Page 440 of 682 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... LastLast
Results 10,976 to 11,000 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

U kanal je upalo vozilo FAP 13 (kako se vidi na slici) koje sasvim sigurno ima preko 40 godina (recimo Budvanska služba zaštite i spasavanja ga je rekonstruisala prije dvije godine i sada izgleda odlično) i neje u nekom stanju, pa sumnjam da šteta može biti velika. Možda sada krenu u rekonstrukciju (kao u Budvi) što ne bi bilo loše. Za kamion koji je pregrijavan odgovor je ... ,,o bože, o Madona"

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Ono je stari fap, ovaj ne moze da prodje tehnicki trika nema

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Zasto mislis da ne moze da prodje tehnicki?

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    U kanal je upalo vozilo FAP 13 (kako se vidi na slici) koje sasvim sigurno ima preko 40 godina (recimo Budvanska služba zaštite i spasavanja ga je rekonstruisala prije dvije godine i sada izgleda odlično) i neje u nekom stanju, pa sumnjam da šteta može biti velika. Možda sada krenu u rekonstrukciju (kao u Budvi) što ne bi bilo loše. Za kamion koji je pregrijavan odgovor je ... ,,o bože, o Madona"

Sent from my Motorola 8400
    Prvo sto mi je palo na pamet da su nekome ko cijeli zivot vozi fapove i tamove dali novoga unimoga i rekli isto ti je to kao fap, samo ima malo vise dugmica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,761
    Thanked in
    3,325 Posts

Drugari mi na tehnicki i tako su primorali cedis i komunalno bukvalno da rashoduju stare fapove jer sanse nije bilo.da se kocnice naprave!

4. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,173
    Thanks Thanks Received 
    1,932
    Thanked in
    1,051 Posts

Opština „stražarila” ispred kancelarije

Novoimenovana menadžerka Budve Marijana Božović dva puta pokušavala da uđe u dodijeljenu prostoriju, što su spriječili zaposleni u Turističkoj organizaciji, jer tvrde da je njihova. Reagovala i policija, a iza svega stoji sukob dva suprotstavljena bloka nekada jedinstvenog Demokratskog fronta

https://www.vijesti.me/v/721172?utm_..._share_counter

Ja mislio da ih ugrozava DPS jer mrze Srbe, kad sada ispada da Srbe ugrozavaju Srbi?

Nadam se da ce doc covjek koji se borio srcano za prava Srba da posrpemi ove mrzitelje Srba

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Drugari mi na tehnicki i tako su primorali cedis i komunalno bukvalno da rashoduju stare fapove jer sanse nije bilo.da se kocnice naprave!

Na Fapa ne mogu kocnice da se naprave? E vala ti prijatelji sa tehnickog preuvelicavaju. Imamo Fapa u firmi 81.godiste, ima bolje kocnice nego pola novih kamiona.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ja sam protiv generalizovanja. Dodatno, na maltertiranje slabijeg pola posebno osjetljiv.
    Ti bijaše onaj što je Slavena branio onomad kad je zadrigli rekao da razmažena ćerka prijavi momka za silovanje?

A kad me već prozivaš, degutantni su mi tweetovi Radosva Vrbice gdje piše da ovaj nije imao nikakav evidentiran prestup, da mu je uzela stan, kako je dobar i čestit momak kojeg je izbačila iz stana i ostao u dugovima i onda psihički popustio i eto puknuo.
    To relatizovanje mi je degutantno, pa bilo istina ili ne.

Klasična priča roditelja koji brane sina propaliteta. Dobar je on nego ga društvo pokvarilo. Milo je kriv što iz moje ulice od 15tak momaka, dva su završili fakultet a od ostalih po zatvora većinom odmaraju. Dakle zbog Mila nisu mogli da uče škole no su zbog njega visili ispred škola po Zabjelskim ćoškovima. Uozbilji se molim te.
    I manje trolovanja, ako uopšte troluješ.
    Da, drugar, Milo je odgovoran sto je unistio zivote vecini gradjana CG, sto ih je ostavio bez posla (svojim nezajazljivim unistenjem privrede i ekonomije), i samim tim njihovu djecu bez prosperiteta, bez mogucnosti za kvalitetno skolovanje (unistenjem obrazovnog sistema postavljanjem inferiornih partijskih kadrova, koji i danas rade po skolama u CG), ili cak za skolovanje uopste (jer skolovanje u CG je daleko od besplatnog).

Vec sredinom 90-ih su dati kadrovi radili po skolama u CG, sireci svoje nistavne 'vrijednosti', svojom nezainteresovanoscu (cast izuzecima) i svojim diletantskim, amaterskim pristupom poslu. Ako u knjizi nesto ne pise, to ne mora da znaci da profesor ne treba da nauci svoje djake/studente tome (prvenstveno da ih nauci zdravom razumu, logici, kritickoj misli, a ne poltronstvu tipa 'cuti moze biti i gore'), jer mu je to primarna duznost, prvenstveno ljudska, pa onda profesionalna.

Druga stvar, i oni koji zavrse fakultete, a nemaju gdje da rade, da steknu dodatno znanje, i radno iskustvo, jer je privreda u CG nepostojeca, i oni su prepusteni ulici, i na istom su pocetnom nivou, taman kao i oni koji nisu zavrsili skole. Kazem da rade, ne da rintaju kao jeftino roblje, koje sluzi kao fizicki, i psihicki otirac neizivljenim DPS robovlasnicima.

Ti ovuda trolujes, i agitujes za 'sefa' Mila, na krajnje perfidan nacin. Nije Milo nista kriv, on se samo tu zadesio, i CG je 30 god. poslije njegovog djelovanja, sama od sebe postala crna rupa, raspali provizorijum, bez ikakve buducnosti.

Na isti nacin na ovom forumu branis i CG banke, koje su dio istog sistema, i jedne od vecih zlotvora sto unistavaju zivote gradjanima CG, sa drakonskim kamatama, i taksama za pruzanje 'magle'. Da ima zakona, drzave, patriotske vlasti, svaka od datih banaka bi bila ili zatvorena ili nacionalizovana, jer bi coek mogao da zakljuci da se bave ratnim profiterstvom (extra profiti u doba krize).
    Last edited by techlinkit; 25-08-24 at 11:31.

8. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,545
    Thanks Thanks Received 
    5,830
    Thanked in
    2,795 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Da, drugar, Milo je odgovoran sto je unistio zivote vecini gradjana CG, sto ih je ostavio bez posla (svojim nezajazljivim unistenjem privrede i ekonomije), i samim tim njihovu djecu bez prosperiteta, bez mogucnosti za kvalitetno skolovanje (unistenjem obrazovnog sistema postavljanjem inferiornih partijskih kadrova, koji i danas rade po skolama u CG), ili cak za skolovanje uopste (jer skolovanje u CG je daleko od besplatnog).

Vec sredinom 90-ih su dati kadrovi radili po skolama u CG, sireci svoje nistavne 'vrijednosti', svojom nezainteresovanoscu (cast izuzecima) i svojim diletantskim, amaterskim pristupom poslu. Ako u knjizi nesto ne pise, to ne mora da znaci da profesor ne treba da nauci svoje djake/studente tome (prvenstveno da ih nauci zdravom razumu, logici, kritickoj misli, a ne poltronstvu tipa 'cuti moze biti i gore'), jer mu je to primarna duznost, prvenstveno ljudska, pa onda profesionalna.

Druga stvar, i oni koji zavrse fakultete, a nemaju gdje da rade, da steknu dodatno znanje, i radno iskustvo, jer je privreda u CG nepostojeca, i oni su prepusteni ulici, i na istom su pocetnom nivou, taman kao i oni koji nisu zavrsili skole. Kazem da rade, ne da rintaju kao jeftino roblje, koje sluzi kao fizicki, i psihicki otirac neizivljenim DPS robovlasnicima.

Ti ovuda trolujes, i agitujes za 'sefa' Mila, na krajnje perfidan nacin. Nije Milo nista kriv, on se samo tu zadesio, i CG je 30 god. poslije njegovog djelovanja, sama od sebe postala crna rupa, raspali provizorijum, bez ikakve buducnosti.

Na isti nacin na ovom forumu branis i CG banke, koje su dio istog sistema, i jedne od vecih zlotvora sto unistavaju zivote gradjanima CG, sa drakonskim kamatama, i taksama za pruzanje 'magle'. Da ima zakona, drzave, patriotske vlasti, svaka od datih banaka bi bila ili zatvorena ili nacionalizovana, jer bi coek mogao da zakljuci da se bave ratnim profiterstvom (extra profiti u doba krize).
    Za razliku od tebe, ja nemam sefa niti trolujem. Jos manje agitujem za bilo koju partiju.

S obzirom da ti dodir sa realnoscu nije bas najsjajniji, nema potrebe da dalje odgovaram. Narocito ne za drakonske kamate i usluge u vidu magle.
    Htio bih napisat da ne moze Mile bit kriv sto su roditelji prepustili dijete ulici i vaspitali kretena, ali nema neke poente. Nije on los, drustvo ga je nagrdilo rece majka kukajuci nad sudbinom sina propaliteta i proklinjajuci Mileta. Hav jes no.

A za ubuduce, skrecem ti paznju na rjecnik i odnos prema forumasima i sagovronicima kao i etiketiranju.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

10. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Četnik u skladu sa četničkom tradicijom ubio babu i uteka.

Tko leti, vrijedi...

12. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

BAR

Thanks Thanks Given 
    25,771
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

A za ubuduce, skrecem ti paznju na rjecnik i odnos prema forumasima i sagovronicima kao i etiketiranju.
    Sve ali ovo nemoj

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    512
    Thanked in
    269 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post

Vladavina dpsa je direktni krivac za dekadenciju crnogorskog drustva, odgovornima treba smatrati i svakog ko ih je glasao zbog sitnog ili krupnog licnog interesa, i tako doprinio unistenju buducnosti mnogim generacijama.
    CG banke su legalni zelenasi, pa prije 10-15 godina kad su gradjani bili primorani da se kreditno zaduzuju da bi prezivjeli, kamate na gotovinskim kreditima su bile 13-14%
    Umoran sam od svega sto znam

15. The Following User Says Thank You to Crni Zuti For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Vladavina dpsa je direktni krivac za dekadenciju crnogorskog drustva,
    Upravo, oni su iznjedrili današnju elitu DF, PES, BS, Demokrate, pokojni SNP, SDP, SEP i ostale privezak/uhljeb partije..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

17. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,434
    Thanks Thanks Received 
    1,172
    Thanked in
    576 Posts

Za razliku od tebe, ja nemam sefa niti trolujem. Jos manje agitujem za bilo koju partiju.

S obzirom da ti dodir sa realnoscu nije bas najsjajniji, nema potrebe da dalje odgovaram. Narocito ne za drakonske kamate i usluge u vidu magle.
    Htio bih napisat da ne moze Mile bit kriv sto su roditelji prepustili dijete ulici i vaspitali kretena, ali nema neke poente. Nije on los, drustvo ga je nagrdilo rece majka kukajuci nad sudbinom sina propaliteta i proklinjajuci Mileta. Hav jes no.

Milo ima udio u propasti ovog društva al za to je najviše kriv isključivo narod i niko više. Nedostatak svijesti, časti, kratkovidost, materijalizam, nedostatak obrazovanja itd.
    Što me podsjeti nešto, svaki put se cudim komšijama kako pljuju na Vučića a on uzme veci dio glasova i sam pobijedi haha. Slično kao kod nas dje se na ulici svašta kao pričalo o Milu a svaki put ga glasaju. 0 principi i ljudski integritet. No sve je to nazadna svijest.

Srećom, kod nas je točak promjena krenuo, iako hejteri očekuju 300% promjene preko noci. Otud i razočarenja i sljepilo da se vide pozitivne stvari u zivotu. Jer mi želimo sve i to odmah, manje od toga je poraz.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

19. The Following 3 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,545
    Thanks Thanks Received 
    5,830
    Thanked in
    2,795 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Sve ali ovo nemoj

Baš to hoću. Pa kad bude dokazao da sam glasao DPS i našao moje agitovanje za njih onda ćemo drugačije.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,857
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by doomerwojak View Post
    A dobro, znaci izvor trust me bro. Ili rekao mi Milivoje Katnic. U redu je to.. Nego ti to napisa kao da si ti pare od njega uzimao. Pominjalo se. Dje, na forum ili na tviter? E kakve su ovo price, ao.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
    Ako me pamćenje dobro služi Medo se sudio sa nekim Albancima kojima je pozajmio novac, kolika je kamata bila pojma nemam.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

22. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,771
    Thanks Thanks Received 
    8,304
    Thanked in
    4,071 Posts

Baš to hoću. Pa kad bude dokazao da sam glasao DPS i našao moje agitovanje za njih onda ćemo drugačije.
    Ma ok to. Podržavam. Ali prije nego kreneš na njega, bači oko malo po temama.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    512
    Thanked in
    269 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Milo ima udio u propasti ovog društva al za to je najviše kriv isključivo narod i niko više. Nedostatak svijesti, časti, kratkovidost, materijalizam, nedostatak obrazovanja itd.
    Što me podsjeti nešto, svaki put se cudim komšijama kako pljuju na Vučića a on uzme veci dio glasova i sam pobijedi haha. Slično kao kod nas dje se na ulici svašta kao pričalo o Milu a svaki put ga glasaju. 0 principi i ljudski integritet. No sve je to nazadna svijest.

Srećom, kod nas je točak promjena krenuo, iako hejteri očekuju 300% promjene preko noci. Otud i razočarenja i sljepilo da se vide pozitivne stvari u zivotu. Jer mi želimo sve i to odmah, manje od toga je poraz.

Najvise hejtuju ex dps glasaci kojima inflacija jede posteno steceni kapital, sto nema vise radnika robova, sto cistacica prima 600e itd.
    Evo samo jedna pozitivna stvar za gradjane koju niko ne spominje, za novorodjence sad dobijas 1000-2500e a koliko je bilo ranije, 100e?
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Hmmm, 4 godine i ne da se nije desilo ni 10% promjene na bolje a ne što drugo.. Za 4 godine pojedina društva ulaze u mnogo veće i bitnije zajednice a mi se vraćemo u kameno doba, a DPS je baš bio postavio visoku ljestvicu za 30 godina.. Nije hejt nego je naš narod nazadan generalno, sva ova priča je suvišna dok se narod prodaje za vreću brašna ili 200e..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Kakve se promjene nabolje očekuju sa snsovim igračima na vlasti, bilo da su kupljeni ili ucijenjeni?

27. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,804
    Thanked in
    909 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Hmmm, 4 godine i ne da se nije desilo ni 10% promjene na bolje a ne što drugo.. Za 4 godine pojedina društva ulaze u mnogo veće i bitnije zajednice a mi se vraćemo u kameno doba, a DPS je baš bio postavio visoku ljestvicu za 30 godina.. Nije hejt nego je naš narod nazadan generalno, sva ova priča je suvišna dok se narod prodaje za vreću brašna ili 200e..
    Nije isto kad pokusavas pa ne ide i uopste ne pokusavas, ovo prvo mogu da cijenim imas dobre namjere ali zbog objektivnih okolnosti ne mozes sprovesti ali zelja postoji, ovo drugo dje te apsolutno ne interesuje da ista mijenjas nego ides linijom mrskoga predhodnika preuzmes sve njihove negativne prakse i kad te neko te neko kritkuje pozivas se na njega da opravdas i prikrijes to sto nemas nemas namjere da ista mijenas.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

29. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,603
    Thanked in
    3,148 Posts

Milatović: Vladu interesuje samo mišljenje kripto zajednice

https://www.cdm.me/ekonomija/milatov...pto-zajednice/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    1,434
    Thanks Thanks Received 
    1,172
    Thanked in
    576 Posts

Ne kapiram. Kakve veze ima kripto zajednica sa Razvojnom bankom?

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,434
    Thanks Thanks Received 
    1,172
    Thanked in
    576 Posts

Btw, količina članaka koje Vijesti stancuju protiv Spajića postaje očigledna.
    Dok god ga svi redom napadaju Spajica, za mene je dobar znak.

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,603
    Thanked in
    3,148 Posts

Btw, količina članaka koje Vijesti stancuju protiv Spajića postaje očigledna.
    Dok god ga svi redom napadaju Spajica, za mene je dobar znak.

Не смета ти што баш воли да слаже?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

34. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Možda ne voli, možda mu je to prirodno.

36. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Četnik u skladu sa četničkom tradicijom ubio babu i uteka.

Možeš li mi linkovati profil ovoga, da vidim nešto?

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...tare-16-godina
    Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

Page 440 of 682 FirstFirst ... 340390430436437438439440441442443444450490540 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)