https://www.millwallfc.co.uk/news/20...-sarkic-mural/
Millwall Football Club is proud to unveil a mural in memory of Matija Sarkic.
svaka čast Millwallu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
spisak za ligu nacija protiv Velsa i Islanda
Opet nema Bubanje , Vukotića i Radulovića
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima li novinara u Crnu Goru pa da na press konferenciji pita đe su ti momci, i što je problem da se njima da šansa?
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Cuti dobro je je Jovovic je tu on ce igrati za njih sve...
Satelitski resiveri/oprema
Meni nije problem Jovović.
Dečko je napravio karijeru bez menadžera na red , rad i disciplinu.
Evo ga sad u Uzbekistanu , 19 mečeva 5 golova i 9 asistencija.
Problem je što dečko evo više od dvije godine igra isključivo lijevo krilo , a selektor ga računa kao desno krilo i tako uzima mjesto Raduloviću koji je desno krilo.
Nije ni meni problem on kao on nego taj,neko " ko ga gura jer da ima jednu nogu u gips bio bi pozvan za rep a sto ti kazes mali radulovic s povezom na ocima je bolji igrac trenutno i ne moze da dodje na red od ovog balvana...
Ili sam ja lud pa gledam kako da rep bude bolja umjesto kako da uzmem proviziju za nekog igraca jer jelte prodat ce se bolje ako je reprezentativac 🤷*♂️
Jovetic, Savic, Vesovic, Mugosa... ko da je 2010.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Što je najjače siguran sam da ga niko ne gura , jer kao što rekoh nema ni menadžera , već jednostavno vrte se ista imena i ako nijesi nečija kombinacija lakše ćeš upasti u masonsku ložu nego u našu reprezentaciju.
I još jedna stvar , imaš u Engleskoj Rajovića koji pruža solidne partije , koji još je niti Danska niti mi , pa nije ovo finale SP nego Liga nacija , zovneš momka , ti zoveš Jovetu (svaka njemu , ali em je bez kluba , em nije tolika važnost mečeva da ga moraš zvati) .
Last edited by Isak; 23-08-24 at 16:35.
Vjeruj mi da gura jer 3 selektora odose on osta...
A da nam fali skauting bilo kakav fali kao hleb ali jbga izgleda ce nam ova ekipa igrati i kad napune po 40 god sta ima veze
Ličinu iz Bajerna niko ne misli zvat? Znaju li uopste ovi nasi da momak postoji, ima 17 godina i trenira sa prvim timom i Kompani ozbiljno razmislja da mu da sansu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dobro, smiješno je uopšte dovoditi u pitanje Jovetića, da se ne sprdamo. On dok hoće, dok može 15 minuta da odigra - treba da bude tu. Ne mogu male reprezentacije da se odriču klase.
Ali ne ohrabruje ovaj spisak, liše toga što ćemo konačno vidjeti Adžića integrisanog u A tim.
Radulović je izgleda povrijeđen pa to malo pojašnjava, ali odricanje od momka koji je preokrenuo utakmicu protiv Holandije, je mega sumnjivo, tu mora da je bilo nekih gluposti.
Meni je iskreno i glupo što su se Carevića tako lako odrekli, eno ga u Portugalu i on... Vjerovatno su jedva čekali da ga otkače jer ih privatno nervira Carević senior...
@rebel
Ne pije vodu za Radulovića to da je povrijeđen.
11-og i 15-og avgusta nije igrao zbog povrede , ali jeste 18-og avgusta pola sata.
Dakle , izašao je iz povrede.
Otpao Kuč , pozvan Vukotić.
Smak svijeta je blizu.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...ti-pod-goricom
sramota za stadion u Podgorici, to je prava slika i prilika našeg društva. vazda rado podjem da gledam repku, baš mi krivo što ovo neću gledat uživo. al u NK sa zastavom i dresom našim baš nije sigurno radi bratije koja vlada gradom
Jos da izbaci jovovica i bakica i zovne ove ostale i biće ozbiljna reprezentacija. Ada i slijepi progleda, i da se još malo srede one ostale tribine u Nišić i da nas bog vidi. Taman da ne igraju odje više na ovu prokleštinu od stadiona liše one djece
Aaaaaa je li moguće da su zvali Iliju Vukotića. Hvala gospi isusovoj materi, da smo i to dočekali.
https://rtcg.me/sport/fudbal/593998/...u-slaviju.html
sjajan momak i igrač. njegova karijera vodjena kako treba do sada, nema sumnje da će tako biti i dalje. Goran Perišić je najbolji crnogoraki trener. jedini koji razumije kako funkcioniše moderan fudbal
Eh kako je nekad gorio ovaj topic prije utakmice. Sad nikog nidje...
sad ti rijetko ko navija za reprezentaciju
Samo sam vidio sastav i shvatio da igramo s igracem manje od pocetka...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks