Ovako mlad momak jbt.. tuga Bozija..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Žalosti ove. Počivaj u miru
Ovako mlad momak jbt.. tuga Bozija..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne izlazi mi iz glave ove tragedijaÂ… nemoguće je prihvatiti da Matije više nema.
Bio je i MOTM poslednje utakmice Millwall-a, odbranio sve, uključujući i penal.
U poslednjem nastupu za reprezentaciju ocijenjen sa 8.8. Mnogo, mnogo je obećavao.
Nismo ga ovdje mnogo komentarisali, nekako je jasno bilo da je momak klasa, da su riječi kritike suvišne, a da je njegov kvalitet očigledan.
Zračio je nekom smirenošću na golu, samopouzdanjem, lakoćom, a intenzitet njegove igre je uvijek bio na 100%. Uvijek požrtvovan i posvećen bez ikakve zadrške. Zaista se vidjelo da je klasa.
Mogao je još toliko toga da postigne svojim talentom. Divni, divni Matija…
Nemoguća je ovo tuga i bol za njegovu porodicu, za sve koji su ga voljeli i za sve nas koji smo se radovali njegovoj budućnosti u reprezentaciji.
Kakav užasan gubitak bože mili…
niko se iz UEFAe nije sjetio da današnji ili jučerašnji mečevi EP počnu minutom ćutanja, što je velika sramota. hvala Slovencima na ovom gestu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da je bio Spanac,Englez ili Frsncuz ne bi navijaci smjeli da pjevaju pjesme...
Bruka.
Toliko smo Dejo i mi kao savez poštovani...
Satelitski resiveri/oprema
https://www.pobjeda.me/clanak/matija...ece-zaboraviti
Veliki Matty Shark, čuvati ga od zaborava!
avet, BiTrAtE, doomerwojak, gabol, HENKEL, joni, outline, retype_htc
Snimak komemoracije:
https://www.facebook.com/share/v/wcD...ibextid=w8EBqM
RIP fikret kurgas. najbolji advokat medju nogometasima i obrnuto.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Baš čudno....
Satelitski resiveri/oprema
Дако позову овог малог Аџића да заигра за репку у наредном циклусу. Честитам Василије!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sto bi momku te propade ka zeton u pola godine, mislim priznajem i meni je plac bebe urnisao ali racunam da je on finansijski stabilniji i imao je ko pomoc
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...abzonu-do-2027
Inace kolega je iz trabzona, izuzetno zatucan dio turske kako i sam on kaze
Sa tim parama je treba da se sunca nedje i uziva za svoj merak
Čuh prije neki dan da su u pregovorima bili odavno, ali da je zakočilo jer je ovaj zacrtao da mu plata bude kao u Atletiku (oko 4 milke). E sad, ko je tu popustio vidjećemo, valjda mu je i Fenerbahce nudio 2 što je glatko odbio.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Gledam nešto reprezentaciju. Imamo dosta napadača koji će se boriti za mjesto: Krstovic, Djukanovic, Osmajić, Krivokapić (momak će biti bomba). Sa Adzicem i iole pristojnom zadnjom linijom možemo na SP. Mrtav sam ozbiljan.
немамо оно основно, селектора
https://www.instagram.com/reel/C94YV...dkcWl0M3Z0ajFv
Dobar gol dade Krivokapić za Djer.
Čudan je ovaj transfer/pozajmica Đukanovića u Standard, nisam siguran da mu je to bolje nego da je još jednu sezonu igrao u Hammarby...
Nešto taj Standard ne volim, otkako je Boljević tamo dosta loše prošao, karijera mu pošla nizbrdo nakon njih.
Bilo je još par transfera ovog ljeta. Savić u Trabzon. Hakšabanović je u Malme.
Kuč u Nefči. A. Vukčević u Cartagenu. Jovetić će put Arabije vjerovatno.
Mada najbolje su vijesti što svako malo italijani hajpuju Adžića, koji će možda dobit priliku i u prvom timu.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
@rebel
Mnogo toga je čudno u transferu Đukanovića.
Prvo , Hamarbi je bio izričit ništa ispod pet miliona.
Na kraju ispade pozajmica i mogući otkup za 3.8 miliona.
Drugo , Belgijanci očekuju da će pojačati lijevi bok.
Ne krilo , nego bok.
Hrvatski trener Leko igra sa tri pozadi i nema njegovu poziciju u formaciji.
Dakle , vjerovatno neki ving bek što bi bila katastrofa.
Treće , Šveđani pričaju i o nekakvom sukobu Viktora sa klubom jer je valjda pošto poto htio da ide.
To nije dobro jer je Leko trener kod kojeg nema labavo već rad , red i disciplina.
Tako su ga u Hajduku Livaja i drugari Izbušili jer im se nije svidio njegov "vojnički" režim.
Niko srećniji od mene da griješim , ali mi se izbor kluba nimalo ne dopada.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je taj Djukanovic nista specijalno, cudno da uopste moze da napravi transfer u Belgiju.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja garantujem da Dežan Savičevič ni ne zna da ovaj momak postoji, a kamoli da ce da pokusa da ga vrbuje jer ima crnogorske korijene. Ali da je neki srbijanac bi i te kako
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Attachment 179072
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks