Mislim svi mi imamo neke "tehnoloske fetise" ali ovo definitivno nije jedan od mojih![]()
Last edited by Fidel Castro; 11-09-24 at 20:55.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ima li wifi, ne bih ga uzimao ako nema wifi.
Da je pametan frižider popio bi ih on prije no što ih ti dovatiš
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Naravno, ja se zamalo poklah sa ženom prošli mjesec oko ovogaMeni su se kombinovane pokazale užasno. Prvo je što peru osjetno duže, drugo što ne mogu nikad do kraja da osuše robu i treće što nemaju "lint filter", nego se ona vlakna od robe (pogotovo bebećeg pamuka) prilikom (pokušaja) sušenja skupljaju ili po samoj robi ili po gumi od vrata, pa se onda o jadu moraš zabaviti da to očistiš jer ni onaj program za čišćenje bubnja ne može da to ispere da valja i na kraju vazda neki dio toga ode u filter te onda čisti i dolje.
E zamisli tog komfora, em pere dva i po sata, pa suši četiri i onda svakako iznosiš na štrik. Prosto bilo pranje od uru i odmah na zrak, svakako ćeš ga u većini slučajeva tek poslije pola dana skupit.
Na proljeće renoviram kupatilo, jedva čekam da izbacim to ****** iz stana, ima da je ispred zgrade sikirom pretvorim u kašu bijelog lima i žica.
#rantend
Inače, spas su one veš mašine sa dodatnim vratancima na staklu, đe možeš da ubaciš robu koju si zaboravio kad je pranje već počelo.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
I ja imam isti kao @skodilak. Potvrda da je baš dobar.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Što se tiče prvog meni je svejedno opere li ili osuši za sat ili za 5 sati jer stavim da završi u 7 ujutru i sve će tada gotovo. Funkcija se zove finish on time.
Što se tiče drugog u pravu si, ostaju tragovi pamuka po gumi (ne i po robi srećom), jeste bezveze jer se mora mokrom krpom preći poslije ciklusa.
U nk kada izneseš zimi napolje da se osuši dobiješ dimljeni veš koji ima miris drva
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
I na neki nasu LG, model je star sigurno 5 godina,nista posebno placena, pauza i ubacis robu.
Drugačije funkcionišemo, imam malo dijete pa se šou čini od robe i posteljine. Kad razdvojiš peškire, donji veš, posteljinu, kuhinjske krpe, sintetiku, bijelo, tamno i šareno, zna se i po tri mašine oprati u jednom danu.
A to za odimljeni veš... Mogu mislit, već mi nije dobro
Znam, imam i ja to, ali postoji period čekanja dok se zaustavi, povuče vodu itd... nije instant.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Last edited by guvarana; 12-09-24 at 12:32.
Stay salty.
Da li je neko imao iskustva sa tesla mašinama za sušenje veša?
Dosta su povoljne, e sad da li je 'kvalitet sušenja' zadovoljavajuć? Energetska efikasnost?
Konkretno ovaj model Tesla WT8H60M
https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...0m-138814.html
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
U Tehnomplus imas Candy za 380, vjerovatno su stariji modeli ali su sa toplotnom pumpom i njima bih vise vjerovao nego Tesli. 5 god garancije.
Zdravo, krenuo sam u opremanje stana pa me interesuje koji brend mašine za suđe i frižidera preporučujete? Znam za Miele mašinu ali je baš skupa… Bosch u Tehnomax serija 2 je 550e. Svaki savjet je dobrodošao… Mislio sam rernu i ploču Gorenje uzmem.
Na konto susilice, nasa Beko odradila svoje posle 12 godina. Kaze majstor ne isplati se.
Vidim oko 500-550 moze da se kupe
Candy
Beko
Tesla
WHIRLPOOL
Indesit
Ariston
Gorenje
Pretpostavljam da glas ide za WHIRLPOOL ali je njima garancija 2 godine. Dok npr za Candy ide 5 godine, ja mislim jos nekim-a.
Ali evo i WHIRLPOOL podje u Turcima
Do sada je bila neka Beko, vjerovatno medju jeftinijima, radila posao dobro. Sem da je toplotna pumpa ne znam sto gledat?
Ja se zaleceh prosle godine da kupim Candy i tehnoplus bila je na neku akciju ali razbise me komentari ljudi da se nisu dobro pokazale i na kraju ne kupismo ni jednu , ali evo dva dana kako je pocela kisha vec je frka po kuci i opet se pokrece prica o masini za susenje
Sto se tice garancija od 5godina svi koriste neke finte , evo ja sam reklamirao Bekovu masinu sa garancijom pd 5godina i ladno mi serviser kaze da je 2godine na sve a ove ostale tri godine na motor i josh neke sitnice a da tu ne spada u garanciji grijac , pumpa za vodu , amortizeri , gume …. Inace bio je crkao grijac i samo mogu reci da Beko nije Beko sto je nekad bio i da je to sve sad napravljeno taman da traje te 5godina i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Biće da proizvođači kontaju kad ljudi mogu da plaćaju svake dvije godine ili svake godini novi telefom, mogu vala i novu mašinu na svakih pet godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Do Not Disturb.
Ima li dje @Bluemoon na ovom topicu da mi kaže što da trgujem? 😆
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks