Opet, to je plitko, a čim bager prelazi sa jedne na drugu obalu (tako shvatih iz teksta), to znači da bi mogao preći i terenac sa dobrim ,,gazom" (npr. onaj vatrogasni Unimog koji ima i vojska) tako da ljudi mogu biti snadbjeveni bilo kojim potrepštinama ,,lagano". E, sad, vojska (i ostale službe) ne može na svoju ruku, a što kaže i @mexiko vikend je, čuj elementarna nepogoda vikendom, ne ide to.
Sent from my Motorola 8400
Kad se samo sjetim onog bjesomučnog ponavljanja izbora u Šavnik ka Dan Mrmota je bilo bukvalno oće li koja partija dobiti mandat više nikad Šavnik više nije bio u žiži javnosti.A sad ko vas jebe.
E tako vi je to.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
https://barinfo.me/incident-u-gimnaziji/
U Gimnaziji „Niko Rolović“ oko 11 sati desio se težak incident – došlo je do tuče i ubadanja hladnim oružjem, potvrđeno je Radio Baru i Bar Infu iz policije.
Na licu mjesta su pripadnici policije, Hitne pomoći….
Uskoro opširnije…
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dvojica sa ovog linka https://www.slobodnaevropa.org/a/spo.../32366073.html su ta dva brata koja su danas dosla ispred skole da ubiju momka jer je jednog od njih prebio u petak kao macku.
Da je srece oni bi bili u zatvor ili makar popravni dom, ali eto, banana od drzave.
Ne daj boze nikome ali za ovakve stvari ne treba cekat ni policiju ni sudove, no sam presudit olosima.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Svaka cast za momke sto nisu zaboravili batine, moraju pravdu u svoje ruke uzet kad vec nema drzave. Samo, svi mediji treba da objave ko su momci koji su ovo uradili, da bi ostale siledzije znale da nece proc nekaznjeno ako nekoga izmlate
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Što neko reče na nekoj drugoj temi:Stomak kad je prazan on se javlja...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
hahahahahahahaha a dobro nije lik procitao nista u vezi slucaja pa se zaletio
Dobro je što tripi ne mora sa staeog/konika niđe da ide
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://krusevacgrad.rs/vaspitno-pop...nije-tako-siv/
Neka naprave sporazum sa Srbijom pa nek odje uce malo skolu ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tripi je lik koji obicno komentarise bez da ista procita. Ili procita ali nista ne ukapira.
Redovna pojava te bi mu skrenuo paznju da sljedeci put razmisli malo prije nego sto napise.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Iskreno, nisam citao clanak nego samo izijev post. Ja sam iz njega zakljucio da je ovaj Baranin premlatio Sarajliju, a ovaj sad rijesio da se osveti i dosao s bratom i napravili mu sacekusu? Ako je tako sve cool, ostajem pri stavu. Nisu vise ni maloljetnici sto su bili, ovi od 16-17 godina bi volu rep iscupali, ne znam koliko ima ovaj maloljetnik, rekoh da nisam citao clanak
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne pokušavaj više.Ne ide pa ne ide.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Izbije te neko iz cista mira, od suda ne dobije nikakvu kaznu, sta ces nego se sam pozabavit njime kad stanes na noge?
da ima države ovi te su izboli bi noćas pošli u Spuž zajedno sa svojim roditeljima. propala država, sa svake bande svi otvoreno podržavaju nasilje i mržnju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tačno ćete ga naćerat' da pročita članak.
A vala bas sad ocu jer sam na solju
Ps: nista, i dalje nisam revidirao stav. Momku su polomili kosti lica, to se tesko zaboravlja. I pise da CE krivicno odgovarati, a jesu li?
Jedino osudjujem sto su koristili noz, mogli su istom mjerom uzvratit pa palicama po njemu.
Last edited by Tripleta; 07-10-24 at 21:23.
Pa dobro, evo znamo da su braća odranije poznata zbog prebijanja ljudi, imaju dosije i dug istorijat nasilničkog ponašanja. Da li je veća vjerovatnoća da su oni napadnuti bez ikakvog povoda ili da je jedan od njih tražio i našao đavola pa se vratio sa bratom da se osveti? Koja je opcija vjerovatnija?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks