DPS o kupovini licnih karata.
BUAHAHAHAHAHA.
https://dps.me/nikolic-kupovina-licn...jesnog-poraza/
Opet sam dosadan sa Rajkovicem ...
Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Beranama odredilo je tužilačko zadržavanje od 72 sata diretktora PJ Berane Uprave za sume Ž.V, prenosi portal RTCG.Njemu je večeras nakon saslušanja stavljeno na teret krivično djelo protivzakonit uticaj.
Beranska policija je Ž.V. uhapsila jutros zbog sumnje za primanje mita.
Objašnjeno je da se radi o istoj grupi krivičnih djela.
Ž.V. je prije samo nekoliko mjeseci na ovo mjesto imenovao direktor Uprave za šume Miloš Rajković.
Iz policije je rečeno da se radi o ospeznijoj akciji, najavljujuci nova hapšenja.
Znate sto ovo znaci po meni al da ga ne ureknem...jednostavno dosao da radi svoj posao za koji je zaduzen, tako da su i svi radili svoj posao za koji su placeni druge bi cvjecke bile odje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
DPS o kupovini licnih karata.
BUAHAHAHAHAHA.
https://dps.me/nikolic-kupovina-licn...jesnog-poraza/
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
je li realno...
tacno kod nas treba ugasitu politiku.
nothing comes from violence and nothing ever could
Lažojko, lažojko, paf paf...
A evo i Šubari izgleda smještaju, opet ga uznemiravau
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Kad će prva lopata na nastavku auto puta.
Prije mjesec Lažojko obeća septembar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Sjetimo se prve lopate za prvu dionicu autoputa slika 2009 nastala a prvi radovi su poceli 6 godina kasnije.
Ipak ce to biti tesko dostignuto.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Valjda smo shvatili do sad da obecanja i rijec političara ne znace ništa.
Milojko je zaista za vrlo kratko vrijeme opravdao nadimak Lažojko.paf paf.
Ne moramo se vraćati u ovo vrijeme,valjda smo im davali glas da se tako nešto ne bi ponavljalo.
Sto se mene tiče uvijek bih radije glasao onoga ko govori istinu i obećava manje,sto je i realno,ali jbg,obećanje ludom radovanje.
Last edited by BAR; 27-09-24 at 10:56.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kriminalistička policija uhapsila je koordinatora glavnog urbanističkog inspektora za Južnu regiju Rada Dabetića (37) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanje mita u produženom trajanju.
Vršilac dužnosti (v.d.) pomoćnika direktora Uprave policije Lazar Šćepanović je na današnjoj konferenciji za medije rekao da je kod njega pronađeno 50.000 eura.
"Obezbijedili smo dokaze da je to lice primalo novac za neizvršavanje svojih poslovnih obaveza. Pored ovoga identifikovali smo i uhapsili još pet osoba, a šesta nije uhapšena jer nije na terioriji Crne Gore", istakao je Šćepanović.
Dabetićevo ime nalazi se na 28. mjestu odborničke liste "Za budućnost Podgorice - Grad svih nas" na lokalnim izborima u Podgorici
https://www.cdm.me/politika/scekic-g...i-i-jasenovcu/
Znam da nije o izborima i hapšenjima, i da zato nije zanimljivo. Ali eto, čisto da podijelim fascinaciju Skupštinom naše Države, ozbiljnošću i znavenošću njenog rada.
1001. rezolucija o genocidu. Sve nastale kao neki spin-off efekat Rezolucije o genocidu u Srebrenici.
Prvo navalio DF&company, da prisvoje Pivu i Veliku u svoje priče, iako oba slučaja imala u suštini partizane i komuniste.
Sad nastavljaju ovi, a DF&company će kontru.
Onda će iz te kontre idući krug.
A Genocid je inače pravni termin, ako hoćete da mašete njime u nekakvim zvaničnim rezolucijama zvaničnih državnih organa.
Ustanovljen (kodifikovan) je 1948, a ušao u primjenu 1951.
Niti jedno djelo počinjeno prije toga ne može se pravno kvalifikovati kao Genocid, za to su standardno najčešći kvalifikativi u normi ratnih zločina.
Odnosno, naše vladajuće politike trenutno mašu genocidima kao krtolom na pijacu, ko ima bolju, ko ima ljepšu, ko ima jeftiniju, ko ima svježiju.
Znavenost im je u minusu, ovo što rade je u nivou ispod najnižeg.
A to što zavađaju ovaj narod iz zanima koliko lanjski snijeg.
Samo me zanima dokle će.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Dakle da vidimo što smo imali za jedan dan, ravno 24 časa.
Hapšenje lika koji kupuje lične, na zaniljivoj lokaciji i sa zanimljivim slikama na društvenim mrežama, koje bi mogle definisati i klijenta za kojega je otkupljivao.
Hapšenje lika sa liste Koljenice, redovnog januarskog bogougodnog plivača zbog uzimanja mita.
Ubistvo jednog člana narko klana.
https://www.vijesti.me/v/726065?utm_..._share_counter
Ministar napravio predizbornu paradu policije promašio praznik za 6 dana.
I sve to u osvježenih 24 sata.
Ali DPS…
Tko leti, vrijedi...
Visokopozicionirani član škaljarskog klana Vasko Lješković ubijen je na Cetinju, saznaju "Vijesti" iz višer izvora iz Uprave policije.
Prema istim informacijama taj Cetinjanin hicem iz snajpera pogođen je u dvorištu svoje kuće.
Policija traga za napadačem koji je kako se pretpostavlja u pravcu Lješkovića ispalio jedan metak.
Prema istim podacima napadač je na njega pucao sa obližnjeg brda
Umoran sam od svega sto znam
Borili smo se da samo osvježivači mogu da šklapaju!
Tko leti, vrijedi...
Кренуло бушење политичких партнера.
Najnovije ubistvo zahtijeva smjenu kompletnog bezbjednosnog sektora, Mandić će početkom nedjelje inicirati hitnu sjednicu Savjeta
https://www.cdm.me/hronika/koalicija...-drzavi-nakon/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije mi milo ovo da saranovic hapsi nase ljude ovako.
Sad ce suzana mugosa pritvor da mu odredi
f6
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-kod-lakcevica
Jedno uhapseno od 23....
krivično djelo - povreda slobode opredjeljenja pri glasanju
Ko silom ili prijetnjom prinudi drugog ili na drugi protivpravan način na njega utiče da na izborima ili na referendumu vrši ili ne vrši pravo glasanja ili da glasa za ili protiv određenog kandidata, izborne liste odnosno predloga, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.
(2) Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se ko zahtijeva ili primi poklon ili drugu korist ili prihvati obećanje poklona ili druge koristi za sebe ili drugoga da glasa ili ne glasa ili da glasa u korist ili protiv određenog lica.
(3) Prihvaćeni poklon ili druga korist oduzeće se.
(4) Ako djelo iz st. 1 i 2 ovog člana učini član biračkog odbora ili drugo lice u vršenju dužnosti u vezi sa glasanjem, kazniće se zatvorom od tri mjeseca do pet godina.
(5) Ko poslije obavljenih izbora ili na referendumu, pozove glasača na odgovornost u vezi sa glasanjem ili zahtijeva od njega da kaže kako je glasao ili zašto je glasao ili nije glasao, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine
Interesatno za savnik
Sprječavanje održavanja glasanja
Član 189
(1) Ko silom, prijetnjom ili na drugi protivpravan način spriječi ili ometa održavanje glasanja na biračkom mjestu, kazniće se zatvorom do tri godine.
(2) Ko ometa glasanje izazivanjem nereda na biračkom mjestu usljed čega glasanje bude prekinuto, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do dvije godine.
Jel ovo Koljenica traži ostavke od drugih, a ne traži od svoga vepra Slavena.
Sjetite se 30. avgusta 2020. Veliki je to dan. Jedini put kad je u Crnu Goru vlast smijenjena mirno izborima. Iako se NVO zvezde granta, sad uvaljene u fotelje i sinekure pričale javno "neće je Milo puštat bez krvi".
Kad četnici koljeničari uzjašu zaboravite smjene bez nasilja.
Sada zaboravite ostavke ministara što ste imali ponekad kod DPS. Ovdje će ostavka da bude mislena imenica a vepar Slaven koji je pokra radnike uveo stečaj i uteka u profesionalne Srbe vam je dokaz.
Isto kao što se sada navikavate da se donosi gomila zakona gdje neka žena koja ne zna đe je šuplja zabrani raspravu o zakonima u skupštinu.
Navikavajte se uskoro i na crne predizborne džipove bez tabilca sa batinašima.
Navikavajte se na SNS Crnu Goru.
To vam je to osvježenje, rođaci.
Tko leti, vrijedi...
Nije loše časti mi. Uhapsise Dfovca koji je se visoko kotira na njihovoj listi.
Pa onda i ovo za kupovinu glasova, prije izbora što ce nadam se neke odvratiti da to rade.
Samo tako da se nastavi
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks