Zamislite postoji stvorenje koje botuje za Milutina Đukanovića, Vojina Masnog DF-a!
Hahahahahaha
Umjesto na krov u Solar, za komp.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
razumije ali mu odgovara da se to dešava. preslikana priča SKOJa
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Glasnik gazde Vučića najavljuje nam svijetlu budućnost.
Tko leti, vrijedi...
To oko uglja ce dobiti sudski epilog, spo je izuzeo svu dokumentaciju, predmet je formiran. A koja je bila sansa ranije da tuzilastvo postupa povodom neke takve zloupotrebe? Ravna nuli, jer je sve bilo uvezano i jedna velika kriminalna organizacija.
To sto ti tvrdis da se ovo sto napisah i dalje desava, je tvoja neutemeljena tvrdnja bez ijednog dokaza.
Umoran sam od svega sto znam
Pomjereno za 2025.
f6
Meni jedan reče - A vratićemo ga, pa da ćemo za 500 godina.
Prije nego što neko krene sa standardnom relativizacijom "a ko čita to smeće od novina" ili "ko gleda to smeće od televizija", odgovor je cijela Srbija i gomila naših domaćih Srba.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://rtcg.me/hronika/613985/crnog...ragujevca.html
e vala muški, djecu našli da maltretiraju. mada morao je neko iz škole reći djacima da ne nose takve dukseve jer debila ima svudaDječake iz tri crnogorske škole sa primorja, njih šestoro, na ekskurziji u Kragujevcu brutalno su napali navijači Radničkog - "Crveni đavoli" jer su djeca nosila dukserice sa natpisom "Delije", saznaje Portal Javnog servisa. Infromaciju nam je potvrdila direktorica Osnovne škole "Ivo Visin" iz Prčanja Petra Ćetković koja je bila očevidac tog nemilog događaja.
kaze se "ne pecaju se"
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo sto Vucic misli, a Informer prenosi, ce se i ostvarit jer zivimo u demokratiji, a brojke govore da Srba ima 44% u CG. Zbog toga nikad vise Dps nece doci na vlast, a oni jedini ovo mogu prekinuti.
Vidim neki su se iznenadili Popisom u Niksicu i Zeti. A nema razloga za "slavlje" jer tamo 50+% stanovnika pricaju srpskim jezikom, zato u tim opstinama dobija DF.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ne treba dps ama baš ništa. samo treba na vlasti da bude stranka koja se neće prodati snsu i koja će raditi u interesu Crne Gore. trenutno takve stranke u vlasti nema
Mh, aktivnih forumaša nema ni trocifren broj, mogli bi svi da imaju po glavu i po punu mozga, ali jednako imaju po jedan glas kao i stotine hiljada Psihopatinih svjedoka u Srbiji i nekoliko desetina hiljada Psihopatinih svjedoka u Crnoj Gori. Govorim o glasačima, domaći Psihopatini političari su ili kupljeni ili ucijenjeni. Ili oboje.
gledam košarku i iskoči mi ovo iz intervjua abaza
ovo priča čoek koji je ovo državu mjesto u EU prodao Vučiću i uništio je totalnoMene to brine, a to kaže zato što ima ove ljude u Vladi Crne Gore. Nema ko da mu odgovori i nema da zaštiti integritet ove države. Nažalost, ima svoje ljude u Vladi, ali ima i ljude koji nijesu u Vladi a gleda ih da se ne izražavam kako...
Možeš to posmatrati i iz drugog aspekta.Dotični forumaši kritički se odnose prema nečemu,istina šerovanjem može biti nešto kao popularizacija ako nema osvrta na medij.Ili sadržaj.
Ono što treba imati u vidu jeste tiraž odnosno gledanost/čitanost nečega (jer ipak priznat ćeš nije zanemarljiv u odnosu na broj stanovnika,da li ovdje da li u Srbiji,da li u regionu,uzmi i dijasporu) Propaganda nije nimalo naivna stvar kroz istoriju je jasno do čega može dovesti u krajnjoj liniji čak do oblikovanja svijesti.Da li treba da se dotiče mene,ili tebe,ili bilo koga koji odbijamo konzumaciju takvih sadržaja ili pristupamo tome sa osjećajem gađenja rekla bih da treba u onoj liniji đe si dio nekog društva koje procentualno tako nešto oblikuje svijest.Nisu to vanzemaljci,ne živimo u paralelnim univerzumima to su ljudi sa kojim dolaziš u susret.Koji sa tobom čine jednu zajednicu.
I ovdje dolazimo do onoga.Osuđivanja.Da li ja osuđujem što je njihov izbor baš taj?Samo u promil.Vodi ih prije svega društvena sredina u kojoj su odrasli a ista ima više faktora zašto je to tako.Kad se prestane osuđivanjem takvih ljudi hipnotisanih takvim sadržajima samo treba naći pristup.
To je kao da nekoga probudiš iz nekog košmara,a on je ubjeđen da je taj košmar stvaran nećeš napadati njega.Meni su glavni krivci prvo-takvi mediji,drugo-takvi reklamatori takvih medija.Sjetimo se barem mi koji pamtimo kulturno/obrazovnog programa,modela odrastanja,zajednice kao takve kolektivno.Takvi ispadi u takvoj zajednici su bili ne pravilo nego izuzeci,sad je obratno.I sve što više tako nešto postane pravilo,normalizovano,može se desiti da izuzetak bude toliko minoran da će baš ovo kolektivno formirati društvo.Nijedno društvo nije loše samo po sebi,svaki čovjek je isti kad se rodi,ali ambijent i te kako formira odraslog čovjeka.
O tome se radi.S tim da ne podržavam napad na one koji čitaju kao što rekoh nego na izvor.
Kako se boriti protiv propagande?I slična pitanja koja treba prvo odgovoriti pa donijeti neki strateški plan.E sad da li baš to odgovara ama baš svim političarima na ovim prostorima ovo medijsko dno?Oh yeah.
Nope.
ovoj državi treba stranka (zvala se kako god) koja će ulećeti u biračko tijelo dje su Crnogorci koji ne glasaju dps, Srbi koji su protiv dfa etc. a takvih ljudi ima dosta. stranka koja će se jasno boriti za državu i neće se prodati snsu. koja će jasno reći ko su i abazović i mandić i pipunoglavi. i koja neće za svoje greške kriviti dps
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks