Meni djeluje da je zbcg precijenjen.
Meni ovo djeluje realno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni djeluje da je zbcg precijenjen.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zar bs nema neki manjinski cenzus?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Imaju okle, nije da nisu inficirali dubinu. Ali opet mi se čini previše. Doduše, što manja izlaznost, to bolji rezultat za njih.
Ura i Sep mi djeluju malo prenaglaseno.. Koliko od ovih 5 mandata dobija Ura a koliko Jakov?
Pretpostavljam da uhljebe fata paranoja, tako da vjerujem da da. Pogotovo uhljebi DPS sistema. Onda oni koji i dalje o udbi razmisljaju, da se ne zamjere jer je obracena paznja na njih. Stariji ljudi, jer eto popricasmo sa nekim, a i doktorka je na listi i ima bas zakazan pregled u dz 30og.. ta neka misao
Тетку баш мали проценат испоштовало.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja sam iz zajebancije potpisivao predsjedničku kandidaturu Bora Miranovića. Ne sjećam se da je dps imao potencijal za zajebanciju. Mislim, liše vađenja vode pojedinim dpsovcima, bilo na forumu, bilo uživo.
Biće šamara poslije ovih izbora,realno da aktuelna vlast skrpi većinu ali ne bez iznenađenja
Ove ankete bez navođenja izvora, koje se jedino mogu pronaći na forumu, samo su dio predizbornih trikova.
Očekujem veoma slab rezultat Mickeja.
Teško da izlaznost bude preko 55%
Vala je milina posle izbora gledati kako kokoske prelijecu iz jednog u drugi kokosinjac .... sve perje ostane dok je kokot ne kljucne za vrat
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Битка за Подгорицу пропо.
https://www.cdm.me/politika/crnogors...-za-buducnost/
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Neka samo ovoga odje da se cuje sta imaju da kazu nasi intelektualci. Kako ljude nije blam da ovo pisu nije mi jasnoGrad koji je posljednjih decenija u balkanskom okviru bio oličenje urbanog razvoja izgubio je taj status u samo pola mandata.
Glede istraživanja…
Nije mi realno da koalicija Velje Brdo uspije sama da formira vlast.
Mada ovo je baš mišljenje iz gujsce potkrijepljeno intuicijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks