Jel ovo voznja pod pratnjom ili regularna voznja? 👀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Bogme neki su i za manje od 30 minuta dolazili pg budva.... i to kad je bio stari put...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A jes te price rekla kazala, masu ima tih crnogorskih trkaca samo za njih niko nije cuo
Ako ima do Budve 60 i kusur kilometara i ako to neko pređe za po ure onda mu je prosječna brzina bila oko 120 km na čas. Ako se dobro sjećam puta prije proširenja i trećih traka jedino neki sportski auto je to mogao izvest. I pod uslovom da nema saobraćaja. Možda neki nabudženi golf trojka![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Aj dobro ne vjerujte vi ... ne morate))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije da ne može
Još ako je bilo tamo 90ih kad je bilo mnogo manje auta i gužvi...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ranije si od Amor-a u centru do na CT da se parkiras mogao pri normalnom saobracaju stici kao sad sto bi stigao do Aliance-a.
A što baš od Amora?
Tabla za budvu je prije brajica, jedino ako na to misle.
Mada gledao sam mapu predvidjenih puteva, brza cesta ide nedje dje su gradac-buronji, pa se spusta u gradjane i odatle se spaja sa obilaznicom oko primorja, desno budva lijevo bar.
Zna li se stvarno kuda ce uopste ici autoput ka baru, jesu li sve to neke ideje ili postoje neke realne sanse da ce bas po ovoj mapi
https://investitor.me/2024/08/30/mak...ovog-do-budve/
Tabla Podgorica, Farmaci, kružni Budva. To je relacija Podgorica Budva.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U planu tender za rekonstrukciju Ulice Vojislavljevića u Podgorici: Sa 22 miliona bi da riješe usko grlo
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...jese-usko-grlo
SreTnjo bilo. Ovo su nti izbori u kojima se najavkjuje rad na ovoj saobracajnici.
2030 ako bude dobro ce bit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Još jedno u nizu predizborno obećanje...
Volio bih da griješim u procjeni, al nešto nisam optimista...
Prije ce bit 3ipo sata do bg nego ovo...
Satelitski resiveri/oprema
Prođe avgust, sad opet vidimo koliko je loša infrastruktura u PG
Danas sam prošao ovom dionicom, išao sam iz pravca Njeguša, poslije tunela skrenuo lijevo (raskrsnica urađena tako da ne pruža ovu mogućnost tako da sam prešao preko dijela puta iscrtanog za skretanje lijevo), taj dio puta koji spaja ta dva pravca odlično napravljen, prema Čevu su blage krivine, na usponima je put siri pa pretpostavljam da će biti tri trake, nedostaje habajući sloj asfalta, nema nikakvih oznaka gdje se završava nova dionica puta i to je potencijalno opasno mijesto (mada ce tu biti raskrsnica pa se možda ublaži taj prelaz sa starog na novo). Tu sam se okrenuo i krenuo ka Belvedere, ali mi nisu dali jer se put asvaltira, tako da sam se opet okrenuo, preko Čekanja se spustio na Cetinje..
Sent from my Motorola 8400
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks