Meh, baš nema osjećaja kako djeluje. Može se tiskat i suptilnije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znači pogodio sam u sridu.NHM i Gagi do sad skrolovali i tražili Herkijeve kritičke postove o DPS-u.Odustali.Herki još traži
Inače,aktivan sam jer baš jedan od vas mi ne dozvoljava da na forumu obitavam onako kako ga i doživljavam-kao za.ebanciju i zbog tog ašiba infrakcije.Sad kad me navukoše u ovu kaljugu da se svinjim s njima ne bi me čudilo i da mi kakvu nagradu udijele ili čak za moderatora postave,jer svinja voli društvo ajoš ako je i blato kvalitetno kao ove političke teme-svrš za sekund dožive
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 21-11-24 at 17:11.
Šta ćeš, slabo ko ima volje da mi u lice baca moje hvalospjeve dpsu iz doba njihove vladavine. Lijenost, šta li.
Last edited by NHM; 21-11-24 at 17:11.
Ima jedan sadistički momenat koji mi se dopada kod Vučića. Kad si njegov sluga, to nije dovoljno, moraš i javno da se samoponižavaš i da trpiš njegova poniženja.
Naplati se jedenje fekalija, ali barem se isključuje bilo kakvo buduće “nisam ja” vađenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 21-11-24 at 17:14.
Tko leti, vrijedi...
Meh, naljuti se čoek na šalu. Ispratih raspravu sa herculesom oko onoga puta i boga nema da mogu da ukapiram zašto je zapeo kad je put planiran, započet, krenuo da se širi i šta sve ne kad je cijela poenta da li su neke pare iz zaduženja potrošene na taj put ili su otišle u tekuću potrošnju. Kao da se dpsu nema zbog čega skakat na glavu i bez stvari od kojih se može odbranit. Oh well, dps here I come...
gledam košarku al iskoči mi ovo
5 ministarstava i nije zadovoljan. splačina u rangu njegovog drugara mande. pi. vazda im malo bilo.Upitan kako su sa šest poslanika dobili pet resora u Vladi i da li je to dokaz da su i dalje "dobri politički trgovci" odgovorio:
"Ne bih to tako gledao... Nama niko ništa nije poklonio, nijesmo trgovali, već je cijena da ova partija može pomoći da zemlja u što kraćem periodu postane punopravna članica EU. Da li sam zadovoljan sa brojem ministarstava - mogu vam reći i da nisam. Bošnjačka stranka ima kadrova koji mogu da popune još jača mjesta u Vladi....", rekao je potpredsjednik Vlade
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Časti mi Ljaljo prevara br. 1
https://x.com/nekboa/status/18597248...Y_1bkUC8w&s=19
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
https://x.com/KonteZanovic/status/1859691677163847876
nisam gleda emisiju radi košarke, mada svakako ne bih. al ga je Petar dobro ugasio.
Али кисјелог му осмјеха. Пих.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Splachina,kao i vecina lidera jebenih stranaka u CG...samo shto je ovaj tolika splachina da mu se mogu primac mozda josh samo par njih.
Ali shto veli kolega @kaemSe shto mi to imamo osim piskaranja ovdje protiv ovakvih,da im nece shto bit' od ovoga pisanja?
...
Веома талентован одвазда.
https://x.com/Yugostal/status/185974...g8A14-37w&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sjecam se rodjak kad se zaposljavao u Zatvor u spuz pa 6 mjeseci su ga provjeravali da bi mu rekli a tebi tazbina nije za nase, ej dokle je to islo tad sad je drugacije.... to se desavalo prije 20 godina...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Polako, prvo idu osnovne potrebe - gramzivost guze svoje, kada se donekle smiri do nivoa funkcionalnosti za sljedeću potrebu prelazi se na tlačene političke junake, kada se sav talenat tu izvuce kreće baza da se širi
Nije Zoran Jelić preko noći došao do ideje 1 zaposleni 4 glasa, godine su tu date do tog saznanja
Redom, bez žurbe
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Rakonjac: Balijagić pronađen obrijan i uhranjen – definitivno nije sve vrijeme proveo u šumi...
Interesantan podatak, nadam se da ce se pronaci jataci za pomaganje u zlocinu...
Al su zato puno ime i prezime lovca i sliku koji je otkrio tragove, dali po medija da ga bolje jatak neki sredi....
Last edited by NetworkMaster; 22-11-24 at 06:29.
27 dana mlatili po šumama.
Našao lovac tragove do neke kuće i zvao policiju.
Šaranović izdao saopštenje umjesto sa se ušima pokrije. Biti splačina kao Šaranović nije jednostavno. Trebaju i neke prirodne predispozicije, neki splačinarski talenat.
Tko leti, vrijedi...
Podizanje plata javnim funkcionerima je trebalo da se odradi na način da se samo određenim grupama uvećaju koeficijenti. Ali to očigledno i nije bio cilj već samo izgovor da se svima dignu zarade, ovako će razni bezveznjaci savjetnici i zamjenici primati ozbiljne plate. Šalje se poruka da se još jače ulazi u politiku jer zašto bi se neko cimao sa medicinom, naučnim radovima ili crkavao kod privatnika kad može za slične ili nešto manje novce da bude zamjenik savjetnika pomoćnika šta god.
Posebna priča su poslanici kojim niko nikad nije čuo glas a sad će da tuku do 3000 plus privilegije.
Svi ce oni doci na sto kod hirurga pa ce se zapitati za koeficijent...
zanimljivo ovo što je gando izbacio na fb.ne bi es to radila, oni su stub ove države.
https://www.facebook.com/share/p/14P...ibextid=WC7FNe
Oće premiere na mala vrata da progura 7h radno vrijeme, napravio je žestoku zajebanciju.
Mislim da ćemo da budemo jedina Država na svijetu, đe će morati radnici iz privatnog sektora da obaljuju i vlast i sistem.
#fakenews
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks