ministar Vlade Crne Gore.
https://x.com/Negosto1/status/1859514372399260083
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...iji-od-ljekara
U prevodu, očekujte novu kuknjavu ljekara i profesora.
ministar Vlade Crne Gore.
https://x.com/Negosto1/status/1859514372399260083
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali komentar na vijest o hapšenju Balijagića:
![]()
Tako je ko je primao 400 maraka posle toga je dobio 200 eura plate, a sve sto je placao po marku nastavio je da placa zaokruzeno u euro tj pktrosacka korpa sa 150 maraka se pretvorila u 150 eura e ako to nije bio udarac ko od najteze inflacije onda ne znam sto je...al zaboravilo se....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mandić čestitao Vučiću zbog hapšenja Balijagića
“Imperativ je da država što hitnije procesuira ubicu i da Balijagić odgovara za zločine koje je počinio, posebno kada se uzme u obzir i njegova monstruozna prošlost. Izuzetno je važna činjenica da je Balijagić uhvaćen živ i da ćemo imati mogućnost da čujemo koji su to MOTIVI NJEGOVOG ZLOČINA"
Posto je Vucic rekao da je islamski fundamentalista, vec vidim da ce uz par samara da kaze u kameru da ih je ubio jer su druge vjere. Da ne ispadne da predCednik laze
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja shvatam zasto je to rekao a to je da bi dao odrijesene ruke SPO da pucaju pa onda pitaju....jer je veoma opasna osoba u pitanju. Nema tu nista licno i politicki isto kao sto na kosovo proglase pojedince za srpske fundamentaliste ili teroriste...
Imamo opasne osobe a nemamo zakonsku regalutivu za njih ko npr francuzi i turci a jos manje jedinice koje bi obezijedile bezbjednost gradjana.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Umjesto da cijenis sto vise ne moras da ranis na glasanje ti tako...
Sad mozes i javno da komentarises ne moras da se krijes, mozes da kazes koga glasas bez politickog progona, nema vise pluseva i pritisaka po firmama, ne ostaje se bez posla ako ne glasas vlast, niko te ne ucjenjuje. Treba da si zahvalan
Umoran sam od svega sto znam
loši ti pokušajinidje da objasniš u vezi ove emisije od sinoć. kako tvoji zapošljavaju familije, prijatelje i kumove. no, kako ti veliš. ja sam 'Crnogorac' nemojte mene.
Ne treba da vjeruješ meni. Ja sam na tvoju odokativnu tvrdju da je inflacija bila 100% odgovorio sa zvaničnim podatkom.
Ne bi valjalo da ti ne uzvratim usluge korekcije od prethodnog puta, matemtički 1:2 nije 100% nego 1 podijeljeno sa 2 = 0.5 ali dobro nema veze.
Makar si priznao da inflacija nije zanemarljiva i to je napredak.
Nije to najteži udarac inflacije. Očigledno ne znaš kako je bilo 1991 kad je stigao embargo. Što je super za tebe.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Aj i ja da se uključim.
Naravno, nije inflacija u prelasku na € u godinu dana dosegla 100%,, eto @hercules tj. njegovi podaci kažu 9%, ali to je samo za prvu godinu, taman valjan podatak ka šti se on sprda sa podatkom (koji jes za sprdnju) da je nešto poskupjelo duplo, drži tu cijenu godinu dana pa izadju naše glavonje sa podatkom o 0% godißnje inflacije.
Svakako su kroz par godina (po mom nekom mišljenju i sjećanju) cijene u trgovini u eurima doobrano lrimakleprijedjašnnim cijenama dok su bile marke
Forever young, i want to be forever young
Ok.Matematički zapis ću prepuštiti tebi,a ja ću riječima:
Ako je npr. meni tada plata bila 400DEM,pa konverzijom u € obračunata na 200€ a burek sam,npr,do tad plaćao jednu DEM,prvih mjesec dana polovinu jednog €,a posle godinu dana jedan €(iliti dvije DEM) onda je to inflacija od 9% jer tako je tada govorio zvanični popodatak.Mojom naopakom matematikom je to 100% ali ajd'.
Herki,slobodno još jednom zažmuri,udahni,izdahni i otvori oči.Možda vidiš da ne živiš više u vremenu kad ćeš nagrabusit ako javno ne uzimaš zdravo za gotovo ili kritikuješ zvanične podatke.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 21-11-24 at 16:01.
https://x.com/KonteZanovic/status/1859619006015021476
kako da dobiješ ugovor za stalno. samo mrziš CG i Crnogorce i eto, de. savjet za ovih 30% koji misle isto a još nemaju posao ili ugovor za stalno kako do njega da dodju.
Ja nisam sporio inflaciju i njeno postojanje. Naprotiv, osvrnuh se samo na tvrdnju i iznijeh podatak.
Meni oci nikad nisu ni bile zatvorene. Niti sam uzivao ikakvu korist od drzave ni prije oslobodjenja niti imam sad. Kritikovao sam i prije a nastavicu i sad. To sto ne ide niz dlaku pojedinima je potpuno druga stvar.
A Monstat je oslobodjen odavno i sad je sve sjajno i bajno.
Vidis li da je telegentan tj. talentovan.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Last edited by joni; 21-11-24 at 16:29.
Nešto mi je ovaj joni sumnjiv, zvuči mnogo aktivnije nego inače...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Malo pročistio rektum gazde Vučića.
Koristan kao zamjena za kolonoskopiju.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks