tako je. ima pirsing, ona je kriva. željna pažnje. u državi dje mu komšija mlati ženu a on priča okolo mora da je zaslužila. društvo kojem nema spasa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što bi Njegoš reka' sve se čovjek bruka sa čovjekom,gleda majmun sebe u zrcalo.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
to ti je igra riječima. novi naziv.
Vokabular svakako nije primjeren komunikaciji na relaciji profesor - učenici. Ipak, ne znamo čemu služi grupa, šta je prethodilo ovome i slično. Možda je nekakva interna šala, što kažeš, ili nekakav izazov, ko će ga znati. Svi imamo Viber grupe sa bliskim ljudima, na kojima pišemo svašta. Sačekajmo cjelovitu informaciju.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kako je ova Gimnazija postala bogougdna od kd je sestra u Hristu vodi.
Tko leti, vrijedi...
Treba uvesti uniforme u škole što od strane radnog osoblja što učenika.Kakva poruka JBT ka redakcija stil žena.A ovo za uniforme đece naročito da se ne takmiče ko ima bolju marku i tako ti jadi koji se izgleda gledaju i po školama.Ka ono statusni simboli.
I nama je profesor komentarisa ovakvo oblačenje i ko stavlja šminku ali u fazonu aj ti doma.
Last edited by Bluemoon; 10-12-24 at 17:34.
Сад кад по хитном поступку крене увођење вјеронауке у свим школама.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako se odnosilo na moj post đe pomenuh uniforme nema veze s tim.Đeca su nevezano za ovu situaciju uvučena u neki jebeni ja imam ovo ti ono,to od raspada sistema vrijednosti je krenulo u uspon da se kurče najkama i sl.Očito je ovo bolesno društvo đe se statusi gledaju po garderobi.A ovaj doliva ulje na vatru ako je to stvarno njegova poruka đe joj hvali stajling i šminku što li ima to i te pozadine izgleda osim što je bolesno što tako gleda učenicu.
100%
Ali onda bi pojedini poceli da kukaju kako je i to ugrozavanje XYZ prava.
Mi smo imali profesoricu koja je prakticno tek izasla sa faksa al' u gimnaziji kod nje na cas nije smjela doci djevojka sa lakiranim noktima, u minicu ili sa podubljim dekolteom. I sve ovo bjese u ovom vijeku a ne proslom, cisto konstatujem da neko ne pomisli da pricam o SFRJ periodu.![]()
Jel' pravilno ili ne ne znam, ali 100% podrzavam.
Interesantna informacija ovdje al sa druge strane... U medjuvremenu izgleda i profesore boli ko sta nosi, koje auto vozi, te koju torbu ima. Znam za slucaj gdje je profesorici zabranjeno od direktorice da u skolu nosi MONA torbu "jer ostavlja los utisak na djecu" (vjerovali ili ne, ziva istina!). Moze skupocjeni iPhone jer se to bas i ne vidi ali MONA torba je problem...
---
Nego sto se tice ovih slucajeva jel' se tripujem gadno ili dobar dio ovdje misli (il' pak stvarno jeste jedan te isti slucaj) da je u pitanju isti profesor?Jedan je prof. maternjeg ako se ne varam, drugi ENG.
Last edited by beatnological; 10-12-24 at 17:40.
Zar nije u tu famoznu gimnaziju bilo cuveno odeljenje povlascene djece tj djece sa posebnim potrebama jer oni ne pripadaju obicnom stalezu... tatine i mamine princeze... ili je to druga gimnazija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Brzo li zaboraviste utamnicene junake sa kosova… pi nikad vjere u vas
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks