Dok god se ne promijeni Ustav, sve ostaje isto. Popis je stvar statistike i sam po sebi ne proizvodi nikakve posljedice.
Mene samo interesuje oće li sad zvanični jezik biti sprski? Ili sve ostaje isto?
Dok god se ne promijeni Ustav, sve ostaje isto. Popis je stvar statistike i sam po sebi ne proizvodi nikakve posljedice.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Niko ne naziva 32% ljudi izdajnicima, nego Koljenicu, Lepoglavog, Šubaru, Zogovića i sve one koji su plaćeni da rovare protiv države. Niko ne naziva ni sve njihove glasače izdajnicima.
Na informativnom nivou da, na nivou bitke za ovaj ili onaj grad sa mjesec dana bjesomučnih emisija po svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, sa slanjem političkih funkcionera i kriminalaca sa parama na teren - to i nije baš normalno.
ima debila svakakvih. i vazda treba grajat protiv tih debila. al meščini da je neko drugi prijetio ubijanjem ako ne dodje do pomirenja po njihovom.
eo da vidimo šta bastion snsa piše
https://www.b92.net/info/region/6780...ko-vas-je/vest
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svaki "uspjeh" nacionalne politike predstavlja poraz građanske. Doduše, da nisu lopatama ubacivali ljude na državno korito, imam utisak da ne bi bili tako uspješni...
to je totalno druga stvar i nikakve veze nema sa ovim da je rezultat popisa u cg na naslovnoj strani rts sajta. sad će izbori u americi, to će biti prva vijest na svakom portalu širom svijeta, tako i kod nas. ali nije popis u Srbiji tema numero uno na rtcg, vestima, cdm etc. ne organizuje televizija iz cg mjesec dana zaredom u jutarnjem programu sekciju pod nazivom - bitka za (grad neki u Srbiji dje se održavaju lokalni) no upravo sns. ne ide država CG po Srbiji i uči ljude gore kako da se pišu. to su neuporedive kategorije i ne znam tačno razloge zbog kojih to ne želite da priznate. al to je vaš problem
Pipun na aparate
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Najvise apstinenata Crnogoraca?
Šubara isto...
Evo po gradovima statistika:
https://www.cdm.me/politika/pogledaj...ernjem-jeziku/
Love, peace and respect.
Pa uđi i ti na forum krstarice pošto forume računam kao posljednji normalan oblik društvene mreže da vidiš koje sve "kreativne" epitete imaju za Crnogorce,ne političare nego Crnogorce a i nisu nešto zadovoljni rezultatima popisa što je dobar indikator.A na ovom forumu ni 1% se ne piše za Srbe što se tamo piše za sve druge narode.
Sve se uzdam da su SNS botine no kako je onda platforma dozvolila sve to.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
sreća ove države napaćene te je u NATO
Valjda bi oni to sami trebali znati rijesiti, jesu li posebni etnicki identitet ili su istog identiteta kao i crnogorci. I onda fino nadju svoje pravo mjesto u ustavu, i mjesto svim njihovim osobenostima, ako naravno zakljuce da ih ima.
Ili je to ipak malo vise pitanje para i fondova od licnog osjecaja, pa to malo prze ovi ovi sto im je interes kako bi dodatno sludjeli nekoga da li je isti ili je ipak razlicit od njegovog brata ili rodjaka.
Crnogoraca manje i crnogorskim jezikom govori manje nego na proslom popisu.
Srba vise i srpskim jezikom govori vise nego prosli put.
Da se planira sta raditi po tom pitanju, ovo je zabrinjavajuci trend.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks