Page 672 of 682 FirstFirst ... 172572622662668669670671672673674675676 ... LastLast
Results 16,776 to 16,800 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Ozbiljno Crna Gora nema problem sa diplomcima ima ih na sve strane (visokoškolovana država sve sinove u univerzitet i to) ali zanatlija nema ni za lijeka sve sami akademac do akademca.Ajde nađi metalostrugara ne moš pa da ga svijećom tražiš.

Sve sami pravnik do pravnika,sve sami ekonomista do ekonomiste.

Ah da,i dileri droge.Glavna grana industrije boktemazo mi smo glavna petlja za dilere kokaina ali tu su pravnici i ekonomisti da to ispeglaju i svi uključeni i država,i vojska,i MUP,i ANB i to nikoga nije briga.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    436
    Thanked in
    249 Posts

To što neće biti usvojen budžet, ništa strašno, već viđeno. Zna se što i kako slijedi, zakon poznaje privremeno finansiranje. Malo priče pred Novu za narod i to je to, tri dana bez četvrtog. No je pitanje Spajki kolko u kasu imaš...

3. The Following User Says Thank You to isnogood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mwne su učili da moraš da imaš znanje bi bio plaćen.
    I da poslodovac plaća tvoje znanje i rad.
    A to “bićeš čovek sine moj” ne plaća račune.
    Ovdje je bila tema da moraš dosta znat da bi bio dobro plaćen.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kako ti se onda ideologija poklapa sa onima koji su ubacili 30 hiljada kupljenih diploma u javni sektor?
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by isnogood View Post
    To što neće biti usvojen budžet, ništa strašno, već viđeno. Zna se što i kako slijedi, zakon poznaje privremeno finansiranje. Malo priče pred Novu za narod i to je to, tri dana bez četvrtog. No je pitanje Spajki kolko u kasu imaš...
    Dps je ostavio praznu kasu nakon predaje vlasti, pa se nisi pitao koliko ima

6. The Following User Says Thank You to Crni Zuti For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Meni se čini su se svi ono regularno dogovorili tog 30.avgusta.

Aliii, jedan jedan mandat to bi samo idiot proguta tu idiotsku priču ka HGI se podijelila na pola.Čuš jedan mandat odlučio.Ajde ne sprdajte se.

Krivokapić bivši DPS-ovac.

E sad nek vas lože svi skupa tako vi i treba kad ste ložanje teške uostalom ne patišete na Tripletinu temu. I outline sise i guzice što svaki bogovetni dan postavlja.
    Vama pojedinima mozak nije više u glavu no u glavić.JBG.

Men' se čini da su odličan dil sklopili i sa DPS-om i DF-om nema tu frke sve kul.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 26-12-24 at 15:56.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Kako ti se onda ideologija poklapa sa onima koji su ubacili 30 hiljada kupljenih diploma u javni sektor?
    Isto ka tebi sa onima koji su na godišnjem nivou ubacivali više no DPS.
    Samo kraće jašu.
    Crna Gora je svakako zemlja mediokriteta kojima je ideal da rade državni posa đe su pare da ne možeš familiju držat od toga, ali se ništa ne radi.
    Bez obzira ko je na vlasti.
    Koliko ih ima da su nakon fakulteta nastavili da se školuju. Ne mislim na slaboumne magistarske nego da uzmu neke licence kojih ima u svakoj branši.
    Koji procenat pravnika položi pravosudni ispit?
    Koliko ekonomista položi lokalno za revizora, investicionog savjetnika i sl…
    Da ne pominjemo medjunarodne licence.
    Ovdje ljudi uče školu da se negdje uvale i ne rade, a ne da to znanje prodaju i lijepo od njega žive.

Tko leti, vrijedi...

9. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Evo ovi iz uprave Carina su položili državni da ih upoznaš i pakao bi ti lako pao.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Šest Vučićevih uđiguza. Jedan je uhapšen, ostalo oh pet.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Šest Vučićevih uđiguza. Jedan je uhapšen, ostalo oh pet.

Najjači ođe govor tijela - Šapić i Dodik.Aliii Vulin to je tek hitČina.

Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    436
    Thanked in
    249 Posts

Dps je ostavio praznu kasu nakon predaje vlasti, pa se nisi pitao koliko ima
    Da, da i poznata floskula "spržena zemlja"

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,300
    Thanked in
    2,626 Posts

Mwne su učili da moraš da imaš znanje bi bio plaćen.
    I da poslodovac plaća tvoje znanje i rad.
    A to “bićeš čovek sine moj” ne plaća račune.
    Ovdje je bila tema da moraš dosta znat da bi bio dobro plaćen.
    Znanje ne povlaci ambicije. Mi nismo sredina dje se vecina poslodavaca zamisli i casti radnika koji zna da radi i da firmi zaradi. Osobi sa manjkom ambicija ne moze pomoci ni skola ni znanje da bi bio dobro placen.

Nasi poslodavci ne vole da im se viseogdisnji dobar radnik dobro i plati, pa nakon sto ih nezadovljan dobar radnik napusti zaposle 2-3 nova radnika da bi pokili posao tog jednog.
    Koliko su nasi poslodavci truli najbolje pokazuje cinjenica kad dobiju studente za radnike kroz program strucnog osposobljavanja. Jos ne cuh da je neki poslodavac bio darazeljiv i dobrom student-radniku na "platu" drzave dodao jos nesto.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

15. The Following 4 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Znači uništili su zanat u ovoj državi ono imamo ljude koji po zanatlijama pljuckaju mora da diluju kokaine i to.
    BizMismeni sve sami biZmisnen do bizmismeNa.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Lako je tebi da pricas, ti si bio namiren i za vrijeme dpsa, ne znas kako je vecina gradjana zivjelo.
    Istina nekome se davalo preko 220 i nekome i manje. Ja sam radio za 193e plus citavih 57 na ruke, a znam i neke primjere sa sjevera dje su radnice u buticima primale 193 pa vracale 43 ono do 150 . Je li smio ko da se buni zbog sive ekonomije tada? Ili ona cuvena praksa dps preduzetnika, preimenujes firmu na svakih par godina a dugovi drzavi i radnicima ostanu, i niko te ne dira. Evo jedno nagradno pitanje, je li bilo lakse platiti racun za struju od 220e ili sada od 600? Ili napuniti rezervoar goriva?
    Veoma si nevaspitan za svoje godne. Tako ti bio namiren kao sto sam ja bio. Isto sam za 250 poceo da radim 2008.

Vjestacki nisku cijenu struje necemo porediti. Poredi rast zarada i inflaciju. Saldo je minus.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Znanje ne povlaci ambicije. Mi nismo sredina dje se vecina poslodavaca zamisli i casti radnika koji zna da radi i da firmi zaradi. Osobi sa manjkom ambicija ne moze pomoci ni skola ni znanje da bi bio dobro placen.

Nasi poslodavci ne vole da im se viseogdisnji dobar radnik dobro i plati, pa nakon sto ih nezadovljan dobar radnik napusti zaposle 2-3 nova radnika da bi pokili posao tog jednog.
    Koliko su nasi poslodavci truli najbolje pokazuje cinjenica kad dobiju studente za radnike kroz program strucnog osposobljavanja. Jos ne cuh da je neki poslodavac bio darazeljiv i dobrom student-radniku na "platu" drzave dodao jos nesto.
    Nije to vezano za naše poslodavce.
    U većini profesija karijera i povećanje prihoda najbolje se postiže kroz transfere iz jedne u drugu firmu.
    Ko provede karijeru u jednoj firmi veoma rijetko značajno napreduje. Jednostavno, veoma rijetko se otvara prilika.
    Mijenjat svakih 4-7 godina. Meni takva dinamika nešto paše.
    Kad se otvori nešto bolje.
    Čak i na malom crnogorskom tržištu.
    A nije loše i promijeniti profesiju i branšu kad primjetiš da ista ostaje bez perspektive.
    Čašćenje od poslodavca, na to ne računaj.
    Ugovorimo i isplati se ugovoreno, isporučim na poslu to što se traži i svi srećni.
    Od kad je smišljen KPI i bonus, ne moramo se čašćavat
    Last edited by Gagarin; 26-12-24 at 18:02.
    Tko leti, vrijedi...

19. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Veoma si nevaspitan za svoje godne. Tako ti bio namiren kao sto sam ja bio. Isto sam za 250 poceo da radim 2008.

Vjestacki nisku cijenu struje necemo porediti. Poredi rast zarada i inflaciju. Saldo je minus.
    To gledas podatke sa mejla? Nije to ni priblizno tacno, godine a ni ime, nismo toliki amateri

Da preformulisem, kada je bilo lakse kupiti 4 gume za auto, sa 193 ili 600e?

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Lako je tebi da pricas, ti si bio namiren i za vrijeme dpsa, ne znas kako je vecina gradjana zivjelo.
    Istina nekome se davalo preko 220 i nekome i manje. Ja sam radio za 193e plus citavih 57 na ruke, a znam i neke primjere sa sjevera dje su radnice u buticima primale 193 pa vracale 43 ono do 150 . Je li smio ko da se buni zbog sive ekonomije tada? Ili ona cuvena praksa dps preduzetnika, preimenujes firmu na svakih par godina a dugovi drzavi i radnicima ostanu, i niko te ne dira. Evo jedno nagradno pitanje, je li bilo lakse platiti racun za struju od 220e ili sada od 600? Ili napuniti rezervoar goriva?
    Lako je sada u Solar gradnju bez znanja i konkursa, ne radis nista a pare lijezu. Razumijem te zasto branis ovaj lopovluk ala dps.

22. The Following 3 Users Say Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Kad dođe stani pani, kao i drugi veliki Srbi, i ona biva operisana.
    Nije znala šta potpisuje. A znala se kurchit kako otpušta DPS direktore i pričat kako je znala da krši zakon ali ne heroj.
    Pa momci koji ste je u zvijezde kovali i govorili kako je super uradila, sad se fino isprsite i pomognite operisanoj da štetu namiri.
    Cijenim ove ljudske veličine koje stanu iza svojih postupaka. Ali ka u prkno.

Last edited by Gagarin; 26-12-24 at 18:58.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,300
    Thanked in
    2,626 Posts

Nije to vezano za naše poslodavce.
    U većini profesija karijera i povećanje prihoda najbolje se postiže kroz transfere iz jedne u drugu firmu.
    Ko provede karijeru u jednoj firmi veoma rijetko značajno napreduje. Jednostavno, veoma rijetko se otvara prilika.
    Mijenjat svakih 4-7 godina. Meni takva dinamika nešto paše.
    Kad se otvori nešto bolje.
    Čak i na malom crnogorskom tržištu.
    A nije loše i promijeniti profesiju i branšu kad primjetiš da ista ostaje bez perspektive.
    Čašćenje od poslodavca, na to ne računaj.
    Ugovorimo i isplati se ugovoreno, isporučim na poslu to što se traži i svi srećni.
    Od kad je smišljen KPI i bonus, ne moramo se čašćavat
    Sve je to tacno, samo sto opisujes neku zapadnu zemlju ili za odredjene profesije, ali generalno ne za sve. Hrvatska je za nas zapad, ne samo geografski, pa su tek u posljednjih par godina dosli do stadijuma da cijene radnike. Ne zato sto zele vec zato sto im radnici sto valjaju bjeze preko grane. I nas ceka ista stvar za <10 godina.
    Za radnika u nas je najteze promjenit prvu firmu, poslije prvog posla lakse se saltat na druge. No kako vecina radni staz pocinje na drzavnim jaslama taj prvi korak nikada ni ne naprave.

Tako da jeste tacno sto pricas, ali smo ipak jos uvijek daleko od toga. Ali idemo ka tome :]
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

To gledas podatke sa mejla? Nije to ni priblizno tacno, godine a ni ime, nismo toliki amateri

Ko ste “VI” što niste toliki amateri?
    PES-ova farma botova?
    Realno, kakav lider, takvi i botovi. Prema svecu i tropar.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Ja jos manji amater. Milo mi je da ne porices nista.
    Nego je li tuga medju vladajucom vecinom sto se ne usvoji budzet? Kako ce Vaske bez dodatnih 30% povecanja kukavac?

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Sve je to tacno, samo sto opisujes neku zapadnu zemlju ili za odredjene profesije, ali generalno ne za sve. Hrvatska je za nas zapad, ne samo geografski, pa su tek u posljednjih par godina dosli do stadijuma da cijene radnike. Ne zato sto zele vec zato sto im radnici sto valjaju bjeze preko grane. I nas ceka ista stvar za <10 godina.
    Za radnika u nas je najteze promjenit prvu firmu, poslije prvog posla lakse se saltat na druge. No kako vecina radni staz pocinje na drzavnim jaslama taj prvi korak nikada ni ne naprave.

Tako da jeste tacno sto pricas, ali smo ipak jos uvijek daleko od toga. Ali idemo ka tome :]
    Ka da je to sve bitno Antares no možda je ipak bitnije što im EU diktira u hrani.
    Znaš kako u ovom trenutku ti zapravo ne ulaziš u EU nego direkt u USA.Ja recimo,apsolutno odbijam da uđem u jebenu USA.Ali ko mene što pita samo velim da ulazak u tzv u EU znači ništa drugo no ulazak u jebenu USA.
    Last edited by Bluemoon; 26-12-24 at 19:14.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Ko ste “VI” što niste toliki amateri?
    PES-ova farma botova?
    Realno, kakav lider, takvi i botovi. Prema svecu i tropar.

Jeste, mi botovi iz solara

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,300
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ka da je to sve bitno Antares no možda je ipak bitnije što im EU diktira u hrani.
    Znaš kako u ovom trenutku ti zapravo ne ulaziš u EU nego direkt u USA.Ja recimo,apsolutno odbijam da uđem u jebenu USA.Ali ko mene što pita samo velim da ulazak u tzv u EU znači ništa drugo no ulazak u jebenu USA.
    Niko ih ne voli, cak ni kanadjani
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Jos jedan napad na otmenu Srpkinju.

https://www.vijesti.me/v/738644

3,4, sad.... aaaa nije ti smetalo kad je DPS isto radio.

Dopuna džepa za vrijeme odmora: Vučurović isplaćivala naknade za navodno neiskorišćene dane tokom ljetnjeg raspusta

Vučurović, čiji rad posljednjih mjesec izaziva pažnju javnosti, u ljeto 2021. tokom ljetnjeg raspusta potpisala ugovore o dopunskom radu sa dvoje zaposlenih, platila im dodatno angažovanje, a potom im isplatila novac i na ime naknade štete zbog neiskorišćenog odmora, iako ih to po zakonu nije sljedovalo

Direktorica podgoričke Gimnazije “Slobodan Škerović” Biljana Vučurović potpisala je ugovore o dopunskom radu sa dvoje zaposlenih tokom ljetnjeg raspusta, a onda im platila to dodatno angažovanje, ali i naknade za neiskorišćeni godišnji odmor.

To pokazuje dokumentacija u koju su “Vijesti” imale uvid. Vučurović juče nije odgovorila koliko zaposlenih je i zbog čega radilo u ljeto 2021. godine po osnovu ugovora o dopunskom radu, ali ni zašto im je pored toga plaćen odmor, suprotno tada važećem Zakonu o radu. “Vijesti” su direktoricu Gimnazije pitale i koje su to neodložne obaveze škole bile da u vrijeme raspusta za djecu i odmora za nastavnike mora da plaća dopunski rad pojedinih zaposlenih i to da bi radili poslove kolega koji su na odmoru.

Prema dokumentaciji, Vučurović je sa aktuelnom pomoćnicom direktora Anom Aranitović 21. jula 2021. godine potpisala ugovor o dopunskom radu koji važi do 16. avgusta iste godine, do kada je inače trajao godišnji odmor za zaposlene. U ugovoru se navodi da se Aranitović angažuje radi obavljanja poslova organizacije sjednica Nastavničkog vijeća i stručnih aktiva, koordinacije rada stručnih organa, u pripremi predloga godišnjeg plana rada i finansijskog rada Gimnazije, organizacije racionalnog i efikasnog izvođenja obrazovnog programa, u pripremi akta o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta i u obezbjeđivanju kvaliteta obrazovno-vaspitnog rada te škole. Prema saznanjima “Vijesti”, za taj posao isplaćeno je oko 630 eura neto na osnovu dopunskog rada. Istovremeno, Vučurović joj je isplatila dodatnih oko 520 eura naknada na ime neiskorišćenog godišnjeg odmora od 27. jula do 16. avgusta iste godine.

Vučurović se u obrazloženju poziva na Zakon o radu, tvrdeći da se Aranitović priznaje pravo na naknadu štete u skladu sa članom 86, budući da “zaposlena zbog potrebe procesa rada u školi nije korisila godišnji odmor”.

Međutim, važeći, ali i aktuelni Zakon o radu u članu 86 predviđa da zaposleni ima pravo na naknadu štete ako poslodavac ne obezbijedi ostvarenje prava na godišnji odmor zaposlenom kojem će prestati radni odnos, odnosno ugovor o radu, ili zaposlenom kome prestane radni odnos radi preuzimanja na rad kod drugog poslodavca.

To nije bio slučaj sa Aranitović, profesoricom matematike, koja je danas pomoćnica direktorice Gimnazije.

Vučurović je gotovo istovjetan ugovor o dopunskom radu potpisala i sa profesorom matematike Miomirom Brajovićem. Prema tom ugovoru, on je primljen na dopunski rad u vrijeme godišnjeg odmora kako bi obavljao poslove stvaranja uslova za rad Savjeta roditelja, u ostvarivanju prava i dužnosti učenika, u praćenju savjetodavne službe, u staranju da pedagoška dokumentacija o neposrednom izvođenju nastave (godišnji, mjesečni, tematski planovi rada, zaposnici sa sjednica stručnih aktiva i slično) budu valjano i blagovremeno urađeni. Zaposleni je, piše u ugovoru, trebalo dopunski tokom ljeta da radi na usklađivanju saradnje nastavnika, učenika i roditelja, organizuje i stara se o blagovremenoj i tačnoj izradi statističkih i drugih podataka koji se dostavljaju nadležnim organima, kao i da obavlja druge poslove po nalogu direktora, u skladu sa zakonom i Statutom.

Za taj posao, prema saznanjima “Vijesti”, isplaćeno mu je oko 525 eura u neto iznosu. Vučurović je i u slučaju Brajovića donijela rješenje o sticanju prava nadoknade za neiskorišćene dane godišnjeg odmora. Pozivajući se na član 86 Zakona o radu, iako je profesor nastavio da radi u Gimnaziji, određena mu je visina naknade od oko 398 eura na ime naknade štete za neiskorišćeni godišnji odmor.

Zakon o radu predviđa da se godišnji odmor nastavnog i vaspitnog osoblja u vaspitno-obrazovnim ustanovama koristi za vrijeme školskog raspusta i može da traje najduže koliko i taj raspust, ali ne kraće od 20 radnih dana.

“Kada se nastavno i vaspitno osoblje za vrijeme školskog raspusta poziva na kurseve za stručno usavršavanje ili radi obavljanja drugih poslova u vezi sa pripremama za početak školske godine, kao i radi vršenja nastavno-vaspitnih aktivnosti koje organizuje vaspitno-obrazovna ustanova, dužina godišnjeg odmora utvrđuje se u skladu sa ovim zakonom i kolektivnim ugovorom”, stoji u Zakonu o radu.

Kolektivni ugovor za oblast prosvjete ni 2021. godine, ali ni danas ne predviđa naknadu štete za neiskorišćeni godišnji odmor. U članu 9 Kolektivnog ugovora precizira se od čega zavisi broj radnih dana odmora zaposlenih u prosvjeti.

Rad podgoričke Gimnazije u posljednjih mjesec izazvao je veliku pažnju javnosti.

Centar za istraživačko novinarstvo (CIN CG) krajem novembra objavio je tekst u kojem, pored ostalog, navode i slučaj nastavnika R. Č. koji je 2021. godine svojoj bivšoj učenici slao nedolične poruke.

Njega je direktorica Vučurović tada sankcionisala novčano. Ona je nedavno, tokom konferencije za novinare, kazala da je ta sankcija bilo sve što je, shodno zakonima, tada mogla da učini.

Školu je zbog tog slučaja kontrolisala i Prosvjetna inspekcija, a najavljeno je da će prosvjetni inspektori predložiti razrješenje Vučurović. Ona je, pak, podnijela krivičnu prijavu, tvrdeći da je tokom inspekcijskog nadzora došlo do niza propusta na njenu, ali i na štetu po ugled škole. Problematizovala je i ovlašćenja inspektorke Lucije Adžić, ali je ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović odbila zahtjev Vučurović za izuzeće.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ja jos manji amater. Milo mi je da ne porices nista.
    Nego je li tuga medju vladajucom vecinom sto se ne usvoji budzet? Kako ce Vaske bez dodatnih 30% povecanja kukavac?
    Ja nisam za ta povecanja, tj. jesam ali selektivno, neke pozicije zasluzuju, poslanici ne svakako.

Bolje razmisljaj kako ce ti roditelji ako su penzioneri imati svaki mjesec 100-150e manje u kucnom budzetu, dok se ovuda haos pravio zbog uvecanog racuna za struju od 1e

Page 672 of 682 FirstFirst ... 172572622662668669670671672673674675676 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)