Da li iko zna ko je zaduzen za farbanje izblijedjelih pjesackih i bijelih linija na kolovozu?
Pocela je skola i vrtici a u bloku 9 se skoro ne vidi niti jedna pjesacki, sve izblijedilo. Da to niko nije ofarbao prije pocetka skole da djeca budu bezbjedna, najgori smo.
Od 30km puta biće 4km terćih traka. Solidno izgleda na sniku trasa, što kažeš blage krivine i pravci.
Nije infrastruktura toliko loša, koliko bi roditelji da povedu mezimce do ispred škole i parkiraju se đe stignu. 20 policajaca na ulice bi upristojilo saobraćaj u PG.
Zalud će ih farbat. Niti operu asfalt prija farbanja, niti koriste farbe koje treba pa iste izblijede posle 2 dana. Sramota je blaga riječ da se to opiše kako to oni rade.
Last edited by hercules; 03-09-24 at 09:16.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Put Cetinje-Čevo koči 600 metara
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...oci-600-metara
Sent from my iPhone using Tapatalk
interesantno kako je drzava nemocna u ovim situacijama....
nacionalni interes brate i cao... siguran sam i da je taj sto koci dobio vise nego korektnu ponudu....a i treba da zna da ce mu ovaj put podici cijenu te vukoj...e visestruko...
na kraju neka mu obracunaju porez na cijenu koju trazi pa isporuce fakturu
Konacno
Počinje rekonstrukcija regionalnog puta Bar-Kamenički most-Krute
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...cki-most-krute
Sent from my iPhone using Tapatalk
Budva (Jaz) - Tivat (aerodrom)
Sent from my Motorola 8400
Застиђе државе Црне Горе да се овај витални правац од 15км сређује тек 2024-2026.
Иначе 2/3 правца, од Крута до школе у Печурицама (идући из правца УЛ) је релативно лако реконструисати, релативно је равно, без неких великих клизишта, са једним мањим мостом.
Шта су планирали од школе до ракрснице код тунела, нисам успио наћи.
Добро би било пут измјестити из Камбоџе (насеље Свети Иван, иако има рогобатни надимак Беверли Хилс за многа таква насеља), али нисам сигуран да је то предвиђено буџетом.
У сваком случају, кад се овај пут заврши, до Скадра за трен.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Last edited by BAR; 05-09-24 at 14:36.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Na par mjesta na toj dionici puta su objekti uz samu ulicu, ne znam kako ce tuda da vrse prosirenje puta i kakav je plan...
Najgori trenutno dio te dionice je kroz Mrkojevice pa do Kamnickog mosta i jos malo dalje....
Tuda se bukvalno ne mogu dva manja auta sigurno mimoici bez prinudnog usporenja cak i zaustavljanja vozila.
Who let the dogs out
jevda cekam da se u staru dalmatinsku kod lakovica otvori pekara laki.... ljudi su uzeli poslovni prostor u kucu ciji je gazda kucu razvukao od kraja do kraja placa... ulicu da krene da sire ne bi imali dje... naravno parkinga bez...
samo cekam kolaps koji ce da naprave dok iskoce u pekaru za burek...
siguran sam da se niko nece pjeske sa oarkinga lakovica prosetat.
ah, cuvena lego kockica od kuce... sirili su je vala to sto su mogli i mijenjali izgled prilicno puta - ne djeluje mi ni da je legalno nit ista (osim ako ima neki plac iza, ne mogu vjerovati da je dozvoljeno da se gradi na tolikoj povrsini placa)
prosetat?? pa kod nas POreska ima parking iza zgrade pa ljudi i dalje ne skrenu na njega nego ostave auto na bulevar da blokiraju saobracaj
pa eee, ali ta obilaznica bez jos jednoga mosta i rekonstrukcije preko mosta i novoga kruznoga toka onamo ne znaci apsolutno nista... samo ce jos vise udesa da bude na onu raskrsnicu
ada cus... a veli ultra mega giga i ober cool projekti sufinansiranje drzave... a na stari aerodrom sufinansiranje evo peta godina stoji, nece da palte no se vozi kroz ono ruglo
И нормално булевар од волијевог логистичког центра до Моста на Цијевни према Тузима.
Црна Гора
Vijde li ono, ja sma mislila da samo ja ti primijetim. Tamo motor kao bi stao, kolaps. Tesko d aj eono legalno a ak onije, Pekara tesko da moze dobiti dozvolu, ali kod nas sve moze.
Skadar na Bojani, malo po malo se pridodavalo dok na ulicu nijesu došli.
NIj emi bilo mrsko da vidim začas na geoportal. Vlasnik inače ima dozvolu da radi gradjevinske nadzore hahaha. Pa to je prava slika naše zemlje, sjajno. Člane inženjerske komore...aerodromi Crne GOre, super. Pih. Eto ko može tako da gradi, sramota. Kuća na ivicu placa, na ulicu.
Tereti, kaže garaža nema dozvolu hahaha, n aplacu ucrtana kuća diplo manaj nego što je izgradio i mala garaža 16 kvadrata i kaže garaža nem adozvolu hahahhaha.
I kako da širime ulice i pravimo bilo kakvu infrastrukturu pored ovakvih rodoljuba.
Last edited by montenegrina; 13-09-24 at 07:25.
u norlmalne zemlje bi to bilo lako - das mu rjesenje da sam srusi do datuma X ili objasnis da ces mu ti tada porusiti i ispostaviti fakturu za troskove
ni po babu ni po stricevima
ali na zalost mi smo bas bas bas daleko od normalne zemlje i puni smo raznih neizivljenih i nezasitih skorojevica koji disat ne mogu ko ljudi jer im se cini da ne skubu dovoljno vazduha, a ne sta drugo
Slozio bi se sve sa tobom al me vazda zaboli kad neko doda ovo "skorojevica" kad smo u sustini u PG svi skorojevici, pa i ovi sto su toboz neki starogradjani. A sto se tice PG, tj CG generalno neizivljeni su i nezasiti svi![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks