Page 65 of 548 FirstFirst ... 155561626364656667686975115165 ... LastLast
Results 1,601 to 1,625 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Pa što onda u USA imaju toliko masovnih ubistava? Bukvalno obaraju sopstvene rekorde svake godine.
    Datih patrola nema svuda, a i kolika je Amerika, a kolika je Crna Gora. U CG bi puno lakse bilo rijesiti dati problem.

Thanks Thanks Given 
    23,852
    Thanks Thanks Received 
    9,773
    Thanked in
    7,294 Posts

Ne mogu.Evo ne mogu ni za vozačke voze manijaci pobiše i zaviše familije u crno godinama a ne još da im se oružje razdijeli.
    Kako teoretiše se ka da se piše iz druge dimenzije a ne Crne Gore.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Pa što onda u USA imaju toliko masovnih ubistava? Bukvalno obaraju sopstvene rekorde svake godine.
    To na 340 miliona ljudi je statisticka greska...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ne mogu.Evo ne mogu ni za vozačke voze manijaci pobiše i zaviše familije u crno godinama a ne još da im se oružje razdijeli.
    Kako teoretiše se ka da se piše iz druge dimenzije a ne Crne Gore.

Tako je Blue , vise manijaka za volanom ima... potencijalnih samoubica koliko oces ... bukvalno

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Datih patrola nema svuda, a i kolika je Amerika, a kolika je Crna Gora. U CG bi puno lakse bilo rijesiti dati problem.
    Jeste, baš je lako je riješiti.
    Ni za policiju se ne može izvršiti kvantitativna i pozitivna selekcija...a ovamo bi formirao neke dobrovoljne naoružane gradjanske patrole.

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Ja bih svakog ko podnese zahtjev za nošenje oružja, da bi se branio od masovnih ubica, poslao na neko vrijeme u nadležnu zdravstvenu ustanovu.

Paranoidne misli i utisak da na svakom ćošku vreba neko ko želi da ti naudi su upravo jedna od pojavnih karakteristika masovnih ubica.
    Objasni to familijama ovih 25 mrtvih na Cetinje za dvije godine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

8. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

NSX

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Jeste, baš je lako je riješiti.
    Ni za policiju se ne može izvršiti kvantitativna i pozitivna selekcija...a ovamo bi formirao neke dobrovoljne naoružane gradjanske patrole.
    Zna se ko vrsi selekciju. Ako on ne radi svoj posao, onda noga u dupe, i naredni na njegovo mjesto, sve dok ne dodje neko ko ce da radi svoj posao. Samo poziv na odgovornost.

Ako ovo nisu resenja, sta je po tebi onda resenje? Da gradjani sjede skrstenih ruku, da cute, i da pustaju da ih 'regulisu' kao glinene golubove u 21-om vijeku?

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Objasni to familijama ovih 25 mrtvih na Cetinje za dvije godine.

Zašto njima? I zašto za dvije godine?

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Moguće da bi potencijalna mogućnost da je svako naoružan možda doprinijela da se naglo nauče i primjene lijepi maniri.
    Četri čarobne riječi iz pjesmice i sl…
    Ipak su stanovnici Crne Gore (jer se građanima ne mogu nazvati by S.P.), prije svega zdepi.

Tko leti, vrijedi...

12. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

NSX

Thanks Thanks Given 
    7,356
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Zašto njima? I zašto za dvije godine?
    Pa objasniš njima da je pomisao da tebe ili nekog tvog može ubiti masovni ubica za liječenje na psihijatriji.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Pa objasniš njima da je pomisao da tebe ili nekog tvog može ubiti masovni ubica za liječenje na psihijatriji.

Ne...Za psihijatriju je onaj ko podnosi zahtjev za izdavanje oružja, sa obrazloženjem da se odbrani od masovnih ubica. Tako sam napisao.
    Sa mnogo aspekata bih odmah zahtjevao da se taj detaljno pregleda.

Ja ne znam da li se familije žrtava dva masakra, sad masoovno naoružavaju...ali znam da su tražili odgovornost od policije i tužilaštva zbog čega je budala poput Borilovića imala legalno oružje u posjedu.

A vi sad ovdje upravo zagovarate neku vrstu spuštanja kriterijuma u izdavanju dozvola za oružje...Da svaki potencijalni ludak može lako u posjed oružja, a sve pod izgovorom da se zaštiti od neke druge budale.

A u isto vrijeme podržavate proteste i zahtjeve Kamo sjutra, koji traže da svo oružje u Crnoj Gori oduzme i uništi.

