Ura i Jakov vjerujem ni sami ne pričaju da će imat toliko.
Ako dođu do 10% sve nogama u guzicu.
Sent using Tapatalk
Df nije df, nego df+snp i još par patrljaka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ura i Jakov vjerujem ni sami ne pričaju da će imat toliko.
Ako dođu do 10% sve nogama u guzicu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Čak i ovih 20% za df+snp+patrljci djeluje previše. Čak i na nisku izlaznost kakva se očekuje. A mislim da ne postoji šansa da ura i Jadov da imaju 15-20%.
Generalno prosle godine sve partije bivseg rezima osvojile su oko 28,5% glasova tako da osim DPSa koji sigurno prolazi nema mjesta za jos 6 lista koje zele da privuku te glasace (nove tesko da ce imati).
Kad tako gledamo nerealno je da osim ove SDPSDLP koalicije iko od njih preskoci cenzus.
Nema leba po mom misljenju ni za Duska Markovica a ni Adzica Milovica itd svi ce oni biti ispod cenzusa.
Sledstveno tome moja konacna prognoza je da ce Milojko Becic Knezevic i Mandic imati dovoljno da sami formiraju gradsku vlast.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja mislim da tu niko nece preko 20% uzeti, eventualno mozda PES obrne na 21-22%.
ПЕС и Демократе.
Треба видјети колика је била расподјела њихових мандата, мислим 60/40 у корист ПЕС-а.
Ово истраживање им баш иде у корист, плијен се сада дијели на мањи број чинилаца власти (СНП једини нови улази у власт) а УРА и ПзПГ испадају губитници (да ПЗП не рачунам као озбиљну странку више) посебно имајући у виду да су они и изазвали ове (непотребне) изборе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pa ako PES i Demokrate uzmu zajedno i 20% onda je to katastrofa za PES, od stranke koja je sama imala toliko sad i u koaliciji sa beskicmenjacima jedva da dobaci
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Laljasi dodju kao slep sluzba za stranke
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kakva patetika, i mnogo laži.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne znam kako je neki kolega sa foruma uspio da sabere 58 odbornika u istraživanju čije sam rezultate postavio.
Nije IPSOS-ovo istraživanje... te podatke nisam uspio dobiti. Nije teško pretpostaviti ko je drugi renomirani "istraživač".
Kakav doktorat. Svaki video, govor i prezentacija Abdića je bila top.
Jeste da sam za DF, ali stvarno vodi najbolju kampanju.
Čak i kimmijev Boća priznaje. Ima nešto...
https://x.com/BojanBaca/status/18379...vp0mqgQ6g&s=19
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
I Ivan Vukovic je imao jos bolju ali kad kola krenu nizbrdo sve je zalud.
Momentum je sad kod nekih drugih partija.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kakva Baraba. Ljubio Jadova na predsjedničke, u izbornu noć otpilio svoju listu i uvalio se Lažojkovićima na žurku ka oni pljani što se po saučešća leša.
Ako kojim slučajem Jadov bude jači eto ga tamo u štab.
Ladies and gets: Krivi!
https://www.cdm.me/politika/krivokap...anje-u-vlasti/
Ps. Jedina veća bagra Dikej koji u sud diže tri prsta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ladano su ljudi sponzorisali PR tekst, đe optužuju oca Lukinog da je nelegalno gradio, a ono neki random tip koji ima isto ime i prezime. Kakvi panjevi.
#fakenews
Vidi se da su vrijedni i temeljni. Siguran sam da je i grad Velje brdo analiziran podrobno. O evropama sad da ne pričam.
Ovaj Vuk Kadic mora da je na forum te ovoliko iskace.
Njegov je Tapatalk pa oce da uzmes pro verziju 🤭
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Sram da vas bude ovo nikad DPS nije dozvoljavao da pred izbore dopusti gradjanima da farbaju pjesacki!
Mjestani Gornje gorice kod Bodiko marketa sami nacrtali pjesacki da prelaze ulicu jer vlasti su kiksale.... i predizborna i izborna obecanja
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ebem li ga, jes da kažu da su ga sami iscrtali, ali meni nekako djeluje taman kao su ga stručnjaci iz osvježene vlasti odradili. Dajko, đe si sad kad je najteže?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks