Quote Originally Posted by joni View Post
Onda da ti vjerujemo.Taman koliko i Monstatu i preživljavanju sa 1,5€ dnevno.Čuš inflacija 9%?! a cijene za godinu,ako ne i prije se izjednačile iako je kurs bio 1:2,što mi matematički dođe na 100 a ne 9%.
Poenta mi je bila da s e ništa nije promijenilo osim što se sad slobodno i bez straha kritikuje,da ne kažem slobodno prave TV emisije o aktuelnim problemima sa sve poimenično nabrojanim tetkama,strinama,nećacima,ćerkama,sinovima...što je za pohvalu.Samo treba bit zahvalan,ako ništa drugo,što nema autocenzure

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne treba da vjeruješ meni. Ja sam na tvoju odokativnu tvrdju da je inflacija bila 100% odgovorio sa zvaničnim podatkom.
Ne bi valjalo da ti ne uzvratim usluge korekcije od prethodnog puta, matemtički 1:2 nije 100% nego 1 podijeljeno sa 2 = 0.5 ali dobro nema veze.

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
Ne preostaje ti onda nista bez da podjes u srb ili hrv i da kupis cokoladu koja nije poskupila
Makar si priznao da inflacija nije zanemarljiva i to je napredak.
Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
Tako je ko je primao 400 maraka posle toga je dobio 200 eura plate, a sve sto je placao po marku nastavio je da placa zaokruzeno u euro tj pktrosacka korpa sa 150 maraka se pretvorila u 150 eura e ako to nije bio udarac ko od najteze inflacije onda ne znam sto je...al zaboravilo se....

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije to najteži udarac inflacije. Očigledno ne znaš kako je bilo 1991 kad je stigao embargo. Što je super za tebe.