sa njegovim sinom Petrom...

“Ovog maloumnika od sina mi dao da pišem sa njim”.

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ada-dps-vlasti

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. The Following 2 Users Say Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

topla porodična priča.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

14. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Odlična konstatacija Zvicera.

Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

16. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Za tatu i Lomija do kraja: Vođa kavačkog klana označavao krivce nakon pada DPS vlasti

Ali ovo mi je najjace

Tada i kritikuje i starijeg Lazovića koji mu je, kako piše, dao da se dopisuje sa njegovim sinom Petrom...

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ada-dps-vlasti

Jesu li ovo oni sto ih jedan dio forumasa podrzava, i voljeli bi da se vrnu
    Last edited by Crni Zuti; 17-01-25 at 15:41.
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Ne, mafijsi i lopovi treba da idu u zatvor...a DPS je politicjka partija i ako "neki forumasi" hoće da DPS bude, shodno broju glasova a to je pojedinacno najjaca partija i dalje, di vladajuće strukture, onda to ne znači da oćemo da se vrate mafijasi i kupljene sudije i policiju, ne,ti neki hoce nove i bolje ljude...što znas Zivkovicu? Sto znas Nerminu Abdicu?...Ali evo ovi tvoji lijepo saradjuju sa mafijasima, i lijepo su namirili prethodnike, manirom- drzavu damo fotelju ne damo, zivot damo fotelju ne damo, pravdu damo fotelju ne damo, kriminal damo fotelju ne damo.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    18,879
    Thanks Thanks Received 
    8,800
    Thanked in
    4,267 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Odlična konstatacija Zvicera.

Imao sam par favorita ko će prvi da se složi sa logističarima DPS-a.Ti si iskočio iz sjenke i zablistao.
    Ostaje još da koleginica objasni je li ekipa iz prepiske pripada 'prvima' ili 'drugima' iz DPS-a.Kako god glasaće se za njih.O,madona.Sveto,vrati se,sve ti je oprošteno.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

20. The Following 2 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,543
    Thanks Thanks Received 
    4,664
    Thanked in
    2,081 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Imao sam par favorita ko će prvi da se složi sa logističarima DPS-a.Ti si iskočio iz sjenke i zablistao.
    Ostaje još da koleginica objasni je li ekipa iz prepiske pripada 'prvima' ili 'drugima' iz DPS-a.Kako god glasaće se za njih.O,madona.Sveto,vrati se,sve ti je oprošteno.

Samo da mu zastari ova kazna i eto ga
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

22. The Following 6 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    671
    Thanks Thanks Received 
    673
    Thanked in
    446 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Jesu li ovo oni sto ih jedan dio forumasa podrzava, i voljeli bi da se vrnu
    Odakle da se vrnu kada nisu ni mrdali, samo se drugacije zovu
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

24. The Following 3 Users Say Thank You to Markys For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    194 Posts

Fakat je da su uprli sa Becicem i Saranovicem oko smjena.
    A nije bas da su se toliko ogrijesili o nas.
    Svi drugi su ok.
    A kad nesto pogledas, Becic i Saranovic uprli za Scepanovica. Becic i Saranovic bi da ociste policiju.
    Osim ako je obraz djon pa da pricamo da ljudi kriminalci imaju cast i obraz pa nece koristit tragediju
    Naravno, od onih 3000 ljudi je sigurno 1500 koji nemaju nikakve veze sa politikom i sl., ali nemaju dovoljno slifa da nas vjerovatno guraju u gora rjesenja.
    Ako nista, da Scepa posle zamijene nekim manje voljnim da se sukobi sa okg.
    Jer, ipak je to okg.

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Uh dobro je, nisi me iznevjerio.
    Zabrinuo bih se da si ti spoznao nešto ispravno, pa i konstataciju Zvicera da je Lazović junior maloumnik.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

A to legrndo, to yeba vas pas sve po spisku, krmadi nenajedena, nikad se ne najeli

https://www.cdm.me/politika/injac-ce...Edu7-MtpJxQT-Q
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Ne, mafijsi i lopovi treba da idu u zatvor...a DPS je politicjka partija i ako "neki forumasi" hoće da DPS bude, shodno broju glasova a to je pojedinacno najjaca partija i dalje, di vladajuće strukture, onda to ne znači da oćemo da se vrate mafijasi i kupljene sudije i policiju, ne,ti neki hoce nove i bolje ljude...što znas Zivkovicu? Sto znas Nerminu Abdicu?...Ali evo ovi tvoji lijepo saradjuju sa mafijasima, i lijepo su namirili prethodnike, manirom- drzavu damo fotelju ne damo, zivot damo fotelju ne damo, pravdu damo fotelju ne damo, kriminal damo fotelju ne damo.
    Znam da ih nije sramota da stanu ispred imena dps, i znam da su im i dalje sefovi iz ovih prepiski, meni dosta.
    To sto je dps i dalje pojedinacno najjaca partija i sto ih je glasao svako treci na lokalnim izborima, je velika sramota ovog drustva.
    Zbog cega su zasluzili da ih neko glasa, zbog nacionalizma? Zbog zastave i himne? Maze li se to na hljeb? Sigurno nisu zbog zivotnog standarda, vladavine prava...
    Umoran sam od svega sto znam

29. The Following 2 Users Say Thank You to Crni Zuti For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    194 Posts

Evo Bozovic vise nije u DF, ni Carevic, jos da se maknu Mandic i Pipun, i da ih glasamo jer su politicka partija.
    Jer ce bas tad totalna katarza da se desi, to necemo se prijatno osjecat koliko ce dobri da budu.
    E to ti je isto tako sa DPS.
    Smatras li SPS I SNS politickim strankama?
    I oni su zestoke promjene imali, pa sad u Srbiji divota.

31. The Following 2 Users Say Thank You to Bruda For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,879
    Thanks Thanks Received 
    8,800
    Thanked in
    4,267 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Uh dobro je, nisi me iznevjerio.
    Zabrinuo bih se da si ti spoznao nešto ispravno, pa i konstataciju Zvicera da je Lazović junior maloumnik.
    Ne izvlači iz konteksta,kako ti voliš da kažeš.Vjerujem da se slažeš i sa ostalim konstatacijama i analizama iz prepiske a ne samo parcijalno.
    "Što ste na Petra digli hajku..."

Last edited by joni; 17-01-25 at 16:17.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.cdm.me/drustvo/ministark...ane-vucurovic/

ako je ovo tačno brao za ministarku.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

34. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,844
    Thanks Thanks Received 
    9,766
    Thanked in
    7,289 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Moglo bi se sve to utegnuti da je volje i bez noviteta. Svako nasilničko ponašanje koje se prijavi i koje policija evidentira pa čak i tuča u kafani bi bili razlozi za diskvalifikaciju. Pa kao u Kini mu se zabrane neka transportna sredstva npr avion. Pa kad počnu neki oblici zagarntovanih prava da se gube mnogi nasilnici će se češkati po glavi i da vidiš kako “afekti” nestaju kad ti zvoni u glavi “gubiš pravo na ovo, ono…”

Na kraju ka u blek miror zamagliti im lik da se ne vidi
    Moram na ovo da se osvrnem jer si mi drag forumaš ali vidim da živiš u neki paralelni univerzum stvarno nisam pojma imala.Pa pomakljaju se po kafani ostali kuliraju ono ka njihova stvar,pa nastave da piju.I zamisli tu sad scenu sa pištoljima u igri.A što se policije tiče eto neki rade izvan smjene ka neđe obezbjeđenje u kafane.

Dakle,što je poenta?Poenta je ojačati MUP i sve ono što navede na dugoročne staze a ne grlom u jagode.Sva sreća pa vi pojedini ne donosite zakone popadalo bi pola stanovništva ka oni vrapci ne znaš što bi.Ozbiljno sam mislila da si barem malo objektivniji glede Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Nerminu Abdicu znamo "samo" ovaj suludnar i glađenje po glavi od šefa mafije tu noć.
    A Danijelu Živkoviću znamo "samo" ovu poslednju emisiju kod Petra đe nijednom nije htio da se ogradi od navedenih mafijaša. Uz to se trudio dobro da ih i odbrani. Sve neki fini "novi" momci. Ali za one koji imaju pamćenje zlatne ribice.

Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока

37. The Following 4 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,548
    Thanks Thanks Received 
    5,834
    Thanked in
    2,797 Posts

Ne izvlači iz konteksta,kako ti voliš da kažeš.Vjerujem da se slažeš i sa ostalim konstatacijama i analizama iz prepiske a ne samo parcijalno.
    "Što ste na Petra digli hajku..."

Ne slazem se i ne izvlacim tebi nista iz konteksta. To vidji sam sa sobom kako i sto. Mislim OK je htio si da poentiras ali nije to bilo dobro. A razumujem potrebu i namjeru i to mi je OK jer si masio za mene i DPS.

A izvukao jesam iz cijele prepiske jednu recenicu da bih konstatovao ocigledno. Nije neko otkrovenje narocito ali eto.

O hajkama ne bih. Niti pjevam niti podrzavam te izlive svega i svacega.

Page 66 of 548 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)