E pa ne znam...dogovori se sam sa sobom.

Thanks Thanks Given 
    23,852
    Thanks Thanks Received 
    9,773
    Thanked in
    7,294 Posts

Ozbiljno ne znam đe živite kad zagovarate naoružavanje po zakonu stanovništva već vidim scenu,vadi ključeve od auta,telefon i utoku na sto.Obrću se ture u kafanu a onda krene rokada.

Ne karikiram ali ozbiljno i tu priče oko psihološke procjene.I taj prođe psihološke procjene oleši se u kafanu ili se pokači s nekim pa u afektu.Van svake pameti.

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Višeg državnog tužilaštva protiv braće Zorgija i Alena Muratovića zbog sumnje da su u martu prošle godine pokušali da ubiju Zdravka Peličića u Zeti. U pucnjavi je Peličić ranjen, dok je automobil u kojem se nalazio izrešetan.

Prema navodima optužnice koju potpisuje državna tužiteljka Ana Kalezić, oni su 22. marta 2024. godine poslije ponoći u Zeti pokušali da ubiju Peličića, dok su S.L. nanijeli lake tjelesne povrede, a prijetili su i V.N.

Oni su, ističe se u optužnici, sa dva automobila na magistralnom putu Podgorica-Bar, ablendovali oštećenom V.N., uvjereni da se za volanom nalazi Peličić.

V.N. je zaustavio vozilo, a njegovom vozilu je prišao Alen Muratović.

“On mu je uputio riječi prijetnje: “Znaš li ti ko sam ja, ja sam A.M.., ubiću te”, navodi se u optužnici.

V.N je, dodaje se, vozilom nastavio kretanje ka Podgorici, da bi ga u blizini kružnog toka, Alen Muratović pretekao svojim vozilom, dok je Zorgi Muratović svojim vozilom stao iza njega, te su mu tako blokirali dalju vožnju.

“Tada okrivljeni izlaze iz svojih vozila, prilaze oštećenom, koji je ostao da sjedi u svom vozilu, kada mu M. A. upućuje riječi prijetnje: “Znaš li ti ko sam ja, ja sam A. M. iz V., ubiću te”, istovremeno se rukom hvatajući za predio pojasa, praveći pokret kao da će izvadi pištolj, za koje vrijeme okrivljeni M.Z., držeći u rući pištolj nepoznate marke, udara po šoferšajbni vozila oštećenog i lomi je, koje radnje su kod oštećenog izazvale osjećaj straha i ugroženosti za sopstvenu bezbjednost”, navodi se, između ostalog, u optužnici.

Braća su se, dodaje se, nakon toga, odvezla do jednog lokala te tamo potegli pištolje za koje nisu imali oružne listove.

“Oni su oštećenom S.L. zadali više udaraca po glavi i tijelu i tako mu nanijeli lake tjelesne povrede”, navodi Kalezić.

Onda su, dodaje se, pištoljima udarili po inventaru lokala i tako polomili staklene panoe lokala i time ugrozili spokojstvo građana, a potom izašli iz lokala. U tom trenutku se ispred lokala svojim vozilom zaustavlja Peličić.

“Okrivljeni su onda iz pištolja u pravcu Peličića ispalili više projektila, od kojih ga je jedan pogodio, i nanio mu teške tjelesne povrede “, navodi tužiteljka Kalezić.

Braća su se nakon toga dala u bjekstvo.

“Oni su izvršili krivično djelo ubistvo u pokušaju, krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti”, ističe tužiteljka.

Aj koliko po vama je ovo zatvora?
    Nelegalno drzanje oruzja [od 1 do 5]
    Pokusaj ubistva [ od 5 do 20]
    Nasilnicko ponasanje[ od 6mj do 5 god]
    Ugrozavanje sigurnosti[ kes ili do 1god]
    A za poslanike novcana kazna ili do 3 godine

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Ne...Za psihijatriju je onaj ko podnosi zahtjev za izdavanje oružja, sa obrazloženjem da se odbrani od masovnih ubica. Tako sam napisao.
    Sa mnogo aspekata bih odmah zahtjevao da se taj detaljno pregleda.

Ja ne znam da li se familije žrtava dva masakra, sad masoovno naoružavaju...ali znam da su tražili odgovornost od policije i tužilaštva zbog čega je budala poput Borilovića imala legalno oružje u posjedu.

A vi sad ovdje upravo zagovarate neku vrstu spuštanja kriterijuma u izdavanju dozvola za oružje...Da svaki potencijalni ludak može lako u posjed oružja, a sve pod izgovorom da se zaštiti od neke druge budale.

A u isto vrijeme podržavate proteste i zahtjeve Kamo sjutra, koji traže da svo oružje u Crnoj Gori oduzme i uništi.

E pa ne znam...dogovori se sam sa sobom.
    Vidi, levor valja imat za one situacije gdje je procjena za tebe ili člana familije “iz zatvora ikad - iz groba nikad”. A cujem da takvih situacija ima. Ne vidim isto sta ko ima da trazi nepozvan na nečijoj imovini dok ovaj spava. Oružje treba imati.

Može se uvesti polaganje ispita kao za motornu šegu u Njemackoj sto je ili za vodju čamca, strožije inicijalne psiho provjere itd. Ali porezi na oružje, oduzimanja iz Lažojkovog ćejfa, godišnje psiho provjere… su sulude stvari.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,768
    Thanked in
    3,330 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Vidi, levor valja imat za one situacije gdje je procjena za tebe ili člana familije “iz zatvora ikad - iz groba nikad”. A cujem da takvih situacija ima. Ne vidim isto sta ko ima da trazi nepozvan na nečijoj imovini dok ovaj spava. Oružje treba imati.

Može se uvesti polaganje ispita kao za motornu šegu u Njemackoj sto je ili za vodju čamca, strožije inicijalne psiho provjere itd. Ali porezi na oružje, oduzimanja iz Lažojkovog ćejfa, godišnje psiho provjere… su sulude stvari.
    U Crnoj Gori, neovlašćeni upad na tuđe imanje može se tretirati kao krivično djelo narušavanja nepovredivosti stana. Prema Krivičnom zakoniku, lice koje neovlašćeno prodre u tuđe zatvorene prostore ili odbije da se iz njih udalji na zahtjev ovlašćenog lica, može biti kažnjeno novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine. U slučaju da je djelo počinjeno od strane službenog lica u vršenju službe, predviđena je kazna zatvora do tri godine. Takođe, kažnjiv je i sam pokušaj ovog krivičnog djela.

Pored krivične odgovornosti, vlasnik imanja može pokrenuti građansku parnicu radi zaštite svog prava svojine. Prema Zakonu o svojinsko-pravnim odnosima, vlasnik može tužbom zahtijevati povraćaj svoje nepokretnosti od lica koje je neovlašćeno koristi. U takvim slučajevima, sud može naložiti iseljenje neovlašćenog korisnika i povrat imovine vlasniku.

Dakle, neovlašćeni upad na tuđe imanje u Crnoj Gori može rezultirati krivičnom i građanskom odgovornošću, uključujući novčane kazne, zatvorsku kaznu i obavezu napuštanja neovlašćeno zauzete nepokretnosti.

Znaci da sudovi svoj posao lupez u startu je dobar godina dana koledza u Spuz.

Mozda imamo dobre zakone ali losu sudsku praksu

Thanks Thanks Given 
    23,852
    Thanks Thanks Received 
    9,773
    Thanked in
    7,294 Posts

Izvini zar nisi ti isti bio za to da oni tamo kad im je tuđa vojska ulećela u zemlju polože oružje pa i u kuću da im uđe naoružana neprijateljska vojska?Jesu ovo dupli aršini?

Zar nije logika da nam je jača policija nego da sad svi izigravamo muriju?I neko pomenu da su muškarci koji neće oružje čkapi a da nije baš obratno.Shvataš li ti koliko ima neuračunljivih likova i sad uzme pištolj od kuće i baš taj poroka neđe nekoga?

Ne kapiram što zagovarate ovakve stvari za ovakvo društvo.

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    U Crnoj Gori, neovlašćeni upad na tuđe imanje može se tretirati kao krivično djelo narušavanja nepovredivosti stana. Prema Krivičnom zakoniku, lice koje neovlašćeno prodre u tuđe zatvorene prostore ili odbije da se iz njih udalji na zahtjev ovlašćenog lica, može biti kažnjeno novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine. U slučaju da je djelo počinjeno od strane službenog lica u vršenju službe, predviđena je kazna zatvora do tri godine. Takođe, kažnjiv je i sam pokušaj ovog krivičnog djela.

Pored krivične odgovornosti, vlasnik imanja može pokrenuti građansku parnicu radi zaštite svog prava svojine. Prema Zakonu o svojinsko-pravnim odnosima, vlasnik može tužbom zahtijevati povraćaj svoje nepokretnosti od lica koje je neovlašćeno koristi. U takvim slučajevima, sud može naložiti iseljenje neovlašćenog korisnika i povrat imovine vlasniku.

Dakle, neovlašćeni upad na tuđe imanje u Crnoj Gori može rezultirati krivičnom i građanskom odgovornošću, uključujući novčane kazne, zatvorsku kaznu i obavezu napuštanja neovlašćeno zauzete nepokretnosti.

Znaci da sudovi svoj posao lupez u startu je dobar godina dana koledza u Spuz.

Mozda imamo dobre zakone ali losu sudsku praksu

Ja sam imao u BD svojevremeno slučaj “ušunjavanja” u stan. Spavali, supruga trudna. U neko doba čujem vrišti a ja utvrdio i onako u bunilu se dižem i vidim samo crnu priliku kako proleće pored mene i u dva skoka se nadje na terasi pa na krovu. Mačka. Imali smo sreće rekoše inspektori da je bio profesionalac, a ne neki narkos.

Nisam bio naoružan ali da jesam i da sam imao vremena za reakciju evo i sad kažem da se ne bih mislio da pucam. Jednostavno me ne zanima. Vjerovatnoća za ovakav belaj i naoružanog narkosa nije velika al su posledice katastrofalne i to se vodi kao crveni rizik. A sudovi posle nek rade svoj posao. Al izvještaji patologa neće se ticat mene i mojih.

Izvini zar nisi ti isti bio za to da oni tamo kad im je tuđa vojska ulećela u zemlju polože oružje pa i u kuću da im uđe naoružana neprijateljska vojska?Jesu ovo dupli aršini?

Zar nije logika da nam je jača policija nego da sad svi izigravamo muriju?I neko pomenu da su muškarci koji neće oružje čkapi a da nije baš obratno.Shvataš li ti koliko ima neuračunljivih likova i sad uzme pištolj od kuće i baš taj poroka neđe nekoga?

Ne kapiram što zagovarate ovakve stvari za ovakvo društvo.

Nisu dupli aršini. Položiti oružje pred naoružanim narkosom/kretenom i Putinom nije ista stvar. But nice try though.

Svakako jačanje kapaciteta policije. To ne mijenja logiku. Ne postoji policija koja može neke stvari da spriječi. Ove stvaribsa Cetinja ne mogu ni reformom policije ni sudstva da se riješe. Obrazovanje, životni standard, mentalna higijena… su prava rješenja i dugoročni projekti. Ovo sa oružjem, policijom, zakonima…je jedna obična krpljavina.
    Last edited by Caesar; 17-01-25 at 11:17.
    γνῶθι σαὐτόν

21. The Following 2 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

eo prema poslaniku evrope sad četnički vojvoda koji je samo par dana nakon tragedije na CT svom šefu iz BGa poklonio onu sliku je dobar lik. drago mi je što i oni sami ne prave razliku medj dfa i sebe.

https://x.com/LakovicMiodrag/status/1880019236455895274

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    23,852
    Thanks Thanks Received 
    9,773
    Thanked in
    7,294 Posts

Viđi @Caesar ovo što Spajić radi je debilizam jer evo da tebe uzmem za primjer kao nekoga ko zbog streljane ima regularno oružje.

Ono što je mexico rekao je primat prekidanje ilegalnog kretanja oružja (ozbiljan problem,mnogo ozbiljan problem) može svaki idiot da ga posjeduje.Vidimo i dinamite jer love ribe tako po Skadarskom ali dajmo nemojmo ići u pravcu ajde sad sve da naoružamo pa kom opanci kom obojci.Ođe su ljudi u afektu spremni na sve još ako ima u mislima da mu je pištolj ode ljut nešto iz kafane iz neke žučne rasprave i vrati se sa oružjem legalno stečenim.A nisu baš svi idioti da "imaju m*da" a mozak grašak pa da uzimaju ilegalno oružje.No što ako svaki ima mogućnost da ima to kod kuće?Ozbiljne su to stvari nije to baš za zajebanciju.

Olako stvari uzimate polazite od sebe naročito vi koji ga već posjedujete.

Last edited by Bluemoon; 17-01-25 at 11:25.

Thanks Thanks Given 
    486
    Thanks Thanks Received 
    1,318
    Thanked in
    838 Posts

25. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,532
    Thanks Thanks Received 
    3,808
    Thanked in
    2,261 Posts

Pa komšija te je zamolio da pogledaš dira li mu ko što, a ne da životom braniš njegovu imovinu.
    U takvim slučajevima, ako nekog primjetiš, samo pozoveš policiju...
    A komšija ako je pametan već je postavio neki video nadzor, koji danas možeš za 20-30 eura kupiti na Temu, sasvim funkcionalan, služi svrsi i može pomoći policiji.
    Da su ushli u moje dvorishte,i da imam video nadzor kako kazesh,a ne psa,i da gledam kako kradu,i dalje...?

Nije bolje imat pishtolj i opalit u vazduh i gledat kako bjeze djubrad...?

@beatnological ne na tu Policiju,no na vrijeme kada je bilo za svako naselje nekoliko pozornika,koji su znali shta se deshava i patrolirali u odredjeno vrijeme.
    ...

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Viđi @Caesar ovo što Spajić radi je debilizam jer evo da tebe uzmem za primjer kao nekoga ko zbog streljane ima regularno oružje.

Ono što je mexico rekao je primat prekidanje ilegalnog kretanja oružja može svaki idiot da ga posjeduje.Vidimo i dinamite jer love ribe tako po Skadarskom ali dajmo nemojmo ići u pravcu ajde sad sve da naoružamo pa kom opanci kom obojci.Ođe su ljudi u afektu spremni na sve još ako ima u mislima da mu je pištolj ode ljut nešto iz kafane iz neke žučne rasprave i vrati se sa oružjem legalno stečenim.A nisu baš svi idioti da imaju m*da a mozak grašak pa da uzimaju ilegalno oružje.No što ako svaki ima mogućnost da ima to kod kuće?Ozbiljne su to stvari nije to baš za zajebanciju.

Olako stvari uzimate polazite od sebe naročito vi koji ga već posjedujete.

Iz mog iskustva sam gore rekao šta su po meni rješenja. I moji postovi idu u pravcu težeg dobijanja dozvola u smislu da je potrebno ipak nešto osnovno oružju naučiti (praktično i pravno) i proći inicijalno strožije psiho provjere. Dakle ko ima interesovanja, volje i u vinklo je može dobit oružje bez izuzetka ukoliko nema istorijat budaljenja. Da li se ovo što sam napisao može nazvati “akcija oružje za sve” ne znam al sigurno je da ne bi bilo gore nego bolje nego do sad.

I nisam siguran da afekat traje do kuće i nazad već da ide kvalifikacija ubistvo sa predumišljajem. A kad već “trkne” do kuće i nož završava poso ako oće da belaj čini ili misliš da ga sami pištolj mami na ubistvo.
    γνῶθι σαὐτόν

28. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    490
    Thanks Thanks Received 
    1,990
    Thanked in
    1,123 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    eo prema poslaniku evrope sad četnički vojvoda koji je samo par dana nakon tragedije na CT svom šefu iz BGa poklonio onu sliku je dobar lik. drago mi je što i oni sami ne prave razliku medj dfa i sebe.

https://x.com/LakovicMiodrag/status/1880019236455895274

Lakovic Miodrag nikad nije bio u pravu pa tako ni sad al kad vidim Jovanu Marovic kako ona nekome trazi racune oce zeludac da mi se prevrne, razlike izmedju nje i Lakovica nema

Thanks Thanks Given 
    23,852
    Thanks Thanks Received 
    9,773
    Thanked in
    7,294 Posts

težeg dobijanja dozvola u smislu da je potrebno ipak nešto osnovno oružju naučiti (praktično i pravno) i proći inicijalno strožije psiho provjere.
    E pa vidiš od toga nema ništa to je glavna začkoljica kad bi se taj za ovu zemlju debilni zakon donio bila bi to u truloj zemlji obična formalnost.

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

E pa vidiš od toga nema ništa to je glavna začkoljica kad bi se taj za ovu zemlju debilni zakon donio bila bi to u truloj zemlji obična formalnost.

Moglo bi se sve to utegnuti da je volje i bez noviteta. Svako nasilničko ponašanje koje se prijavi i koje policija evidentira pa čak i tuča u kafani bi bili razlozi za diskvalifikaciju. Pa kao u Kini mu se zabrane neka transportna sredstva npr avion. Pa kad počnu neki oblici zagarntovanih prava da se gube mnogi nasilnici će se češkati po glavi i da vidiš kako “afekti” nestaju kad ti zvoni u glavi “gubiš pravo na ovo, ono…”

Na kraju ka u blek miror zamagliti im lik da se ne vidi
    γνῶθι σαὐτόν

Page 65 of 548 FirstFirst ... 155561626364656667686975115165 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)