Ovo je dno dna.
Da je samo jedna osoba odsijecena, neko od Vlade bi treba da je tamo, a kamoli na desetine njih.
Bol u qrcuu ljudi je level 1000. Al sve se vrace...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Śutra ujutru, do 8 - 8 i po na posao, popije se kafa i onda da vide šta će i kako će...
Ovo je dno dna.
Da je samo jedna osoba odsijecena, neko od Vlade bi treba da je tamo, a kamoli na desetine njih.
Bol u qrcuu ljudi je level 1000. Al sve se vrace...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mada vjerovatno nije tako crno...nisu zivotno ugrozeni... vjerovatno je to razlog
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislim da je osnovno da se u slučaju odsječenosti a ne direktne ugroženosti,mora uputiti poziv za pomoć.Možda ljudi ne žele evakuaciju.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Preśednik opstine Jakić dobio je samo poziv i pomoc od Bjelopoljaca i Barana! Od ostalih i vlade su twiter porukepray for savnik ....
Službe lokalne uprave uspjele su da evakuišu i tridesetak mještana i desetak turista iz naselja Kozarica.
Podsjetimo, oni su u tom mjestu bili odsječeni nakon što je došlo do urušavanja mosta, a službe su uložile velike napore kako bi ih izbavile.
Ajmoza savnik
Lično ne znam kakva je tačno situacija sa tim ljudima i turistima koji su odsječeni.Da li ima povrijeđenih,bolesnih da li su im kuće ugrožene.
Lično sam bio u helikopteru iznad Male Crne Gore,iznad ljudi koji su već bili odsječeni 4-5 mjeseci od civilizacije a mislim i još mjesec dva nakon toga,pilot helikoptera im bacio kafe i cigara,mahnuo i nazad.Rekli su(telefonom prije toga) da ostalog imaju za još po godine i da su dobro.
Shvatih od nekih ljudi na TV-u da su u kontaktu sa ljudima(roditeljima) koji su odsječeni zbog nemogućnosti prilaza.Valjda bi rekli da im treba evakuacija.
06.10.2024. 08:00h
Zato je tu bagerista Radojica Ćirović iz šavničke Službe zaštite i spasavanja koji pokušava da rijeku vrati u korito i da prelaz preko prvog mosta koliko-toliko osposobi. Tu je i da mještanima, koji s druge strane čekaju, dostavi vodu i hranu, ali i da preveze novinarku “Vijesti”.
Mještani i turisti u Komarnici odsječeni od svijeta (vijesti.me)
Каква евакуације о чему причате људи.
Треба да им се направи привремени мост док се не обнове ова два однешена.
Туристи су ваљда багером данас пребачени преко ријеке, мјештанима не треба евакуација већ мост.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ma da, mještani uživaju u ovoj situaciji.
Ne treba im kvariti zabavu.
Ne uživaju,to je sigurno,ali i ne cvile jer im je nedjeljom zatvoren supermarket i zato što nisu sigurni valja li dojč sa zamućenom vodom.
Last edited by joni; 06-10-24 at 19:59.
Znate sto je najgore SOLIDARNOST je zakazala... cast Bjelopoljcima i Baranima ... ali idemo give five for Palestina i ostala njesra...
Je li moguce da ima ljudi koji brane Vladu u odluci da ne salju pomoc na sat i po od Podgorice? Pih gadosti
Sad kad je skoro sve rijeseno ce da posalju ljude da izvide situaciju, hahah
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
To što ljudi ne śede kući i čekaju da neko dođe da im pomogne, ni na koji način ne opravdava Direktorat za zaštitu i spašavanje koji će aktivnosti da započne poslije ugodno provedenog vikenda.
Od ponedeljka se pocinje na posao, pa ne no je li
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A i oni nasli da upadaju u ove situacije bas za vikend... Mogli su sacekat' ponedeljka, onda bi im izasli u susret.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Dje ste odrastali vi, prave ste drama queen![]()
Umoran sam od svega sto znam
Kako se javljaju osvježitelji, da relaksiraju situaciju.
Da bi Vlada pomogla Šavniku, prvo mi treba da pomognemo Vladu a to je da ih otresemo na naredne izbore samo tako...
Ovo više nije ni smiješno ako je ikome i bilo smiješno. Ovo su ozbiljni problemi i ozbiljna opasnost. Laže kad zine.
Bukvalno mu je EU rekla da laže.
![]()
Last edited by mneonly; 06-10-24 at 21:06.
Love, peace and respect.
Инжењерска јединица војске има одређене капацитете да помогне у санацији и успостављању комуникације, чак и понтонски мост да направе, што су радили више пута до сада.
Без велике помпе, се то могло завршити са два три позива.
Само неко мора да ради свој посао.А не ради.
Црна Гора
Last edited by BAR; 06-10-24 at 21:11.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Osvježioci se,neđelja je, po slava su
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks