Pročišćeni DPS-a bi privukao određeni broj novih glasača, no sasvim sam siguran da bi izgubio popriličan dio postojećih. Izgleda da nemaju namjeru da rizikuju, već su se opredijelili da "guraju" na isti način, pa dokle stignu.
Pročišćeni DPS-a bi privukao određeni broj novih glasača, no sasvim sam siguran da bi izgubio popriličan dio postojećih. Izgleda da nemaju namjeru da rizikuju, već su se opredijelili da "guraju" na isti način, pa dokle stignu.
Kako to mislsite procisceni DPS? Od koga prociscen? Kako sad odjednom da se cisti partija koju vode casni, posteni i oni koji rade u interesu Crne Gore?
Kako pisete ispada kao da to nisu bili sve ove godine i da su forumasi i socijala sa mreza bili u zabludi te su ih glasali. Kad su to otkrili, ako su ovi i dalje neprocisceni, zasto su ih glasali na lokalnim izborima?
Toliko pitanja, malo odgovora...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kao dpf filter pročišćen
Pročišćeni DPS jednako Momirov DPS.
I da budu na 5-6%.
Takav DPS bi bio poželjan partner Vučićevim kerovima u Crnoj Gori.
Već imaju ljaljaše takve. Ali slugu nikad dosta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
To što DPS nije pročišćen je krivica nove vlasti.
Poslije toliko afera mi nemamo maltene nikoga u tvorza. Medenica ne može suđenje da dočeka iz 100 pokušaja. Tajkuni koji su u ono vrijeme drmali, sad drmaju još jače.
Zakon o porijeklu imovine, who said? Sjećate li se onog milačinog govora u skipštini nakon 30. avgusta kako će sve biti lustrirani?![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...meta-kovacevic
eo kako stranka koja kaže da je pro cg brani čoeka koji je izjavio da Crnogorce treba ubijat
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A još uvijek ga niko ne dira zbog 9 miliona eura nezakonito prosutih za rasvjetu, a za tu istu stvar, samo u vrijednosti milion i po, predsjednik opštine Bar je već osuđen na neku zatvorsku kaznu. Ne mogu se sjetit je li bila uslovna ili je morao malo da odmara.
Bitno je da su osvježivači uspostavili vladavinu prava, što bi rekao crnožuti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Aha. I ti onda kažeš da je DPS dobru stvar učinio i zadnji put smanjio struju 2019 godine u odnosu na raniji period i ovi novi jahali na tim vodama?
Od kad su pojahali EPCG, CEDIS, Prenos i kupili Željezaru i izmislili Solar u ovim kompanijama je zapošljeno preko 1000 novih ljudi.
Od CEDIS-a su DemoNkrate napravile gubitaša.
Pojednostavljeno - troškovi zarada EPCG su 2020 bili 20 miliona a 2023 su iznosili 34 miliona. Rast od 75% za 3 godine, uz opšte poznatu činjenicu da su osvježeni napravli izmjene zakona i smanjili poresko opterećenje poslodavca pa bi trošak trebao da bude manji nego prije na isti broj zaposlenih. Dakle ubačalo se lopatama.
Čujem da ide povećanje plata u CEDIS od 1og januara, simboličnih 7% čisto da im ovo povećanje struje ne doprinese finansijskom boljitku neometano.
Moraćeš mnogo bolje da se potrudiš jer ovi jeftini klizeći ne prolaze. Ni doktorove zamjene teza nisu prolazile kod mene, a ti do njegovog nivoa imaš još dosta da guslaš.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa ne pita se Zubonja koja će cijena struje da bude. Svako poskupljenje mora da se odobri tako da Zubonjinim bulažnjenjem o ušteđenih milijardu evra građanima može svako da obriše dupe. Neka proba da naplati cijenu po kojoj je računao "uštedu" i njegove najzadrtije četničine će ga nabost na kolac, a kamoli neko drugi.
Last edited by NHM; 18-10-24 at 08:11.
https://www.antenam.net/politika/341...mbasade-srbije
odlične diplomatske predstavnike imamo. ujedno sjajan pokazatelj kolko cijeni Crnu Goru
Plan je Crna Gora po receptu BiH. Umjesto Dejtonskog sporazuma mi imamo 30. avgustovske tekovine.
Ali narod neće dati.
Love, peace and respect.
Nova presuda Višeg suda, nova potvrda da je Raonić nezakonito imenovan (vijesti.me)
Mislim da je Boki rekorder po broju presuda za nezakonsko ienovanje na mjesto direktora.
Čak mu ni Artan Kurti ni Vukšić ne mogu prići po broju presuda.
Naravno, kao ni prethodne, ni od ove presude ne očekujemo da će se sprovesti jer Crna Gora.
Ali ne brinem, biče pritisaka NVO-a da se to odradi. Oh wait.
malo naslova iz medija bliskih df, pesu, abazu
Vladavina prava i neselektivna pravda, što bi crnožuti rekao.
Znam Andreja Srbendu. Pes pokupio sve predavace sa UDG-a koji nisu mogli da se probiju u dps. Jedino Bojan Baca se jos koprcaMozda zbog toga sto je on bas gradjanski orjentisan, pa nece da se blamira sa ovim novima. Zamisli da ti u CV stoji da si radio Za Spajica, Becica, Abaza, DF, blam
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 18-10-24 at 11:21.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Čudo da je tako promašen profesionalac od čoeka. Uopšte se ne bi reklo po tome na čemu je diplomirao i magistrirao i čime se prethodno bavio...
Evo meldwater iz Norveške i Crna Gora & YouTube:
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Mlako mi je ovo. Ni do članaka ministru Šćekiću i podrške mladoj olimpijskoj nadi koja je izostala jer je dotični pošao da gleda Đokovića.
Prepoznajem ovaj font. Do prije godinu sam imao b92 aplikaciju instaliranu, volio sam njihove rubrike iz biznisa, tehnologije i automobilizma da čitam, ali nisam mogao više one click bait naslove u korist Vučića i Rusije da čitam.
Tužno je na koje grane se srozao taj medij u smislu uredništva.
Last edited by hercules; 18-10-24 at 12:43.
nekad najbolja tv u Srbiji danas gori i od pinka
Pa ako dps 2019 spustio cijenu struje, tim prije bi nova vlast morala da podigne cijene? Kakva im je to usluga, valjda je dps trebao da podigne da ovi ne bi morali. Kakve su to kontradiktornosti
Zaposlili kazes u solar i zeljezaru, a sta cemo sa 55 hiljada ljudi koje je zaposlio dps, ne sjecam se da si nekad pomenuo to
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks