Da sipa u df milione od šverca droge kao Milo Božović, ni njega ne bi pustili niz vodu.
I što veli Slaven? Neće da podnese ostavku jer nije on imenovao Dabetića, ali kompletan bezbjednosni sektor da se smijeni jer ih je sve postavio Kvisko? Seems legit.
A dobro neće je dati al budimo realni, uhapsise im ovog lika što se mora priznati je dobra stvar i po malo iznenađujuća.
Bitno je da Df pada pa šta god da ae dešava. Prvo onaj pijani pa ovaj inapektor. No našem narodu to nije dovoljno nažalost. Njihovi glasači su kupljeni sa poslom ili nacionalisti teški:/.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Vama smeta što će u neđelju veče, u božju pomoć i blagoslov nadležnih crkvenih organa, srpski rod da se proveseli i izduši.
https://x.com/Dajkovic/status/183937...ZESuXVZfQ&s=19
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Dps sudovi su uhapsili i osudili (i pustili da pobjegne, ali ajd sad) Sveta Marovića i sina mu Miloša plus dva predsjednika opštine Budva. Tada su dfovci pričali da su ih uhapsili samo zbog unutarstranačkih obračuna. Što je vjerovatno tačno. A kad njihove pulene hapse, onda su ili pošteni ljudi za koje će sudovi "morati da im pokažu ekstremno jake dokaze da bi povjerovali da su krivi" (sudovi njima iz df-a da dokazuju, kakvi sudski procesi i bakrači), ili su hapšenja dokaz da neselektivno sprovode pravdu. Seems legit.
P.S. Šta veli mentalno nedonošče od Aknamena?
Last edited by NHM; 27-09-24 at 18:34.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ovo sve sve razmnozava, bozemioprosti
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...lje-u-porodici
nothing comes from violence and nothing ever could
Bogougodan, dobro pliva
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Spajić: Kreditni rejting Crne Gore Ba3
Grabi Mickej zadnje sekunde. U fotofinišu
E ovo, zaista, ni DPS nije radio.
Ima li nekoga parizera za kraj?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Šibicar, bukvalno.
Назахвални сте. Могао је у Сингапур да настави да буде нико и ништа, а не овако да га у ЦГ блати свак ко стигне. Али он ради народа се жртвује.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U moru predizbornih hapšenja, saopštenja, ataka i kontraataka, parada, mega-strukturnih projekata na nebu i na zemlji, provlači se skoro nezapažen možda i najfrapantniji detalj, koji brutalno iskazuje kvalitet sistema koji nam upravlja- današnje stidljivo saopštenje UP, kojim se, u vezi sa istragom u toku o kupovini ličnih karti, tvrdi da detalji istrage upućuju da se radi o djelu koje je vezano za prethodne izbore, a ne ove.
Iznose se detalji istrage u toku. Ne može.
U osvit predizborne ćutnje. Ne može.
Čoek kod sebe 23 lične karte, notes i pare. Ne može.
Prethodni izbori. Ne može.
Peglanje nepoželjnog hapšenja. Ne može.
Protiv-pravno, protiv-normativno, protiv-funkcionalno ponašanje državnog organa, vrhunski važnog za sistem bezbjednosti, brutalno otvoreno i neskriveno usmjereno u političke svrhe. NE MOŽE.
Znam koliko vam je mrsko da čujete, ali ovo ni mrski komunisti nisu radili ovako diletantski i jadno, a ne DPS.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
https://www.cdm.me/sport/fudbal/napa...la-veci-sukob/
Kakve avetinje jedni orla pokazuju a drugi 3 prsta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nebitno na ajvane evo prilike u Gusinje da se vidi ljepota cijelog svijeta https://www.cdm.me/lifestyle/moda/gu...ss-globe-2024/
Ima i gore zgodnih al ove su nezgodne))
U toku dana hapse glavnog građevinskog inspektora za jug (inače NSD uhljeba), koji je dozvolio dalje raz*ebavanje primorja svakome ko mu je malo para tutnuo u džep, hapse lika koji kupuje lične karte uoči izbora, klanovi ubijaju nekoga na CT... a ja se mislim "dobroe dae osvježilo, inače bi ovo bio užas dae DPS na vlast".
Tko leti, vrijedi...
Ali ipak saopstenje DPSa u kojem traze ostavku ministra i direktora policije zbog ubistva na Cetinju mi je vrh,nema dalje!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Milojko Spajić
Одгледах видео, морам ти признати да си љепше од До Квона испао... камера те просто обожава...
ИНАЧЕ, ВИДИМ КРЕНУО СИ ДА ХАПСИШ СРБЕ...
УХАПСИО СИ РАДЕТА ДАБЕТИЋА, МОМКА КОЈИ ЈЕ НА ПОСЛЕДЊЕМ БОГОЈАВЉЕНСКОМ ПЛИВАЊУ ЗА ЧАСНИ КРСТ ПРВИ ДОПЛИВАО... ТАКО СЕ ЗАХВАЉУЈЕШ НАМА ЛИТИЈАШИМА ШТО СМО ТИ ДОПУСТИЛИ ДА ЖАЊЕШ ТАМО ЂЕ СМО МИ КРВЉУ И ЗНОЈЕМ ОРАЛИ И СЕЈАЛИ...
ЗА ОВО ХАПШЕЊЕ СРБА ПРЕКО ЧИЈИХ СИ ЛЕЂА НА ВЛАСТ ДОШАО, КАЗНА ТЕ НЕЋЕ ЗАОБИЋ, НО ПРВО ДА НАМ ОДЛЕТИШ С ВЛАСТИ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks