naravno da je moglo i moralo brže i bolje,činjenica je da ih je 9 bilo ukupno i da su se čekale ekipe sa primorja i iz baze u pg. sasvim dovoljno za ostavku savesnog ministra,zauzvrat smo dobili 'a vi cetinjani sad mrš i lagano kućama činite što ste činili.'
ako je kome do sad bilo nejasno ko su i kakvi kravataši,valjda sad vidi. ja živim za dan kad se ta sekta rastjera, apsolutno su najodvratnija grupacija koju pamtim na ovim prostorima
Bi li smatrao da je 9 policajaca malo na duznosti popodne, za npr. Konik?
I to je trebalo kasnije da im se pridruzi jos zbog novogodisnjeg programa.
Sad u Spuz da neko puca po komsiluku, bi li smatrao losim sto su bila samo dva policajca?
A isti mi se godinama zalazemo za smanjenje javne uprave.
Je li 9 policajaca malo neka utvrdi struka.
A za to je odgovoran Scepanovic, veoma iskusan i skolovan policajac.
Kog sam isti ja ismijavao, dok nisam listajuci neke stare novosti naisao da je u nekim situacijama kad su mnogi zaboravili na svoju zakletvu, upravo taj Scepanovic bio profesionalac.
Pa zasto nije vika da se smijeni Scepanovic?
A, da. To nece uzdrmati Vladu i izazvati nove izbore.
To ne postoji u UP.
Makar ne pod tim nazivom.
Postoje crne tačke na putevima, ali ne postoji crni grad.
Postoje kritične tačke za HACCP standard, ali grad nije standard za hranu.
Postoji kritična infrastruktura, ali to opet nije grad.
Postoje obavezno štićeni objekti i lica, ali ne postoji obavezno štićeni grad.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 04-01-25 at 23:27.
Šćepanović je postao direktor prije 10-15 dana i nije realno očekivati da za to vrijeme uradi bilo šta, Šaranović je ministar godinu i kusur koliko se sjećam, da je on postao ministar prije 10 dana glupo bi bilo tražiti ostavku
inače stekao sam utisak da je Dritan govorio o nečemu što se dešavalo nakon ubistva odnosno situaciji u samom centru CT kad je policija došla na uviđaj, da se ubica pojavio tu među njima (možda između 18 i 19h) i onda otišao ili pobjegao jer ga nisu prepoznali odmah, ova situacija sa snimka je druga stvar to je bilo 4h kasnije kad su mu došli na vrata
usput interesantno bi bilo naći triangulacijom sa baznih stanica kuda se uopšte ubica kretao tih 5 sati nakon što je počinio zadnje ubistvo, nekako je prilično čudno da neko nakon što za pola sata ubije tolike ljude idućih 5 sati šta? spava? čeka policiju doma sa pištoljem u ruke?
She is only here to annoy herself!
Pa vidiš bilo bi lijepo da postoji jer se sranja tamo dešavaju nekako baš učestalo JBG.Ja iz moje struke cijelu situaciju jedino tako i mogu i da posmatram.
Ako se tamo učestalo dešavaju sranja očito treba tome posvetiti pažnju u smislu CCP-a JBG-a nemam problem sa klasifikovanjem nečega i to nema veze ni sa nacijama ni bilo čime no sa jebenim kriminalom i naoružanjem.
P.S.
I da,meci se ne kupuju po pJaci ne serite da ve zamolim svi ste ka neki mudaši mora da vi na čestitke doma uz džoni vokera spakuju kutiju 9mm metaka.Ono ne proseravajte se da ve zamolim.
Previše očekujemo od bezbjednosnog sektora gdje direktor UP nije prošao psiho test a direktor ANB-a je ex pomorac...
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Zar nije Njemačka poslala ođe svoja vozila i to tehnikus je uslika neko njihovo vozilo policijsko na putu NK PG jel se oni zajebavaju ili jebu tamo u PortoMontenegro.Greote sa kakvim mi idiotima šurujemo sa jebenom Njemačkom.
Last edited by Bluemoon; 05-01-25 at 00:25.
Samo ekonomske teme… barometar26 i Danilo Jedan
Qwrtzoglavi nam stiže u goste da mu u knopr puva Koljenica
https://www.vijesti.me/v/739633?utm_..._share_counter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 05-01-25 at 06:00.
Tko leti, vrijedi...
Sve u svemu povecala se potraznja i kupovina sefova za oruzje.
E sad ako bi zbog prijava za nasilje, tuce... policija koja nema kadra svakako do ljeta gospodnjeg 2027 ,oretresala kuce nasilnika oduzimala oruzje legalno nelegalno to bi vec imalo smisla nekog u prevenciji...
Ps rupa u zakon gradjaninu se oduzima oruzje a isti taj gradjanin je u sluzbi policije ,rengera nacionalnog parka ko borilovic i on ima pravo da duzi i nosi to oruzje!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata državljanima Albanije F.R. i J.T. zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom, saopštili su iz podgoričkog tužilaštva.
Kako se navodi, osumnjičeni su 3. januara na graničnom prelazu Božaj napali J.M. zbog nesporazuma oko tranzitnih papira za špediciju.
“Osumnjičeni J.T. držao je s leđa rukama oko struka oštećenog, a za to vrijeme mu je osumnjičeni F.R. zadavao udarce, nanijevši mu tešku tjelesnu povredu”, saopštili su iz ODT Podgorica.
to se zove preuzimanje odgovornosti. nepoznat pojam za naš sistem jer političari nisu navikli na imanje iste za bilo šta. Zdravko Krivokapić je predložio smjenu svog ministra zbog izjave, to se zove odgovornost, iako znamo šta i kako su tada pričali i pisali za njega. kakvi god da su bili isto su uradili Radunović zbog slučaja u BP i Radulović kada je izašao snimak inspektora. da je svaki put u ovoj državi preuzeta odgovornost posle nekih stvari mi bi sada bili uredjena i normalna država a ne ovo ruglo. čak i u Srbiji se desila ostavka nakon tragedije u BGu i ove u NS. ali Adžić i Abazović su nakon one na CT prije dvije godine imali istu priču kao ovo tvoje napisano. vi biste da mi odemo jer će neko slavit.
sistem je zakazao, opet. i ponovo se svi prave kako se ništa nije desilo. može li kako da se desi ostavka komplet rukovodnog kadra OB Cetinje za početak? pa da se postavi novi, koji zna i umije. da tamo stalno bude prisutna intervetna, više policije?
dokaz da neko umije i zna su ministar Šimun kao i direktor kbca Saša Radović. ali takvih na nekim funkcijama je manje od 10%.
Last edited by outline; 05-01-25 at 08:51.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jes da se 99% ubistava napravi nelegalnim oružje, ali ajde država duradi nešto.
Šteta što ne može da se izvozi debilizam.
Obogatila se država od poteza ove naše vlasti.
Tko leti, vrijedi...
Ne znam sta pise u Zakonu al municija sa dozvolom se uzima bez problema. Na strelistima se minimum 100 potrosi u jednom dolasku. Ne mogu oni nista tu da urade cak ni da pokusaju. Treba pravnici da se izjasne pa EK pa javne rasprave itd. A rad cega? Rad pucanja u “pogresnu metu” i potencijalnih tužbi. Lažojko&Diletanti Co. na momente djeluju ko djeca al ne treba im dozvoliti da odrastu u foteljama kao ovi iz DPSa.
γνῶθι σαὐτόν
To i ja kazem za municiju nego ovi botovi prethodnika se iscudjavaju kako...
Kada umre neki veliki glumac, komemorativna sala bude prepunjena isto takvim glumcima, režiserima, producentima, svim ljudima vezanim za to. Ljudima dobre volje i osjećanja. Za slavu i poštu onoga koji je otišao.
Kada umre neki veliki sportista, isto.
Kada umre neki veliki pisac, isto.
I kada umru ''manji'', iako se to zapravo samo tako kaže, a tu većih i manjih i nema... Opet bude isto.
Na komemorativnu sjednicu žrtvama ove užasne tragedije, nisu došla tri čovjeka koji imaju najdirektniju moguću konekciju na to. Predsjednik vlade, podpresjednik vlade za bezbjednost, i ministar unutrašnjih poslova.
Na kraju, Demokrate saopštavaju da je prisustvovao predsjednik lokalnog odbora?
Ne. Ne, ne, ne. NE.
Nisu prisustvovali premijer, podpresjednik za bezbjednost, i ministar unutrašnjih poslova. To su ljudi u čijoj je vrhunskoj nadležnosti da nas čuvaju od ovakvih stvari.
To su ljudi koji su, zbog svog posla, položaja i odgovornosti, prvi morali biti tamo.
Nikakve to veze pod milim bogom sa DCG, i političkim pripadnostima, nema.
Isključivo ima sa ličnim osjećajem ispravnosti, odgovornosti, etike, i ljudskosti, svakog od njih.
Koliko puta u životu ste otišli na saučešće nekome bolesni, slabi, vratili se sa puta zbog toga, ostavili sve obaveze koje imate, jer vam je osjećaj dužnosti i ispravnosti bio takav?
Može i drugačije. Koliko možete da gutate ovih praznih besmislica koje vam se serviraju, u pravdanju nečega što se ne može pravdati. I što je to, bilo kome od njih trojice, moglo biti preče od ove ljudske tragedije.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Količina municije koju može da kupi fizičko lice, koje posjeduje oružni list za naoružanje za ličnu bezbjednost, je strogo ograničena. I Zakonom, i podzakonskim aktima. Što biste, da ste je kad kupovali i da išta ikakve veze imate sa time, znali.
Upravo količina ilegalne municije koju su mu našli u novembru 2022. je ono što je to KD prevelo u teži oblik. Što biste, da uključite mozak i da vam je to cilj, opet znali. Ili biste pitali nekoga ko zna.
Isto tako, da ste ikad otišli na strelište, znali bi kako se troši municija tamo.
Network, obzirom da si se meni kačio prethodno za tu municiju, a da je baš ta municija, u baš toj količini, u novembru 2022., bila jedina makoliko mala šansa da se ova tragedija ne desi, lakše malo oko tog botovanja.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Evo ja sam bio sa prijateljem na streliste u Danilovgradu.... isli smo da pucamo iz novog pistolja koji je prijatelj kupio i htio da isproba.... tamo je bilo u toku i neko takmicenje na koje se prijatelj prijavio da ucestvuje...a mogao je i bilo koji pojedinac ili fizicko lice...
mogli smo da kupimo 300 metaka ili 500 da smo htjeli...bez ikakvog ogranicenja.... isto tako mogli smo isppucati 10tak a ostatak iznijeti van strelista...niko nije kontrolisao.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks