Page 436 of 682 FirstFirst ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... LastLast
Results 10,876 to 10,900 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://normalizuj.me/praxis/lezerno-samo-lezerno

Takav sistem je dužnost smaći jer je pokvaren, a Jokić i Turčin to rade ni krivi ni dužni svojim stavom i šarmom. Naravno da je sve gola laž i da su dva momka primjer ljudi koji su fanatičnim trudom i odricanjem stigli do svog cilja, ali to mene ne interesuje, kaže naš korisnik društvenih mreža, tražim sve mufte, ili mi ništa ne donosi. Veselim se svakom novom bilbordu i japanskom kapitalu, volim opuštene momke i duhovni nektar kojim se napajam na Instagramu.
    U datim okolnostima, političari su slobodni činiti što im je drago, svjesni da sistem nema ko da brani. Lakoća političkog obećanja, brčkanja i lažne sigurnosti doseže istorijski maksimum. Raskoš i trošenje je ideal, kupovina i klađenje, iznajmljena realnost koja puca od kompleksa neostvarenih želja, to je nova politička misao. A Milojko? Koga briga što ste Milojko malo opustio, nije još koliko može.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    DPS koji je panuo prije četri godine kriv je što je neki bolesnik juče ubio svoju ženu. Ima smisla...

Inače moj prvi kulturološki šok i kapiranje da živim u nekom bablu (tada se drugačije zvao) bio je u kinu Kultura i glasnim reakcijama publike na prvu i poslednju scenu filma Ljepota poroka sa ženama i maljevima.
    DPS je pao, ali samo na papiru. DPS tajkuni su vlasnici svega u CG, svih velikih firmi u prehrambenom sektoru, zdravstvenom sektoru, u turizmu, u gradjevini.

Zarada min. udvostrucena, u nekim slucajevima i x3-x4 (koliko kostaju ljekovi kod Miletovih tajkuna - x4-x8 puta vise nego vani). Milo i dalje komanduje iza kulisa, a njegov pulen Spajic dobro slusa.

I da Milo i kompanjoni su odgovorni za sve lose sto se desava u CG ovih 30 i kusur god. Nijesu dosli Marsovci, pa unistili privredu, ekonomju, osiromasili gradjane do koske, i napravili ih mentalnim bolesnicima, i unistili sve sto su dohvatili da nije kamen na kamenu ostao vise u CG.

Nije ovaj momak sto je usmrtio zenu rastao pod Marsovcima, nego pod vladavinom Mila. Unisten obrazovni sistem, unistena porodica, i onda generacije podize TV, i ulica, a rezultati su i vise nego jasni.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,616
    Thanked in
    3,811 Posts

Mada se ne bih čudio da mu se u kuću nađe koja ikona i krst u kola okačen o retrovizor. Iz nekog razloga dosta ovakvih manijaka intenzivno koristi sličnu aparaturu za nivelisanje svoje boleštine. Ona da prijavljuje, on da ubija.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

4. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,124
    Thanks Thanks Received 
    5,772
    Thanked in
    3,333 Posts

Ne avetajte ljudi ...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,069
    Thanks Thanks Received 
    1,437
    Thanked in
    720 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Нашли неког брокера чартер летова да представе као уберинвеститора у неку будалаштину. Е па.
    I potpisali nekakav memorandum, bez tendera i bilo kakve procedure, samo se okupilo masa zvanicnika i prosetali i potpisali a ovamo se bakcu sa koncesijom za PG i TV, nekakvim ponudama i uslovima, umjesto da zovnu fino odmah nekog od investitora, potpisu papir i zovnu tv ekipe, poslije negdje na rucak a neko poslije da pripremi power point prezentaciju.
    A vele da je isto zeznuto voditi drzavne poslove, a okle, samo dobra podloga uz pice

7. The Following User Says Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,435
    Thanks Thanks Received 
    1,176
    Thanked in
    578 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    DPS je pao, ali samo na papiru. DPS tajkuni su vlasnici svega u CG, svih velikih firmi u prehrambenom sektoru, zdravstvenom sektoru, u turizmu, u gradjevini.

Zarada min. udvostrucena, u nekim slucajevima i x3-x4 (koliko kostaju ljekovi kod Miletovih tajkuna - x4-x8 puta vise nego vani). Milo i dalje komanduje iza kulisa, a njegov pulen Spajic dobro slusa.

I da Milo i kompanjoni su odgovorni za sve lose sto se desava u CG ovih 30 i kusur god. Nijesu dosli Marsovci, pa unistili privredu, ekonomju, osiromasili gradjane do koske, i napravili ih mentalnim bolesnicima, i unistili sve sto su dohvatili da nije kamen na kamenu ostao vise u CG.

Nije ovaj momak sto je usmrtio zenu rastao pod Marsovcima, nego pod vladavinom Mila. Unisten obrazovni sistem, unistena porodica, i onda generacije podize TV, i ulica, a rezultati su i vise nego jasni.
    Mene interesuje sta i ko mora da se desi da on ne bi bio pulen Milov ili nekih drugih kriminalaca? Kako to ustanoviti

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    3,549
    Thanks Thanks Received 
    5,841
    Thanked in
    2,799 Posts

Treba bit specifičan pa ovakve tvrdnje iznijet.
    Degutantno je i sramotno napisat da je za ubistvo mlade djevojke kriv DPS. Prvo zbog nje same i njene porodice, i kćerke koja je izgubila oba roditelja u 1 dan, iako je vjerovatno imala samog 1 roditelja svo vrijeme.
    Zapitaj se malo sa samim sobom što si napisao. I je li pravilno za svaku lošu stvar kako u društvu, tako u životu uvijek naći krivca u ovom slučaju DPS, ili je nekad ipak problem do nas samih.
    A tvojom analogijom da je DPS kriv, ja mogu da tvrdim da je kriva familija osumnjičenog, jer vjerovatno je to vidio od svoga oca i kako se ophodio prema svojoj ženi.

Mislio sam se da ti obrišem ovaj post, ali bolje da ostane ovdje kao što sam i neke druge ostvaio kao slika i prilika društva u kojem obitavamo.
    Last edited by hercules; 22-08-24 at 15:31.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

10. The Following 4 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Mada se ne bih čudio da mu se u kuću nađe koja ikona i krst u kola okačen o retrovizor. Iz nekog razloga dosta ovakvih manijaka intenzivno koristi sličnu aparaturu za nivelisanje svoje boleštine. Ona da prijavljuje, on da ubija.
    Hercules je li ovo degutantno?

12. The Following 2 Users Say Thank You to tonisoprano For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Degutantno je i sramotno napisat da je za ubistvo mlade djevojke kriv DPS. Prvo zbog nje same i njene porodice, i kćerke koja je izgubila oba roditelja u 1 dan, iako je vjerovatno imala samog 1 roditelja svo vrijeme.
    Zapitaj se malo sa samim sobom što si napisao. I je li pravilno za svaku lošu stvar kako u društvu, tako u životu uvijek naći krivca u ovom slučaju DPS, ili je nekad ipak problem do nas samih.
    A tvojom analogijom da je DPS kriv, ja mogu da tvrdim da je kriva familija osumnjičenog, jer vjerovatno je to vidio od svoga opa i kako se ophodio prema svojoj ženi.

Mislio sam se da ti obrišem ovaj post, ali bolje da ostane ovdje kao što sam i neke druge ostvaio kao slika i prilika društva u kojem obitavamo.
    Drugar, kriv je sistem koji je oformio Milo i njegov kompanjoni. Sistem koji je unistio, i unistava sve pred sobom, i izaziva psiholoske poremecaje u drustvu (siromastvo, jadi, nemastina, nasilje, represija i sl. dovode do toga da ljudi mentalno obolijevaju).

Nije bitno je li direktan, ili indirektan krivac. Kao i za svaki problem, treba se naci glavni uzrok odredjene drustvene pojave, a ne svoditi sve na nivo pojedinca. A ova i ovakve pojave nijesu izolovani slucajevi u CG, nego porodicno, vrsnjacko, i generalno nasilje u CG postaje vise pravilo, nego izuzetak. Znaci problem je u sistemu, a ne u pojedincu. Pa onda da se zapitamo zasto je to tako.

Znas li koja je pojava degutantna, da neko i dalje brani takav sistem, i opravdava ga, nebitno iz kog razloga. To je sramotno, i to je u neku ruku visestruko gore, nego sami takav sistem, i njegovi tvorci.
    Last edited by techlinkit; 22-08-24 at 15:37.

14. The Following 3 Users Say Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,616
    Thanked in
    3,811 Posts

Quote Originally Posted by tonisoprano View Post
    Pogledaj unazad gomilu slučajeva femicida i kod nas i u Srbiji pa se onda javi. Procenat je ogroman.

16. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,874
    Thanks Thanks Received 
    9,791
    Thanked in
    7,310 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    A tvojom analogijom da je DPS kriv, ja mogu da tvrdim da je kriva familija osumnjičenog, jer vjerovatno je to vidio od svoga oca i kako se ophodio prema svojoj ženi.

Nikad neću zaboraviti kad smo odgledali film od Živka Nikolića jedan iz Belgije pita,izvini jel ovo u Crnoj Gori bilo stvarno ovako ili je ovo neka karikatura nije mogao da vjeruje čovjek šta je odgleda.Prestravio se,bukvalno.Doduše nama je to bila ka nešto komedija a on se prestravio šta je odgleda.

U pitanju je film Ljepota Poroka.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by tonisoprano View Post
    ti si ođe branio slavena kad je ismijava žrtve silovanja

19. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Nikad neću zaboraviti kad smo odgledali film od Živka Nikolića jedan iz Belgije pita,izvini jel ovo u Crnoj Gori bilo stvarno ovako ili je ovo neka karikatura nije mogao da vjeruje čovjek šta je odgleda.Prestravio se,bukvalno.Doduše nama je to bila ka nešto komedija a on se prestravio šta je odgleda.

U pitanju je film Ljepota Poroka.
    Belgijanac nije mogao da vjeruje, zamisli to . Mora da nije dobro upoznat sa istorijom Belgije, pa mu nisu poznate neke pojave, za vrijeme kralja Lepolda recimo. Ne bi trebali Belgijanci nicemu da se cude, jer kroz istoriju nisu bili bas 'civilizovani' da se blago izrazim. Ko o cemu, Belgijanci o civilizovanosti i kulturi. Drzase li ono crnce po kavezima do 60 i neke.

Prvo je bio 'Tile' koji je donio 'komunizam' u CG, i 'odnio' dobar dio crnogorske intelektualne elite (ko je digao glas, ili rijec protiv, nije vise imao prilke), onda dosao Mile, i eto CG danas, takva kakva je. Nazalost, ali to je sto je, nije da se iko u CG drustvu previse osvrce, niti radi/trudi da bude bolje.

21. The Following 3 Users Say Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,874
    Thanks Thanks Received 
    9,791
    Thanked in
    7,310 Posts

Belgijanac nije mogao da vjeruje, zamisli to . Mora da nije dobro upoznat sa istorijom Belgije, pa mu nisu poznate neke pojave, za vrijeme kralja Lepolda recimo. Ne bi trebali Belgijanci nicemu da se cude, jer kroz istoriju nisu bili bas 'civilizovani' da se blago izrazim. Ko o cemu, Belgijanci o civilizovanosti i kulturi. Drzase li ono crnce po kavezima do 60 i neke.

Prvo je bio 'Tile' koji je donio 'komunizam' u CG, i 'odnio' dobar dio crnogorske intelektualne elite (ko je digao glas, ili rijec protiv, nije vise imao prilke), onda dosao Mile, i eto CG danas, takva kakva je. Nazalost, ali to je sto je, nije da se iko u CG drustvu previse osvrce, niti radi/trudi da bude bolje.
    Vidiš mi i dalje živimo kinematografiju Živka Nikolića.

I ajde klasična zamjena teza odma se uhvatite crnaca kad se ukaže na neku anomaliju Balkana.
    Koja i dan d a n a s je prisutna.Ka ovo.Moj dragi Nikšićanin Živko Nikolić je ima i za to jedno strašno ostvarenje na platnu a zove se Čudo Neviđeno.

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,616
    Thanked in
    3,160 Posts

Није Миле из народа но народ из Милета. Јел тако?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,124
    Thanks Thanks Received 
    5,772
    Thanked in
    3,333 Posts

I ajde klasična zamjena teza odma se uhvatite crnaca kad se ukaže na neku anomaliju Balkana.
    Koja i dan d a n a s je prisutna.Ka ovo.Moj dragi Nikšićanin Živko Nikolić je ima i za to jedno strašno ostvarenje na platnu a zove se Čudo Neviđeno.
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...izonti-u-tivtu

Evo upravo za zivka

Necete da vratite pare a crvena zastavica... hahaha

25. The Following 2 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Cemu autosovinizam, nije narod na Balkanu nista gori/nista bolji nego drugi narodi. Drugo je to sto se kroz medije na ovaj, ili onaj nacin prosipa ta teza/stereotip da je Balkan najgori po svemu.

Ne radjaju se ljudi na Balkanu obrazovani ili 'uprogramirani' kao 'losi', kao 'nasilnici'. Dijete se podize u porodici (dje ima normalne porodice, koja je danas rijetkost). Ako nema porodice da podize dijete, ono raste efektivno na 'ulici' i onda ga 'podize' sistem, koji je nakaradan, nasilan, los, zao, i onda dobijamo covjeka koji vrsi nasilje. Nasilje/represija radja nasilje.

Thanks Thanks Given 
    23,874
    Thanks Thanks Received 
    9,791
    Thanked in
    7,310 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...izonti-u-tivtu

Evo upravo za zivka

Necete da vratite pare a crvena zastavica... hahaha

U Plave Horizonte su se žešće u*rali (sorry,za moj loš frenš) još onda kad su tamo iza Luštice pravili nekakav rezervat za elitu i kad su tinjali požari.To je mogla biti jedna od ljepših plaža na CG primorje.Imao si pri tom četinare a ne da stavljaš suncobrane i imao si jednu malu uvalicu pješčanu.

Ma pretužno.

@techlinkit definiši autošovinizam jer autora te idiotske riječi nekako znam i svu mu biografiju znam,no me baš zanima što je ti koristiš?Mora da si mu pristalica eo ne znam.

Autošovinizam,veli.
    Last edited by Bluemoon; 22-08-24 at 16:10.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.cdm.me/drustvo/djecak-pi...smom-i-tortom/

sjajno!

najbolja ministarka u ovoj Vladi

29. The Following 5 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,776
    Thanked in
    2,445 Posts

U sjutrašnjem nastavku:

Kako se Milo maskira i ubija žene po Podgorici

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

U Plave Horizonte su se žešće u*rali (sorry,za moj loš frenš) još onda kad su tamo iza Luštice pravili nekakav rezervat za elitu i kad su tinjali požari.To je mogla biti jedna od ljepših plaža na CG primorje.Imao si pri tom četinare a ne da stavljaš suncobrane i imao si jednu malu uvalicu pješčanu.

Ma pretužno.

@techlinkit definiši autošovinizam jer autora te idiotske riječi nekako znam i svu mu biografiju znam,no me baš zanima što je ti koristiš?Mora da si mu pristalica eo ne znam.

Autošovinizam,veli.
    Moze biti rijec kakva god, ali dobro opisuje negativan stav, predrasude, prezir prema sebi, svojoj naciji, svom narodu i sl. Ja ne cujem/citam nidje da druge nacije/narodi negativno pricaju tako o sebi, iako bi imali puno vise materijala od naroda na Balkanu.

To je izgleda samo na Balkanu rasprostranjeno. Zasto, to je nagradno pitanje Mi najgori, mi ovakvi, mi onakvi. Sto jedan Belgijanac ne kaze, e mi Belgijanci zlikovci, 'sredio' nam kralj 'Lepi' 10 mil. nesrecnika za cas posla.

32. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    U sjutrašnjem nastavku:

Kako se Milo maskira i ubija žene po Podgorici

Mile to ne radi licno, direktno. To 'sredjuju/resavaju' drugi za njega, tipa privatizuju firmu u kojoj radi zena, zena ostane bez posla, nema sta da jede, kao ni njena porodica, i eto, stvari idu svojim 'tokom'.

Thanks Thanks Given 
    23,874
    Thanks Thanks Received 
    9,791
    Thanked in
    7,310 Posts

Moze biti rijec kakva god, ali dobro opisuje negativan stav, predrasude, prezir prema sebi, svojoj naciji, svom narodu i sl. Ja ne cujem/citam nidje da druge nacije/narodi negativno pricaju tako o sebi, iako bi imali puno vise materijala od naroda na Balkanu.

To je izgleda samo na Balkanu rasprostranjeno. Zasto, to je nagradno pitanje Mi najgori, mi ovakvi, mi onakvi. Sto jedan Belgijanac ne kaze, e mi Belgijanci zlikovci, 'sredio' nam kralj 'Lepi' 10 mil. nesrecnika za cas posla.
    Naprotiv.Odlično opisuje autora te riječi koji je jedan od najokorelijih nacionalista u Srbiji,Ćirjakovića koristi malo internet kad ti je već dostupan kako treba.

Najveći kritičari sopstvenog podneblja su u stvari najveći biser istog jer su pregazili problem nacionalnog ponosa i mogu nešto promjeniti,u zavisnosti koliko će ko to prepoznati.Kao što je bio Živko Nikolić.

Kapiraš?

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    362
    Thanked in
    218 Posts

Naprotiv.Odlično opisuje autora te riječi koji je jedan od najokorelijih nacionalista u Srbiji,Ćirjakovića koristi malo internet kad ti je već dostupan kako treba.

Najveći kritičari sopstvenog podneblja su u stvari najveći biser istog jer su pregazili problem nacionalnog ponosa i mogu nešto promjeniti,u zavisnosti koliko će ko to prepoznati.Kao što je bio Živko Nikolić.

Kapiraš?
    Cemu teza da je nacionalni ponos/nacionalizam problem. Voljeti svoj narod/svoju naciju, i stavljati je u prvi plan, hoces da kazes da je to lose?? Lose je samo ako se zloupotrebljava u politicke svrhe, ili zarad interesa odredjene uske grupacije (poslovne, obavjestajne i sl.). Moze covjek da bude nacionalista, i da mu to ne smeta da ukazuje na probleme u drustvu, i da isto mijenja na bolje, jedno drugo ne iskljucuje. Sonja Biserko, jesi li ti

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Mene interesuje sta i ko mora da se desi da on ne bi bio pulen Milov ili nekih drugih kriminalaca? Kako to ustanoviti

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Lako. Ako ikad dočekamo da dobijemo vlast koja radi za državu i narod, i državi i narodu će biti bolje, a ne gore.
    Inspekcije i sudovi će početi da rade svoj posao, pa neki novi Carevići ili dlakave ruke neće postojati.
    Narod će plaćati normalne cijene lijekova i Interneta, a administracija će mu biti na usluzi.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Page 436 of 682 FirstFirst ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)