Mi smoi kupili te Tilezza i mogu ti reci da su odlicne, bolje nego neke druge kao prva klasa italijanske. Sve sto se kod nas prodaj enista to nije prva klasa.
Mi smo uzimali u Volvox za poslovni, duplo su skuplje bile nego u Art ka Tuzima, ista sara, sto se kvaliteta tice ne znam. Morali smo zbog projekta ove iz Volvoxa.
Ne znam kakva je situacija, kada smo gradili kucu slabo je bilo dje plocica bez u Tuzi. Evo dan danas neke stoje, npr u jedan objekat koji je kao skladiste, nidje ni jedna niti pukla, niti kriva. Doduse nekad si mogao kupit samo (ili vecinom) bijelu tehniku u Tuzi
Vremena se mijenjaju.
Kada sam renovirao stan 2012 plocice sam kupovao (slao sam vam i cijene) u Entext za kupatila, a u kuhinji ja mislim kod Djurovica (Srbija Zorka ili tako neka varijanta).
Niti su pucale, niti su krive itd. Ocigledno pao kvalitet generalno, pa sada ide ova prica koji citam.
Ali koja priča? Ja koliko čitam, ovim pločicama iz Tuzi nista ne fali.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Mozda sam ja lose skapirao da postoje sumnje da su 6 klasa, da dolaze iz Indije itd.
A too, to definitivno ima najvise smisla, a i big trio ( KIPS, Cerovo, VOlvox) imaju nerealne marze 100%. Jer svakako daju dobre popuste za kes.
Sate sate sate
I u Home depo (prije golden gate-a desno) ima zanimljivih modela sa povoljnom cijenom... Kvalitet kao u Kojo, artu, goldenu
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Rušim neke zidove uskoro, pa sam htio da pitam, đe mogu nać neka 2 radnika za dnevnicu da mi taj šut izbače?
Ne fali im ništa. Poenta je da nikad ne znaju koje će pločice dobiti i ako naručuješ neke posebno cijena će ti biti kao kod ostalih prodavaca.
Nisu prva klasa, ali nisu ni šesta.
Poenta kod klasa je što prva klasa dolazi iz pečenja u novim kalupima, druga iz malo upotrebljavanih kalupa, treća iz malo više upotrebljivanih...
Kvalitet sirovine je uglavnom isti, razlika bude samo u devijaciji kalupa, govorim o desetim djelovima milimetra do milimetra.
Kao sto napisah, prvu klasu sam gledao i sa 4-5mm razlike tj prodavali su to kao prvu...
Sate sate sate
Ako.ocete plocice da se extra uklope trebaces uzeti i 2 paketa vise .... zbog sara i kontura koje imaju smisla
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uzima se 10% viška, a keramičar prati pločice iz paketa (označene su brojem i strelicom postavljanja)
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Više ljudi pitah, da li skidati staro ljepilo od plocica?
Spatlom ili ima kod nas neko sredstvo pa da se lakse skida?
Dosta njih mi kaze samo kontakt beton preko starog i to je to…
Ima li neko iskustva ili savjet čime bih mogao sanirat neke ogrebotine što su mi majstori napravili na tarket od vucanja elemenata po istom? Nagrdiše mi nov tarket..
kolike su ogrebotine? povrsinske na lak ili zapinje nokat u njih?
pozdravisne mozes kupiti vosak za drvo i wax on wax off
dublje su veca muka
samo budi siguran da ima debljine za hoblovanje... nama u zgradu neki sto su stavili, samo nek su zdravo
sto se udubljenja tice - vlazna krpa i pegla na max snagu - probaj tako da ga para malo izvuce/povrati
probaj onda prvo sa voskom - nece da skodi![]()
sto gusci vosak to bolje (ali se i teze nanosi)
Kauc iz dalasa dje vazi za kvalitetnije , nidje sarafa sve na heftalicue sad ako vazi za kvalitetniju konstrukciju kakve su onda one jeftine ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
koji dallas od ova 2?
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks