Nije ovdje riječ o optužbama daleko bilo.
Riječ je o toj nekoj političkoj i moralnoj odgovornosti i ko treba dati ostavku.
Ako gradonačelnik grada od 15 hiljada stanovnika, kojem se dese dvije onakve tragedije za mandata, nema taj osjećaj...onda poslednje što treba je da traži da neko drugu ima tu odgovornost.
Ubica nije bio pijan 0,40 promila, tako da pretpostavljam da je sve ovo isplanirao.
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Last edited by mika123; 05-01-25 at 19:29.
nikakav problem nije biti protiv protesta. al ove floskule - to su dpsovci su pa nidje veze. 4 godine jašu sa tom izvikanom pričom zvanom 'a šta je radio dps' i pod njom gaze ovu državu taman ka im prethodnici.
kad su se napadali dpsovci bilo je a mi smo 'Crnogorci' zato smo meta napada opozicije. sad su svi ugroženi 'Srbi' kad urade nešto loše i neko krene da im objasni šta su uradili.
da im je zaista bilo stalo do promjene sistema, krenuli bi da ga mijenjaju. ovako, bitne su samo fotelje i ništa drugo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mozda se nesto ekonomski popraviti u nekoliko godina itd. ali posledice vladavine DPS i drugara trajati decenijama.
Hasta siempre!
to je druga priča, ono što je suština je da policija nije radila svoj posao a nije zato što oni iznad nisu imali nikakvog ni znanja ni autoriteta nego im je očito samo bilo do toga da se uvale u fotelju, 30 ministarstava i 30 državnih sekretara imamo i opet ne rade svoj posao
She is only here to annoy herself!
Vučiću - Bečiću
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ne velim, ne velim… Samo situacija je pomalo smiješna. Više ne možeš izaći da pokažeš svoje neslaganje i tugu, a da te neko već ne iskoristi za svoj cilj. Djilas, Milo, Aleksa, Pipun… Samo da sve prodje sa mirom i andjelima pa da ovaj Božić dočekamo bez Cetinja u glavama, Alekse, Pipuna, Lažojka, Mila…
edit: …bolje bez opcija rano je…
Last edited by Caesar; 05-01-25 at 19:51.
γνῶθι σαὐτόν
Pročitah biografiju Šaranovića.
On je za**bao Ibrahimovića po ''stručnosti''.
Ervin je bar košarkaški trener bio.
Nama je velika sreća što nemamo nuklearne centrale.
Ovi likovi bi se i toga prihvatili....i otišli u kafić na pauzu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Je li iko trazio ostavku mnistru osim Djukanovica? Ili sam nesto propustio
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sto radi balega od Saranovica.
Nece da podnese ostavku jer veli samo to Milo trazi
Podgorica Podgoricanima!
pa ako je Buva laik onda OK, policija zaista nije odmah došla na lice mjesta a ja sat i po nisam pominjao nigdje čini mi se, prvo su ga tražili na pogrešnim mjestima zbog lažne dojave i to što se desilo poslije pucnjave u suštini nije uticalo na sami tok izvršenja KD koje je već bilo izvršeno, mnogo je bitnije to da iz nekog razloga uopšte nije bio u operativnoj evidenciji, a što je eventualno moglo da spriječi izvršenje
Jošo je heroj!
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Njemu savjest sigurno govori da treba ostavku da podnese al zna da je tako najlakše. On nikad nije bio neko ko bira lakši put. On svjesno bira težu opciju da ostane u fotelji i nastavi da se iz nje hrabro bori protiv demonskih sila DPSa. Heroj , a usudio bih se reći i mučenik i stradalnik. Srca nemate.
Last edited by Caesar; 05-01-25 at 20:41.
γνῶθι σαὐτόν
Umoran sam od svega sto znam
Ja sam Gandusha smatrao bratom,otkad ga nema ovdje a visi po tim mrezama i raznim tv stanicama,smatram ga... polubratom.
Ako ode u politichare...bolje da cutim,mada najiskrenije,ovaj gospodin Perić mi se zaista chini da ne bi nikada ali slovima NIKADA neshto loshe uradio za CG,ali i tu bolje da cutim,kudravi me je zajebo ka niko,i to mene staro magare.
...
Ako je vjerovati Scepanovicu, koji djeluje kao neko ko ne umije upamtiti laz, veoma kvalitetno i brzo se reagovalo na CT.
Svemirski brod u odnosu na 2022. reakciju.
Vise policajaca na CT, nego sto se pricalo.
Branko Krvavac nema obezbjedjenje...
ALI, "ljudi" ce sad rezati iz emisije je li ko nesto pogresno izgovorio i sl. I ona prica da nemaju pojma o ni o cemu.
Treba i razumijeti ako neko ko uradi sve sto je u njegovoj moci, vjerovatno da tesko i moze bolje, nece da podnese ostavku.
Pogotovo ako su najbucniji oni koji ne da nisu rjesavali slucajeve, nego su bili i gospodari zivota i smrti u CG.
Ovo je posten stav, a sve ostalo je politikanstvo.
Nezavisna istraga ako utvrdi propuste da idu ostavke, cak i krivicne prijave.
I tako se radi svudje u svijetu.
Kakve veze Šaranović ima sa ubistvom?
Ko uopšte ima veze sa tim ubistvom, sem ovog što je mrtav?
Kakve su to priče?
A već sam 100 puta napisao da gradske vlasti mogu na milion načina pokazati inicijativu da se bezbjednost u gradu podigne na viši nivo.
Kroz akcije, inicijative, apele, zahtjeve prema državnim organima, intezivnu saradnju sa istim, aplikacije i prema nekim EU fondovima. Samo kad se zna i kad se hoće.
Ne može Šaranović bolje poznavati Cetinje, ljude i prilike u njemu od Djuraškovića.
Eto neka sam kaže što je sa strane grada uradjeno po pitanju bezbjednosti na Cetinju izmedju dva masakra?
Nisu njegova ovlašćenja ni da napušava francuskog ambasadora jer je ovaj osudio napad na Milatovića u vrijeme predsjedničke kampanje.
Nije njegovo ni da zabranjuje Mandiću dolazak na Cetinje .
A time se eto bavio.
Ali bezbjednost ljudi u njegovom gradu, bezbjednost ljudi koji su ga glasali...to nije njegovo.
Splačina
sjetih se i ja toga poslije no mi muka bješe da ispravljam, svakako ne previše bitna stvar a i to je donekle oprostivo obzirom da su im dojavili lažne lokacije što je i Šćepanović noćas potvrdio
kudravi je zajebo sebe najviše, sad se dobro pokajao izgleda tako da neće više nasijedat
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks