Kako li se kod nas sve "samo od sebe" uvijek okrene na politiku. Prosto nevjerovatno...
Mi to volemo.Mentalitet čopora.Filosofija Palanke.
Ođe da velim da ima ljudi koji neće da uđu u neku kafanu,prodavnicu ITD jer taj ti je znaš na ovu bandu.Ili ono brutalno da odu u neki grad to drži ta i ta partija.
Seoba Srba i Dioba Crnogoraca.Svaka jebena tema se svodi na to.A kad su u pitanju ovako osjetljive teme đe su u pitanju škola odnosno osjetljiva populacija maloljetnika pokazujemo primjer mladima kako treba'.Brao'.Uostalom,mladi su uvučeni u politički aktivizam ni o tome se ne piše.Budući bijeli,crveni,žuti i to a da nema nas na svijet.
I ovaj gore najavljeni protest nešto mi se "ukazuje" da će se pretvoriti u politički skup.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Dako dignu 3 nacistička prsta... sramota
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jos malo Gimnazije
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Vijesti" nezvanično saznaju da je riječ o prepisci profesora Gimnazije u zajedničkoj viber grupi cijelog odjeljenja iz oktobra ove godine.
Ministarstvo je dobili prijavu odnosno prepisku u kojoj se sumnja da postoji potencijalno uznemiravanje profesora prema jednoj učenici.
Inspektori su odmah uzeli izjavu od te učenice, koja je u prisustvu roditelja, navela da ne zna o čemu je riječ pojašnjavajući da na bilo koji način nije osjetila da je profesor uznemirava ili se nepristojno ophodi prema njoj ili prema bilo kome u razredu ili školi.
Učenica i njeni roditelji su u policiji tvrdili da profesor, kojeg je neko prijavio za navodno uznemiravanje prema njoj u zajedničkoj odjeljenskoj grupi, zapravo najbolji nastavnik u školi te da vodi računa o svim učenicima podjednako.
Aj sad mi objasni ovo majcin sineko je ovdje lud
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Je li ovo neki derpe profesor, vidim ne ferma ni grupu tako da vjerovatno jeste neki gayko koji joj je uputio komplimente ka drugarici-krofnici.![]()
Last edited by BAR; 10-12-24 at 15:08.
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-red-skupstine
kako se df posprda sa svojim 'drugovima' iz bsa.Predlog da se Rezolucija o genocidu u Šahovićima nađe na dnevnom redu Skupštine nije uvršten, jer je za njega glasalo 24 poslanika, dok je 16 bilo protiv, a 20 uzdržano.
slaviša je ogledalo trenutne vlasti, i svih partija koje je čine. ovo što on piše misli vas df, snp, bs, evropa sad etc. kao i dobar dio glasača im. vazda sam volio pozivanje na Njegoša, koji je živio tako kako svi ovi ka slaviša koji se pozivaju na njega ne bi mogli i umjeli pa da žive beskonačno.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 10-12-24 at 15:10.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Slavica Curovic je izuzetno los glumac. Ali je kao ljudsko bice jos i gori.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
al mora mu se odati priznanje na ovim izrazima:
- dukljanski puč;
- puzajući dukljanski elitisti;
- provincijalna družina diletanata sa novoidentiteskim genijalizmima.
nije lako ovo smisliti. dosadila su više ona klasična vrijedjanja Crnogoraca. milogorci, ustaše, endehaovci.
Jel stiče neko utisak da se političari najviše makljaju oko gimnazije?Elektro?Mašinska?Medicinska?Poljoprivred na?Pomorska?
Mora da su im đeca tamo pa se još prepucavaju ovako preko pleća đece na svoje političke oponente.Ovo je strašno što se čini oko tako jedne ustanove.Mislim ne znam kakvo je stanje u gimnaziji naročito podgoričkoj no na ovo bi tek trebalo roditelji da se pobune.Stvarno da se ovolika politička fama digla oko neke škole na političke konotacije je horor.
Last edited by Bluemoon; 10-12-24 at 16:00.
Bukvalno je direktorica pretvorila situaciju u političku pričom o tome da je sve ovo upereno protiv nje. Sve i da je kojim čudom smijene, nije da će umjesto da dovedu nekoga drugačije političke orijentacije od njene.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Na kraju ce dati otkaz ovome a direktoricu nece niko taci, Jole ce to da sredi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odje nikome sem meni ne smeta sto su direktori skola politicke funkcije...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Naravno da smeta... ako je direktor "pogrešne" političke pripadnosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Je li ovo grupni chat ili me oci varaju?
nothing comes from violence and nothing ever could
grupni. odeljenje gore stoji, ako ja dobro ovo skapirah.
najrealniji opis komentatora bolesnih po društvenih mreža:
https://x.com/larisichica/status/1866471004769571053
I ovo je svima normalno bilo?
mi smo kolektivno oboljeli.
pa pogledaj komentare u vezi djevojke širom interneta. pročitaj ih odje. onda vidji pres konferenciju direktorice, napade profesora na novinare. pa onda redom reakcije na razna nasilja nad ženama. i sve bude jasno. pa onda se zapitaš imaju li ti nesrećnici djecu? i kako bi se oni postavili? zamisli koliko su ljudsko dno da kao roditelj braniš jolevu ženu?
Last edited by outline; 10-12-24 at 16:58.
Vidjeh. Jos se "sudi" na osnovu izgleda? necemo mi nidje.
a i dok su roditelji ovakvi, necemo isto nidje
https://www.pobjeda.me/clanak/otac-i...m-vec-saljivom
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks