Evo ono sto pitaj za podatke medju stvarnim drzavljanima
https://www.antenam.net/drustvo/3417...rba-33-1-odsto
Podgorica Podgoricanima!
Statistika ne pamti nista slicno. Crnogoraca je na popisu u Srbiji bilo:
1981. 150k
1991. 140k
2002. 70k
2011. 38k
2022. 20k
Dusmani bi rekli ugrozeni su Crnogorci gore. Mozda cak i nesto gore od toga.
Ajde da pogadjamo za sledeci popis, pokusacu da budem prorok, 10-12k.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
sjecam se ja prije jedno 15god trazim tetku neciju po bg i sretnem zenu i pitam da li mozda zna dje se nalazi ta stamparija, a ona mene pita odakle si, reko iz pg. Veli, ja sam iz berana 🤣🤣🤣
nothing comes from violence and nothing ever could
Okrenite b92, emisija Fokus, i dalje se bave Crnom Gorom. Sad su jos jace krenuli u vracanje Crne Gore pod svoje. Ko god kaze da je Srbija bratska drzava, prijateljska, sto god lijepo za njih, je klasicni izdajnik. Isto misli i opozicija u Srbiji o Crnoj Gori, nema razlike, isti su.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A što je s glavom prijatelju, zbog takvih (i tamo i ovamo) nam i rade o glavi zvaničnici...
Eto i podaci za drzavljane.
Osim taj rast Crnogoraca, nista vise previse interesantno.
Sri isto porasli i jezik im takodje.
Nista revolucionarno i vazno.
Prosli put je bilo da CG idu do 49% a Srbi cak da padaju.
Takva je tada bila struktura.
Last edited by Tripleta; 16-10-24 at 16:15.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
na ovoj politici je df zasnivao svoj opozicioni staž odje. da svaki al baš svaki Crnogorac glasa za dps, da mrze Srbiju i Srbe. a dps nikad nije izašao i negirao to. zato sad imamo df ovako jak. i radi toga je ovakva priča pogrešne i ne treba je forsirati. znam dosta ljudi u BG koji nemaju nikakav problem sa ovom državom
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Rakovic: Za 8 godina Srbi ce i po nacionalnosti biti vecina
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Rakovic kao Mucke: sledece godine u ovo doba bicemo milioneri, ako bude srece za 8 godina cemo biti EU gradjani, pa sve ostalo nece biti bitno kad strpas EU pasos u dzep a njemu i njegovima ostaju vlazni snovi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Шта је на 25 општина додати још једну. А Котор да се заврши, па да је плаво све до Бара.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
a brate moj koga ti sve pratiš![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da je srece spustili bi ovo sve na 10 opstina max.
Nebitan lik.
Ali,ladno Raković nije ni član SANU-a.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Списак_чланова_САНУ
https://www.cdm.me/drustvo/crnogorsk...5-807-gradana/
Pojma nemam, ova cifra koju navedoh je iz februara 2024te... ili nešto ne valja u ovoj statistici, ili je pomrlo 120k ljudi od februara do popisa, ili prosto nije imao ko da ih prijavi na popis.
Last edited by lucke91; 16-10-24 at 17:33.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
A dje su Romi ? U EU ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks