Jesi li ti ponio djelove ili ih je majstor kupio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije 2 mjeseca, ovo mi je na drugo auto sad
Jesi li ti ponio djelove ili ih je majstor kupio
Majstor kupio
Ja upoznadoh momka iz telekoma platio mali servis na golfa 5 u spuz nedje 120 eura ... ja mu reko dzabe kad je ima para da plati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja 115 u januar
Meni se cini da ulje i filteri za njega ne mogu biti preko 70 eura trika nema, a za ruke u ove ozbiljnije servise vecinom 25 eura su ruke
Zavisi koliko je hitno...
Škoda kodiaq, menjač juče ušao u emergency mode. Samo parne brzine.
Gdje da ga vodim?
Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
Ne znam, mozda kod Abdica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pozdrav, vozim passat b8 2017 god, danas iz bd krenuh ka pg, i posle 3km, tacnije na prve 3 trake ka markovicima podigne temperaturu motora i izadje mi obavjestenje da se pregrijava i da zaustavim automobil. Ja stanem tu, ugasim, ohladi se on. I ja nazad do prvog majstora, bjese zauzet, pa do drugog treceg, i kod cetvrtog upadnem na dijagnostiku. Izbaca kolko sam shvatio bregasti senzor, on to ne radi, ne radi niko u bd. Dal bi smio da ga vozim za pg sjutra, ili da ga dizem na slepu?
Ne dize ti temp. zbog senzora nego najvjerovatnije zbog glupe vodene pumpe.
Ja ga ne bih vozio tako. Ili, da ides rano preko Sozine, bez klime.
Tako mi i on preporuci preko sozine. A on je skidao sa onog rezervoara dje ide voda za motor ono povratno crijevo, konstantovao da vodena pumpa vrace vodu, i da kao radi taj dio. E sad pored bregastog, stoji i 1 i 3 cilindar valjda grijac motora, 2 majstora su to zanemarili(ni jedan nije spreman da to radi, po mom misljenju niti znaju) Inace sam isao kod Miluna, on je na odmor, pa zvah sahovica. Dal preporucujes nekog drugog il je on ok? Hvala ti na odgovoru posto cu jutro odma da ga ceram. Inace presao sam 70k sa njim, al ko da je vazno, pa golfa isto godiste sam na 40k mjenjao vodenu pumpu
Ne znam kod koga da ides jer su svi bukirani.
Sahovica zaobidji
Satelitski resiveri/oprema
Neki se hvale na Sahovice, neki se zale...ja mislim da su dobri majstori, obojica.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Čišćenje DPF-a, kod koga je to najbolje odraditi?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Crkao mi akumulator kupih novi i zamijenih, ali kako auto nije radilo ugasila mi se multimedija al mi traži kod koji nemam...gdje bih mogao taj kod da nabavim?
kod takumija....on pogleda u solju i odma zna i koje auto vozis i koji je kod...javice ti se brzo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks