U kanal je upalo vozilo FAP 13 (kako se vidi na slici) koje sasvim sigurno ima preko 40 godina (recimo Budvanska služba zaštite i spasavanja ga je rekonstruisala prije dvije godine i sada izgleda odlično) i neje u nekom stanju, pa sumnjam da šteta može biti velika. Možda sada krenu u rekonstrukciju (kao u Budvi) što ne bi bilo loše. Za kamion koji je pregrijavan odgovor je ... ,,o bože, o Madona"
Sent from my Motorola 8400
Drugari mi na tehnicki i tako su primorali cedis i komunalno bukvalno da rashoduju stare fapove jer sanse nije bilo.da se kocnice naprave!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Opština „stražarila” ispred kancelarije
Novoimenovana menadžerka Budve Marijana Božović dva puta pokušavala da uđe u dodijeljenu prostoriju, što su spriječili zaposleni u Turističkoj organizaciji, jer tvrde da je njihova. Reagovala i policija, a iza svega stoji sukob dva suprotstavljena bloka nekada jedinstvenog Demokratskog fronta
https://www.vijesti.me/v/721172?utm_..._share_counter
Ja mislio da ih ugrozava DPS jer mrze Srbe, kad sada ispada da Srbe ugrozavaju Srbi?
Nadam se da ce doc covjek koji se borio srcano za prava Srba da posrpemi ove mrzitelje Srba
![]()
Da, drugar, Milo je odgovoran sto je unistio zivote vecini gradjana CG, sto ih je ostavio bez posla (svojim nezajazljivim unistenjem privrede i ekonomije), i samim tim njihovu djecu bez prosperiteta, bez mogucnosti za kvalitetno skolovanje (unistenjem obrazovnog sistema postavljanjem inferiornih partijskih kadrova, koji i danas rade po skolama u CG), ili cak za skolovanje uopste (jer skolovanje u CG je daleko od besplatnog).
Vec sredinom 90-ih su dati kadrovi radili po skolama u CG, sireci svoje nistavne 'vrijednosti', svojom nezainteresovanoscu (cast izuzecima) i svojim diletantskim, amaterskim pristupom poslu. Ako u knjizi nesto ne pise, to ne mora da znaci da profesor ne treba da nauci svoje djake/studente tome (prvenstveno da ih nauci zdravom razumu, logici, kritickoj misli, a ne poltronstvu tipa 'cuti moze biti i gore'), jer mu je to primarna duznost, prvenstveno ljudska, pa onda profesionalna.
Druga stvar, i oni koji zavrse fakultete, a nemaju gdje da rade, da steknu dodatno znanje, i radno iskustvo, jer je privreda u CG nepostojeca, i oni su prepusteni ulici, i na istom su pocetnom nivou, taman kao i oni koji nisu zavrsili skole. Kazem da rade, ne da rintaju kao jeftino roblje, koje sluzi kao fizicki, i psihicki otirac neizivljenim DPS robovlasnicima.
Ti ovuda trolujes, i agitujes za 'sefa' Mila, na krajnje perfidan nacin. Nije Milo nista kriv, on se samo tu zadesio, i CG je 30 god. poslije njegovog djelovanja, sama od sebe postala crna rupa, raspali provizorijum, bez ikakve buducnosti.
Na isti nacin na ovom forumu branis i CG banke, koje su dio istog sistema, i jedne od vecih zlotvora sto unistavaju zivote gradjanima CG, sa drakonskim kamatama, i taksama za pruzanje 'magle'. Da ima zakona, drzave, patriotske vlasti, svaka od datih banaka bi bila ili zatvorena ili nacionalizovana, jer bi coek mogao da zakljuci da se bave ratnim profiterstvom (extra profiti u doba krize).
Last edited by techlinkit; 25-08-24 at 11:31.
Za razliku od tebe, ja nemam sefa niti trolujem. Jos manje agitujem za bilo koju partiju.
S obzirom da ti dodir sa realnoscu nije bas najsjajniji, nema potrebe da dalje odgovaram. Narocito ne za drakonske kamate i usluge u vidu magle.
Htio bih napisat da ne moze Mile bit kriv sto su roditelji prepustili dijete ulici i vaspitali kretena, ali nema neke poente. Nije on los, drustvo ga je nagrdilo rece majka kukajuci nad sudbinom sina propaliteta i proklinjajuci Mileta. Hav jes no.
A za ubuduce, skrecem ti paznju na rjecnik i odnos prema forumasima i sagovronicima kao i etiketiranju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Četnik u skladu sa četničkom tradicijom ubio babu i uteka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Vladavina dpsa je direktni krivac za dekadenciju crnogorskog drustva, odgovornima treba smatrati i svakog ko ih je glasao zbog sitnog ili krupnog licnog interesa, i tako doprinio unistenju buducnosti mnogim generacijama.
CG banke su legalni zelenasi, pa prije 10-15 godina kad su gradjani bili primorani da se kreditno zaduzuju da bi prezivjeli, kamate na gotovinskim kreditima su bile 13-14%
Umoran sam od svega sto znam
Milo ima udio u propasti ovog društva al za to je najviše kriv isključivo narod i niko više. Nedostatak svijesti, časti, kratkovidost, materijalizam, nedostatak obrazovanja itd.
Što me podsjeti nešto, svaki put se cudim komšijama kako pljuju na Vučića a on uzme veci dio glasova i sam pobijedi haha. Slično kao kod nas dje se na ulici svašta kao pričalo o Milu a svaki put ga glasaju. 0 principi i ljudski integritet. No sve je to nazadna svijest.
Srećom, kod nas je točak promjena krenuo, iako hejteri očekuju 300% promjene preko noci. Otud i razočarenja i sljepilo da se vide pozitivne stvari u zivotu. Jer mi želimo sve i to odmah, manje od toga je poraz.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Najvise hejtuju ex dps glasaci kojima inflacija jede posteno steceni kapital, sto nema vise radnika robova, sto cistacica prima 600e itd.
Evo samo jedna pozitivna stvar za gradjane koju niko ne spominje, za novorodjence sad dobijas 1000-2500e a koliko je bilo ranije, 100e?
Umoran sam od svega sto znam
Hmmm, 4 godine i ne da se nije desilo ni 10% promjene na bolje a ne što drugo.. Za 4 godine pojedina društva ulaze u mnogo veće i bitnije zajednice a mi se vraćemo u kameno doba, a DPS je baš bio postavio visoku ljestvicu za 30 godina.. Nije hejt nego je naš narod nazadan generalno, sva ova priča je suvišna dok se narod prodaje za vreću brašna ili 200e..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kakve se promjene nabolje očekuju sa snsovim igračima na vlasti, bilo da su kupljeni ili ucijenjeni?
Nije isto kad pokusavas pa ne ide i uopste ne pokusavas, ovo prvo mogu da cijenim imas dobre namjere ali zbog objektivnih okolnosti ne mozes sprovesti ali zelja postoji, ovo drugo dje te apsolutno ne interesuje da ista mijenjas nego ides linijom mrskoga predhodnika preuzmes sve njihove negativne prakse i kad te neko te neko kritkuje pozivas se na njega da opravdas i prikrijes to sto nemas nemas namjere da ista mijenas.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Milatović: Vladu interesuje samo mišljenje kripto zajednice
https://www.cdm.me/ekonomija/milatov...pto-zajednice/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne kapiram. Kakve veze ima kripto zajednica sa Razvojnom bankom?
Sate sate sate
Btw, količina članaka koje Vijesti stancuju protiv Spajića postaje očigledna.
Dok god ga svi redom napadaju Spajica, za mene je dobar znak.
Sate sate sate
Možda ne voli, možda mu je to prirodno.
Možeš li mi linkovati profil ovoga, da vidim nešto?
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...tare-16-godina
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks