Originally Posted by
extravaganca
A šta ćemo sa narativom u zadnjih 14-18 godina? Ili ste to mili moji zaboravili. Ili vam je bilo dobro pa vam je pucalo? I to sve sa pozicije vlasti gdje je zapošljeno bar četvrtina stanovništva. Nemojte, baš nemojte sa ovim kako je neko upro da popis bude ovakav. Jeate, sve se ođe čita Informer i gleda Pink i ljudi se opreduljuju po nacionalnosti zbog toga. Smiješno je. I još predstavljanje kao nekog neuspjeha debila iz DFa jer bije 50 posto. Neću dalje,evo me u kafanu i ima veselijih tema
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako si pazljivo čitao, nijesam ni jednog trenutka percipirala proslu vlast kao bolju, naprotiv, ali je najlakše odgovoriti sa "nije vam dps smetao 30 godina" i slicnim floskulama kojima se pravdaju sve nelogičnosti trenutnih vlastodržaca.
Vidim da ne citas pazljivo tj da si u kafani, dje je, jelte, bolje nego na forumu
, jer i ja sam ustvrdila da je za zemana DPS bilo privilegija za poslusnike dps-a naglsila sam NE glasace, nego poslusnike, jer ja od DPS-a ništa pod milim bogom dobila nijesam...čisto da se zna...od moga tate koji je penzioner, ima trenutno 15 punoljetnih potomaka...od toga jedan radi kako vi volite da kazete na "drzavnu sisu" i to zaposlen za vrijeme SFRJ, što bi se reklo, pred penziju...svi mi ostali nikad nijesmo dobili posao u bilo kojoj drzavnoj firmi, nego su nam svima djeca bila bez posla i radila su u privatnim firmama od danas do sjutra, sezonski na moru, putovala u Ameriku da bi zaradili za fakultete i na kraju troje od njih kad su sazreli i vidjeli dje su i sto su otvorilo svoja preduzeća za poslove za koje su fakultete zavrsili.
Počev od mog tate koji je uvijek bio DPS član, mi ostali smo bili simpatizeri....svi. Tako da me mnogo iritira kad neko kaze da su uhljebi glasači DPS-a jer nije istina, uhljebi su gnjide preletačke. koje danas glasaju ove koji su na vlasti a onda su glasli DPS jer im je mogao valjati. Da se razumijemo, ne smeta da čovjek promijeni misljenje, partije su tu zato ali glasati onoga kojega si do juce pljuvao samo zato sto je sad na vlasti...tako da, ja ne zaboravljam nista.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks