Neđe ranije kad sam uzimao neku česmu prilično je jeftinija bila u Okov u odnosu na Cerovo. Grohe naravno.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Grohe nije isto što i Hansgrohe. Ovaj drugi je top a ovaj prvi se (pomalo) vozi na slavu ovog drugog.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Znam da nisu isti ali se u mom slučaju radilo o potpuno istim česmama.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ja skoro opremih u Jysk komplet jednosoban stan za 2700e. Kuhinja blok sa sudoperom iz Zećanke i dušek za bračni iz vitapur uključeni u cijenu. Možda bude i niže za 100e ako mi ulete po nižoj cijeni preostali polica za knjige/tv i fotelja. Ganjao po godine pojedine artikle kad su na velikom popustu. Trpezarijski sto i stolice i bračni krevet Jysk Srbija dosta jeftiniji pa sam rodbinu i prijatelje maltretirao malo oko toga. Stan će se koristit 20 dana godisnje dako izdrži namještaj 7g pa ću ga bacit i novi uzet
γνῶθι σαὐτόν
Što je fora sa pločicama u Tuzi, skoro su duplo jeftinije nego u ove radnje u Pg. Je li slabiji kvalitet ili sta?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Zorka keramika je skuplja od granitnih plocica))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by stefke; 05-09-24 at 16:46.
Ja u Kips kad pitah za prvu klasu, pokaza zena. Ja uzeh dvije, krive pofino.
Kako prva klasa a krive su + dimenzije odstupaju po par mm?
Skoci gospoja, to mora tako, sto vi ocekujete od plocice od 15eura(prije 4-5 godina je to bilo), ako ocete idealne evo ove(50+€), laserski rezane, drla vrla...
Kad sam citao opise i neke standardne, prva klasa(nebitan proizvodjac) odstupanje u dimenziji do 1mm i sve moraju biti ravne, nema odstupanja u nijansi itd . E sad, kad sam pakete zagledao, rijetko dje vidjeh oznaku klase, na plocicama tek.
Slučajno smo jeftino uzeli prije deset godina u neki od tih salona u Tuze dvadesetak kvadrata pločica, postavio ih polupriučeni majstor. Do danas nijesu acnule, toga nema što se razumije u radove da nas nije pitao đe smo to uzeli, koliko je koštalo...
E ne znam, gledam neke u Volvox, slične takvim u Koju, 3 puta jeftinije. Ja pitam onoga prodavca direktno, kaže pogledaj nas salon pa pogledaj Volvox, oni su uložili toliko para pa ih sad kroz visoke cijene vracu.
Ako znam šta da radim, plus me zbunilo što na specifikaciju kod ovih u Tuzi piše vještački granit. Isto tako nemaju onu oznaku R, koja označava Anti slip rating. Koliko para toliko muzike izgleda :/
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ja uzeh neke od 30+ u Kips, stvarno su lijepe ali su 2 puta pucale u transportu, a da ne pominjem koliko ih je osteceno prilikom postavljanja..(Stvarno je pazeno kako se postavljaju)
Šta god da uradiš ako ne uzmeš kvalitetan ljepak i još kvalitetniju fug masu(obrati pažnju kad se bude fugovalo da nema milimetaraki sitnih rupica), nema te pločice koja će stajati napolju a da ne otpadne...
Edit: da se ne lažemo Novi volvox ima baš dobar odabir pločica. Kad sam gledao u Cerovo glava me zaboljela od cijena
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 05-09-24 at 23:42.
Tilezza su ti sigurno dobre i kvalitetne.
Ja sam ih uzimao za dvije sobe i odlicne su. Takodje sam uzeo neke Spanske kao bas bas dobre bile su oko 35€ m2 i na kraju si bile gore nego li duplo jeftinije Tilezza jer su bile krive a uzeo sam oblik izlega kao brodski pod, duze i uze. Keramicar se o jadu zabavio da iskombinuje kako da ih postavi jer su bile krive.
Nadam se da nisu ove?? 😒 20x120cm
Mislim da je ARGENTNA Ceramica.
Mada u Kips kad pitaš sve im je prva klasa… 😆
Kad smo kod toga.. kakvih par ima u Entex al su 50-70€ m2
Ljepilo uzeh SIKA 220, a drug kaze da mu sika fuga se nije pokazala ok.
Kaze bolje baumit da uzmem u volvox.
Last edited by stefke; 06-09-24 at 07:59.
ja uzeh u ArtCeramic u Tuzi za kupatilo i hodnik , skroz su korektne za te pare (~13e m2) . Ulecelo je par njih malo krivih (kad se prislone jedna uz drugu sto neko pomenu) pa bi valjalo da imas pedantnog keramicara da ako ti uleti koja kriva da prepozna i da je makne . I josh jedna stvar je sto uglavnom imaju male kolicine tih na akciju, ja sam imao problem kako je keramicar poceo da radi 20dana od dana kad sam kupio materijal da mi je hvalilo mozda pola kvadrata i kad sam posao kod njih jedva ali jedva smo nasli od nekog restla od istih plocica da zavrsim posao ...
U Cerovo i NVolvox je bilo lijepih plocica , u Koju kad sam gledao su uglavnom imali one bas ogromne formate skoro metar sa metar , Golden Gate izbor ocajan ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
120x60cm je ono većinom
E to je grdno, ne daj Bože da ti neka pukne ili treba da zamijeniš posle teško je naći…
Qbik isto ima par finih…
Evo par iz Koja
![]()
Ja se iznenadih za Qubik , ocekivao sam tamo kasapnica cijene ali imaju za svaciji dzep galanteriju. Mi smo tamo nasli prelijep umivaonik i jedna tuskabina nam se svidjela ali nije dimenzijama odgovarala . Keramiku nisam gledao
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
potrazite na fb keramika Dusal - imaju svega i svacega, ali OBAVEZNO kupoite dovoljno iz prce
otkupljuju ljudi restlove po italiji i prodaju odje - tako da kolicine budu ogranicene i sa malom sansom da se ponove dezeni
ali kvalitet kad smo mi uzimali je bio superioran u odnosu na sve u salone sto se nudilo, a cijene nize
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks