I zavrsila na Milovicevoj listi sklepanoj od Bemaksa, na kojoj covjeka da valja nije bilo.
Previse je to koincidencija da bismo mislili da se radi o 'nezavisnim' gradjanskim aktivistima.
Ili kako kazu, 'neformalna' grupa studenata.
Jes, to ce promijenit stvar.
Kad se boris za nesto sto vrijedi nema 'neformalno'.
Bilo kako bilo, iste fore ko sa 'Ima nas'.
S tim sto ovaj put nece biti masovnosti.
Toliko od mene na ovu temu.
Izgleda da je narod pametan pa se ne palinja na ove performanse dps-a ... gdje zloupotrebljavaju politicki ovu tragediju.
Pođi tamo, pa im indekse provjeri.
Ganda ne treba mješati sa raznima,Gando je džedaj.![]()
I ja sam prvi ovdje napisao da bi on morao preuzeti odgovornost i podneti ostavku. Ili se zavući u mišju rupu, ćutati i izgurati mandat
Sad sam pročitao da Djuraskovic najavljuje sjednicu na Cetinje gdje će izglasati neke silne analize, zaključke i zahtjeve u vezi ovog drugog masakra . Traži se i povecanje broja policajaca za Cetinje, interventnih jedinica, da Cetinje bude CB a ne OB i svašta još...
Sve super, ali gdje ste s time bili 4 godine i šta ste radili?
Nemojte samo pričati da gradski organi nemaju veze sa policijom u gradu. Svaki dan su na kafu svi oni. To je mali grad, zna se ko s kim sjedi
Evo sad mogu naći kako Djurašković i bivši načelnik OB Cetinje Šaban, konstatuju kako je situacija u gradu bezbjedna par mjeseci prije Borilovićevog krvavog pira.
Ima i sa ovim aktuelnim načelnikom vijest kako je novi načelnik policije predstavio planove Djuraškoviću i njegovoj zamjenici.
Masu inicijativa gradska vlast može pokrenuti kod državnih organa.
Evo kako sad mogu.
A oni poslednje što su izglasali je da Andrija Mandić nije dobrodošao na Cetinje
Samo jos niko razlog za smjene koje traze, koje su to krivice?
Last edited by Brk; 05-01-25 at 18:51.
Hasta siempre!
Gandu se ne zamjera ništa. Samo da ga Didi ne izbije
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
I tako i mi dobismo naše Đilase i Šolake
Na temu ministra, zeiss set za čišćenje i SCHWARZKOPF GOT2B KREMA ZA 100ml MATT PASTE
Bez obzira na to kakva je tvoja frizura - neuredna, ravna, kratka, got2b beach boy krema daje mat-teksturu srednjeg učvršćivanja da možeš oblikovati sopstveni morski stil.
Last edited by Markys; 05-01-25 at 18:55.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
@Massaro To sa Andrijom Mandićem je bilo čisto proseravanje da izvineš najjače da zabrane nekome ko je građanin Crne Gore da ne može u Crnu Goru u bilo koji grad da dođe.Toga u zakonu jednostavno nema čist populizam.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
opet provlačite ovo sa gradonačelnikom, razumiješ li da bi to bilo isto kao kad bi optužili mugija da je kriv za ubistva po Podgorici, gradonačelnik može samo da apeluje da se bezbjednosna situacija poboljša, što je uradio i prošli put i tražio da se sprovede kompletna istraga, a što nažalost nije urađeno inače da jeste možda se ovo danas ne bi desilo
She is only here to annoy herself!
znači ovako:
- podrži neko proteste odupri se - protiv države bio. galamio dps;
- podrži neko litije - Srbin si, mrziš CG. opet galamio dps;
- podrži neko noćašnji protest, protiv države si, ne daš joj da bude najjača ikad i za dps si. galami aktuelna većina koja vodi najjaču državu put zlatnog doba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Drzavna tv bas detaljno izvijestila o protestu...Raonikije nedostojni i njegova posla
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nije klasicno 'iz medija' ali moramo imati kulturu sjecanja na ovog covjeka.
Da u Evropi stradas od rezima, u 21. vijeku, pa to je...
Svaki put se najezim.
Da eto nemate sumnju sto sve moze znaciti DF na vlasti, pogotovo ako SNS opstane.
https://x.com/vujadino2/status/1875959705862029532
A zasto gradonacelnik ili ova ekipa nisu trazili ostavku adzica nakon masakra prije 2 god.... pri tom ga je onaj kriminalac sa sky prepiski likvidirao.... kako niko tada ne postavi to pitanje?
Ako saranovic treba da da ostavku...onda i ovaj kepec isto treba da da ostavku... ako nista jer je na celungrada koji u nepune 2 god dozivljava tragedije.
Ne znam za druge ali meni su ovakvi postovi genijalni.
Ministar ka SCHWARZKOPF promoter.
Naravno da je proseravanje. Znaju oni da je to bezveze i ništa, ali eto našli su za shodno.
Ali nisu našli za shodno neke ozbiljnije inicijative da pokrenu i zahtjevaju od državnih organa sve ove godine, koje bi sigurno imale legitimitet i ozbiljnost s obzirom da su gradjani Cetinja već bile žrtve jednog pomahnitalog ubice.
@Massaro Pa evo NSX dušu ispusti bukvalno da ti objasni kolika su mu ovlašćenja ali ne ti baš nikako da skapiraš.Jes moga je,što je moga u koaliciju sa kolegama đe je iz te partije neko ministar čini mi se police.JBG politika ti je ono ako ćeš da budeš političar i u koaliciju s nekim ti si jednostavno dio tima.
On je čini mi se dio tima sa Demokratama i tako ti je kako ti je.Mislim njemu.
Last edited by Bluemoon; 05-01-25 at 19:15.
tražena je ostavka Adžića povodom toga
https://www.sjevercg.me/pejovic-i-ze...-odgovornosti/
a njegovu ostavku su tražile i demokrate i to zbog benignijih stvari od masovnog ubistva, zato je sramotno što se danas prave mutavi
https://mina.news/vijesti-iz-crne-go...dnese-ostavku/
She is only here to annoy herself!
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks