DPS je pao, ali samo na papiru. DPS tajkuni su vlasnici svega u CG, svih velikih firmi u prehrambenom sektoru, zdravstvenom sektoru, u turizmu, u gradjevini.
Zarada min. udvostrucena, u nekim slucajevima i x3-x4 (koliko kostaju ljekovi kod Miletovih tajkuna - x4-x8 puta vise nego vani). Milo i dalje komanduje iza kulisa, a njegov pulen Spajic dobro slusa.
I da Milo i kompanjoni su odgovorni za sve lose sto se desava u CG ovih 30 i kusur god. Nijesu dosli Marsovci, pa unistili privredu, ekonomju, osiromasili gradjane do koske, i napravili ih mentalnim bolesnicima, i unistili sve sto su dohvatili da nije kamen na kamenu ostao vise u CG.
Nije ovaj momak sto je usmrtio zenu rastao pod Marsovcima, nego pod vladavinom Mila. Unisten obrazovni sistem, unistena porodica, i onda generacije podize TV, i ulica, a rezultati su i vise nego jasni.

. Mora da nije dobro upoznat sa istorijom Belgije, pa mu nisu poznate neke pojave, za vrijeme kralja Lepolda recimo. Ne bi trebali Belgijanci nicemu da se cude, jer kroz istoriju nisu bili bas 'civilizovani' da se blago izrazim. Ko o cemu, Belgijanci o civilizovanosti i kulturi. Drzase li ono crnce po kavezima do 60 i neke.

Mi najgori, mi ovakvi, mi onakvi. Sto jedan Belgijanac ne kaze, e mi Belgijanci zlikovci, 'sredio' nam kralj 'Lepi' 10 mil. nesrecnika za cas posla.
Bookmarks