Page 40 of 548 FirstFirst ... 303637383940414243445090140540 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    To je 100 posto. Pkus Baća sa Knjazom. Bar tako kažu oni koji žive tamo i tačno znaju kako je nekad funkcionisalo sve, a kako je sad. Ako lažu oni...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Jes i Baća je sa Knjazom nagrdio izvorište, koje je koju stotinu metara uzvodno.
    On je promijenio tok, pa voda teče uzvodno i donosi zagađenje. Baća pobijedio gravitaciju. Brao Baća!
    Tko leti, vrijedi...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Vec neko vrijeme pises da je 43 metka ogromna kolicina municije, koja osnovno djelo prevodi u tezi oblik, dje je kazna 1 do 8 godina.
    43 metka je smijesna cifra i ne prevodi nidje nista, ali ovaj klas dinamita sto su mu nasli moze lako da prevede, pa je pitanje za sudiju zasto onda samo 3 mjeseca?

Sent from my phone
    Oli nam objasnit u ime tvojih ljaljaša kako je to Zoran Lazović iz zatvora organizova da dođu 5000 ljudi ispred MUP-a?
    Ostala mi je ta misterija.
    A ako je stvarno uspio, onda bi oni trebali zbog toga da daju ostavku kako im funkcioniše sektor bezbjednosti. I da se vrate anketama, koje je Šaranović sam ispunjava umjesto da ide po kuća, dok ga nisu uvatili i izbačili.
    Pa nastavi posle da ih braniš.
    Old money
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Mislim da bi im svima bila zanimljiva prepiska i prebacivanje odgovornosti izmedju Opstine Podgorica, tadasnjeg Ministarstva Kapitalnih investicija i tadasnjeg Ministarstva ekologije ciji je problem i ko je kriv.
    Jer se Bemax oprao sa to je iznajmljeno privatno zemljiste, dje su oni izjavili da su imali dogovor sa vlasnicima da im izravnjaju zemljiste radi daljeg komercijalnog koriscenja u zamjenu za rentiranje i odlaganje suta.
    Otprilike ko unistavanje izvorista Boljesestre dje su ostavili primorije bez vode na racun " sredjivanja korita Morace".
    Ali eto.... lakse reci "ljaljasi" i sprdati se o temi u koju se razumijes "ko marica u ....".
    I onda neko pominje DPS institucionalno znanje...taman je isto ko i ovo po forumu....
    Dobro je da si ti znalac. A maxe, jedno 20 puta si baš ono fudbal promašiva sa pogrešnim činjenicama i podacima.
    Objasni ti čovjek, puštali su boju odakle dolazi voda. No aj sad. Fino se ti razgovori sa ovim što mu voda uz brdo teče.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,932
    Thanks Thanks Received 
    678
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    mislim da je to tada bila maks. kazna pa su u međuvremenu promijenili, pravo pitanje je zašto tako jednostavan slučaj nije procesuiran mnogo brže, ali to je već pitanje za nesrećno Min. pravde
    Ovo sto sam napisao je iz tadasnjeg zakona - osnovno djelo 3 mjeseca, tezi oblik 1 do 8 god. Da je htio, mogao ga je klepit sudija 2-3 godine.

Sent from my phone
    Last edited by nikolaf7; 08-01-25 at 16:55.

Thanks Thanks Given 
    3,541
    Thanks Thanks Received 
    4,659
    Thanked in
    2,079 Posts

Morao je da ide???/ A zar iko ista mora danas??
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

7. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ahahahahhaha
    Eo Bemax kriv što voda ne valja voda sa Mareze posle svake kiše.
    A čekam da napišeš da je Ranko Ubović Kenedija ubio.
    Ti si zayeba ljaljaše

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Brzo li se trigerujes kad se Tigar pomene, ni da ti je iz kuce.
    Rekao bi covjek da je lijek za rak pronasao, a ne perac para od kokaina i cigara

9. The Following 3 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Posle onakve tragedija, narativa srpskog o kapeli i masakrom.
    Ti kao kao predsjednik skupstine poklanjas sliku kapele premijeru srbije.
    Nemam rijeci koje je dno i malicioznost andrija mandic
    Podgorica Podgoricanima!

11. The Following 9 Users Say Thank You to .Bole For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,772
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

@Gagarin najbolje bi bilo da se ne prozivamo kao već neko vrijeme. Ljepše i meni i tebi

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Ali mogu da ispricam ostalima jednu pricu o tome - oo dps pg je pozivao clanove i aktiviste da moraju na protest,
    slucajno sam je cuo preko druga, jer je njegov rodjak morao da ide, pa je panicno po rodbini redom zvao nekom da uvali da mu djecu cuvaju. Naknadno potvrdjeno iz jos jednog izvora

Sent from my phone
    vidjeh vijest nedje kako je bilo oko 5 iljada ljudi na protestu u nedelju, možda koja stotina gore ili dolje. svaka čast dpsu kad ima tolko članova opštinskog odbora, to im se mora priznat. pogotovo jer se radi o prazničnim danima kada je dio naroda van pg i cg.

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Posle onakve tragedija, narativa srpskog o kapeli i masakrom.
    Ti kao kao predsjednik skupstine poklanjas sliku kapele premijeru srbije.
    Nemam rijeci koje je dno i malicioznost andrija mandic
    vojvoda je samo uzrok. problem su oni koji su ga postavili na mjesto odlučivanja i time mu omogućili da radi sve ovo. dakle ide slika pa onda kroz par mjeseci izmjene Ustava pa tako do nekog mogućeg referenduma o statusu CG. za sve to što radi vojvoda su krive sve stranke vlasti. opet, on samo sprovodi kako svoju tako politiku kompletnog svog biračkog tijela. kao i dijela ljudi koji su glasali za evropu sad. to treba u neku ruku poštovati. možemo sad da se pravimo avetni pa pisati kako se glasači dfa zalažu za neku normalnu CG al nema problema. njihov stav je priča mandića, lepoglavog i ostalih njihovih vodja. dakle za nestanak CG kao države.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4,781
    Thanks Thanks Received 
    5,562
    Thanked in
    2,746 Posts

Vec neko vrijeme pises da je 43 metka ogromna kolicina municije, koja osnovno djelo prevodi u tezi oblik, dje je kazna 1 do 8 godina.
    43 metka je smijesna cifra i ne prevodi nidje nista, ali ovaj klas dinamita sto su mu nasli moze lako da prevede, pa je pitanje za sudiju zasto onda samo 3 mjeseca?

Sent from my phone
    Već neko vrijeme pitam kako je policija odradila svoj posao, tužilaštvom i sudom, i njihovim dijelom posla se ne bavim. Konkretno, od konferencije za štampu na kojoj smo dobili prve detalje: Da lice nije bilo operativno interesantno, i da je prethodno 2022. kod njega nađena municija i nešto pokvarenog oružja.
    Jer su i jedno i drugo zapanjujući u zastrašujući gafovi. Treba li da objašnjavam zašto? Mislim da tebi ne moram.
    A policijskim dijelom se bavim jer, dok je bio na slobodi, bio je predmet njihovog rada.

Ali ti i savjetujem da promisliš prije nego ovako skočiš. Zakon precizno kvalifikuje djelo kao teži oblik ''ukoliko se radi o velikoj količini''. Usvojeni standard za pištoljsku municiju je da se sve iznad kutije metaka ( dozvoljena nabavka ) smatra velikom količinom.
    A ti promisli, Ubica je taj dan ispalio 36-37 hitaca, ubio 12 ljudi, teško ranio 4. Je li ti zbilja 43 metka ''smiješna količina''?

Konkretno sam se na municiju fokusirao, i na set za čišćenje oružja, jer su upućivali da lice posjeduje oružje koje tom prilikom nije nađeno, kao i da je potencijalni vršilac krivičnih djela u budućnosti. Što je difolt definicija operativno interesantnog lica.
    I još konkretnije, jer je od svega navedenog municija bila ona kojom je na kraju počinio ovo djelo.

Oćeš li ga karikirat u ''smiješnu količinu'', ili ''klas dinamita'', je tvoja stvar.
    Hoćete li da se bavite tužilašptvom i sudstvom, i da prevodite temu u druge vode, to je vaša stvar.
    Ja se bavim policijskim dijelom posla, jer im je u trenutku izvršenja bio direktna nadležnost. I odgovornost.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

15. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,772
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Tako je. I u pravu si za onaj gornji post.
    Ja sam se nadao da će se taj narativ smanjiti posle pada DPS-a, ali je isto. I isti su i nastavili da sipaju, a narod kao narod.

17. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    @Gagarin najbolje bi bilo da se ne prozivamo kao već neko vrijeme. Ljepše i meni i tebi

Izbjegavam, ali nekad me znanje fizike ponese . A ne može voda uza stranu, pušti što narod mlatinja.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Rekao bi covjek da je lijek za rak pronasao, a ne perac para od kokaina i cigara
    Meni si ti super. Promašiš činjenice za medalju, pa se prebacaš na ad hominem. Objasni ti čovjek okle voda dolazi, bojali je i puštali, ipak ti najbolje znaš.
    Medojević za one sa jeftinim ulaznicama.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    435
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Izbjegavam, ali nekad me znanje fizike ponese . A ne može voda uza stranu, pušti što narod mlatinja.
    Ada može, kad se mogu planine pomjerat može i voda uz brdo. Eo ove potonje skoro 4 ipo godine se na žalost svega naslušasmo i nagledasmo, no me stra da će još gore bit

Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,932
    Thanks Thanks Received 
    678
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Već neko vrijeme pitam kako je policija odradila svoj posao, tužilaštvom i sudom, i njihovim dijelom posla se ne bavim. Konkretno, od konferencije za štampu na kojoj smo dobili prve detalje: Da lice nije bilo operativno interesantno, i da je prethodno 2022. kod njega nađena municija i nešto pokvarenog oružja.
    Jer su i jedno i drugo zapanjujući u zastrašujući gafovi. Treba li da objašnjavam zašto? Mislim da tebi ne moram.
    A policijskim dijelom se bavim jer, dok je bio na slobodi, bio je predmet njihovog rada.

Ali ti i savjetujem da promisliš prije nego ovako skočiš. Zakon precizno kvalifikuje djelo kao teži oblik ''ukoliko se radi o velikoj količini''. Usvojeni standard za pištoljsku municiju je da se sve iznad kutije metaka ( dozvoljena nabavka ) smatra velikom količinom.
    A ti promisli, Ubica je taj dan ispalio 36-37 hitaca, ubio 12 ljudi, teško ranio 4. Je li ti zbilja 43 metka ''smiješna količina''?

Konkretno sam se na municiju fokusirao, i na set za čišćenje oružja, jer su upućivali da lice posjeduje oružje koje tom prilikom nije nađeno, kao i da je potencijalni vršilac krivičnih djela u budućnosti. Što je difolt definicija operativno interesantnog lica.
    I još konkretnije, jer je od svega navedenog municija bila ona kojom je na kraju počinio ovo djelo.

Oćeš li ga karikirat u ''smiješnu količinu'', ili ''klas dinamita'', je tvoja stvar.
    Hoćete li da se bavite tužilašptvom i sudstvom, i da prevodite temu u druge vode, to je vaša stvar.
    Ja se bavim policijskim dijelom posla, jer im je u trenutku izvršenja bio direktna nadležnost. I odgovornost.
    Nisam ulazio u to ostalo sto se pitas, izmedju ostalog jer se i ja isto pitam i mislim da si u pravu sto se to pitas.
    Zbog toga se od pocetka pitam sta se radilo u ob Cetinje i zasto nacelnika niko ne proziva za to, od ovih sto ministra prozivaju.
    Usvojeni standard dje? U komunizmu? U usa je velika kolicina par hiljada metaka. Ako cemo tako, za 16 stradalih mu je dovoljan i 1 sarzer od 16 metaka, pa nije velika kolicina.
    Ne znam odakle ti da nesto karikiram, lijepo pise u tezem obliku djela:

Ako je predmet djela iz st. 1 i 2 ovog člana veća količina oružja ili sredstava ili je u pitanju oružje ili druga sredstva velike razorne moći, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

Po meni, mnogima ovdje a i sudiji 43 metka nije velika kolicina (narocito jer mu nisu nasli pistolj), ali u tekstu pise da je imao improvizovani eksploziv velike razorne moci (klas dinamita, trotil, itd), a to je, opet po meni, za tezi oblik djela.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Izvini ovdje mi se neshto ne slaze,tata Tigrov,ako se dobro sjecam pokojni je odavno,kad je imao buldzere,bagere i ostale gradjevinske mashine...tada u Titogradu niko znao nije shto je trava a kamoli bijeli prah...
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Bitno je njima da se hvale kako su povećali plate i penzije.
    Zar još neko u ovoj državi ima 100e penziju,kakvo je to poniženje. A ni socijala ništa bolja nije,opet kažem znam da je bilo zloupotreba,ali ako su tako sposobni kako kažu neka ih otklone,a takvim slučajevima kao tvojeg komšije da je sreće u ovu državu da mu se sto prije pomogne…
    Pokazao mi je chek prije par mjeseci,odavde 101€ tachno i iz Srb neshto oko 70ak€ e eto od chega se krpi,a ne voli kad mu neko neshto donese,ima neko svoje dostojanstvo,ja kad ga sretnem negdje po gradu na silu ga bukvalno povedem na cevape,iako stari jedva hoda od mozdanog i dijabetesa.
    Ta socijala...ima valjda i zloupotrebe,ali kad ovaj izvadi svu dokumentaciju,nije mi jasno kako je živ a i samo da ga vidish jasno bi ti bilo u kakvom je stanju,i eto shto on dobija od drzave koja bi trebalo da vodi rachuna o ovakvim sluchajevima...NISHTA!
    ...

24. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Zasto "profesora" ? Znam dosta njih sa spiska, i tvrdim ti da su vrhunski ljudi i profesionalci, bolji svim moralnim i profesionalnim mjerilima od bilo kojega politicara u CG. I vise casti i obraza imaju pod nokat no svi politicari, pocevsi od mila i momira pa do ljalja i koljenice.
    Mogu li biti takvi a clanovi ili na dr. nacin povezani sa dps-om
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Glede ove djevojke sto povezuju sa DPS a ona slobodna gradjanka...
    Dosta dobar djak sam bio, student, poneki ozbiljan posao u zivotu, vise njih manje ozbiljnih i neuspjesnih...
    Ali jos mi se ne dogodi da makar se jednom uslikam sa Milom.
    A ona baksuz dje god se pojavi eta ga Milo da se ogrebe o fotku.
    Neformalni su tek prica.
    Valjda se misli da smo svi mi studenti zivota, stalno ucimo, pa zato na skupovima ljudi za koje ne pomislis da su studenti. A jesu, samo neformalni.

Danas sam nakon samo 100m pjesacenja naisao na cauru.
    I nije mi prva misao bila da okrivim Demokrate.
    Njih jedino krivim sto su teski krindz.

Thanks Thanks Given 
    3,545
    Thanks Thanks Received 
    5,831
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    na onakve prozivke i treba sprdnjom odgovorit
    Vjerovatno. Jer za humor treba bit vičniji. Daleko od toga da ne treba da gostuje na RTCG, nije mi to ni problem. Ta televizija je imala jednoga Emila Labudovića i Pericu Đakovića tako da je to sve stvar krterijuma.
    A što se guslanja tiče, jednako gusla kao što i pjeva leleču turci kukaju bule na onaj snimak od prije godinu dvije.

Za pomaganje gladnima i ugroženima skidam kapu. Kako njemu, tako svakome. To i treba svi da radimo u okviru svojih mogućnosti.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,545
    Thanks Thanks Received 
    5,831
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by Bruda View Post
    Glede ove djevojke sto povezuju sa DPS a ona slobodna gradjanka...
    Dosta dobar djak sam bio, student, poneki ozbiljan posao u zivotu, vise njih manje ozbiljnih i neuspjesnih...
    Ali jos mi se ne dogodi da makar se jednom uslikam sa Milom.
    A ona baksuz dje god se pojavi eta ga Milo da se ogrebe o fotku.
    Neformalni su tek prica.
    Valjda se misli da smo svi mi studenti zivota, stalno ucimo, pa zato na skupovima ljudi za koje ne pomislis da su studenti. A jesu, samo neformalni.

Danas sam nakon samo 100m pjesacenja naisao na cauru.
    I nije mi prva misao bila da okrivim Demokrate.
    Njih jedino krivim sto su teski krindz.
    To je nekad valjda bilo dobro za CV. Tu smo nedje, mada ja nisam ni imao zelju iako ga nikad nisam ni upoznao niti mu blisko bio.

A upoznao sam 10tak politicara. Od njih 10, 4 su ljudi ostalo ne.
    Last edited by hercules; 08-01-25 at 19:59.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Mogu li biti takvi a clanovi ili na dr. nacin povezani sa dps-om
    Potpuno nejasno zbog čega su uopšte požurili sa ovim potpisima i javnom podrškom.
    Kao da su se uplašili da im studenti ne ukradu "revoluciju" ili namjerno žele usrati im se u rabotu. A najvjerovatnije da su oni sami sa nekom grupicom studenata glavni inspiratori i autori zahtjeva.

Da podsjetim samo, u Srbiji su studenti sami pokazali svoju snagu i odlučnost tako što su prije svega blokirali rad 4 najveća državna univerziteta. Može biti da su od starta imali podršku profesora i nekih krugova, ali to se krilo na početku.
    I od nekih političkih zahtjeva tipa ostavki gradonačelnika Novog Sada i premijera se brzo odustalo, jer je to bezveze i ne pogadja suštinu. Politizuje proteste, a ne pogadja suštinu. Vlast će postaviti kurtu umjesto murte.
    I nijedan privatni fakultet nije u blokadi, sasvim logično.

A ovdje vidimo dosta UDG profesora.

Pa ajde neka studenti blokiraju privatni UDG.
    Ajd nek blokiraju rad bilo kojeg fakulteta. Da vidimo tu brojnost i snagu.

30. The Following 2 Users Say Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

https://www.gov.me/clanak/lazar-scepanovic
    A ovo je vd direktora kog isto ppkusavaju smijeniti u ovom talasu.
    Apsolutno dorastao funkciji.
    A zanimljivo s koliko ponosa se slika ispred crvenih zastava.
    I prvi izbor Danila Saranovica, evo vele i sedmi bataljon, protivnik drzave... Saranovic tad 10 godina.

Ja sam vam tu da vam raskrinkam svaku podmetnutu lazu od strane botina.

32. The Following 2 Users Say Thank You to Bruda For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Nije akcenat na pricu o guslanju. Nego na to da ga 4 godine razvlače svi od CDM do Analitikr kako je plaćenik i špijun. I kad čovjek odgovori kao juče odmah se osjećaju ugroženo.

Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
    Neka ga razvlače. Kad si vidljiv i javno iznosiš stav red je da i poneseš karmu mjesta gdje živiš, bila ona dobra ili loša. Nemaš ga što žalit.

Sa druge strane sa njim se možeš i ne moraš slagati. Ako zanemarimo neslaganje od njega moš čuti dosta interesantnih stvari sa putovanja po Rusiji, drugim zemljama, o crkvi itd. I humanitarni rad, donacije, DDK, gusle…Da sumiram. Veća je šteta ne poznavati ga no poznavati ga. Naravno razumijem da ga mnogi smatraju za neprijatelja al ni neprijatelju, ko to tako već gleda, se ne mogu poreći neke stvari. Ima malo taj “issue” sa bulama, lancima, Spužom al ko nema od nas samo su druge teme ili iste. Bitna je nenasilnost, a folklor, pjesme, gusle… i tako to i ne toliko.

Disclaimer: ovo je moje i samo moje mišljenje i kao takvo ne mora neophodno da bude slika stvarnosti
    γνῶθι σαὐτόν

34. The Following 2 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

Imam tog ,,staža" (znači navoda jer smatram da to nije puno bitno sada, bilo je bitno onda) po protestima i zaista smatram da je svaki protest legitiman. Da, smatram da o svakom protestu najbolje govori ko i na koji način ga pokušava diskvalifikovati (jer od kada je protesta svaki se na ovaj ili onaj način pokušava diskvalifikovati) više nego ko ga organizuje.

Sent from my Motorola 8400

36. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Page 40 of 548 FirstFirst ... 303637383940414243445090140540 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)