To funkcionise , rade neki autoplacevi pretrazi forum nacices.
A sad jel rade ove licitacije jel to neko probao
https://www.troostwijkauctions.com/e...h-A1-23374-354
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako funkcionise ova aukcija Alcopa? Da li je neko to nekad probao ?![]()
To funkcionise , rade neki autoplacevi pretrazi forum nacices.
A sad jel rade ove licitacije jel to neko probao
https://www.troostwijkauctions.com/e...h-A1-23374-354
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Preporuka za neku osnovnu dijagnostiku za auta tu do 100-150 EUR, ali da ne moram nesto poslije stalno da doplacujem.
Moze i u USA da se uzme.
Ili jos veci "budz", isto prskalice za sofersajbnu, T racva na crijevo od prskalica sajbne i to bude fabrika - kad peres sajbnu operes i farove...
Mada iskreno prvo bi probao da objasnim toj ekipi na tehnicki da auto fabricki nema to sto oni traze ili probao na drugi tehnicki
But if you never try, you'll never know..
Upravo sam to i odradio.Nisam ništa ni bušio samo ih nekako ispod haube pričvrstio. Čisto dok prođe tehnički. Pa se skida
Nemam vremena ovih dana da se raspravljam sa njima, treba mi auto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 24-07-24 at 21:28.
Mislim da mora da ima svako auto prskalice za farove koje ima fabricki xenon farove, osim ako je auto cukano pa mu je branik stavljen od auta koje nema prskalice na farove.
Sent from my iPad using Tapatalk
Za americko trziste to nije moralo, jer je to najgluplja stvar ikad. Cus, ako ima xenon mora da ima prskalice.
Prema tome, šta da ti kažem?
Teška glupost su samo prskalice. Pa da barem nekako operu far, nego ga samo još više isprljaju.
Ono sa brisačima na farovima s početka 90ih je bila dobra stvar
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Poyyy
Ukoliko vozilo posjeduje ksenon farove sa sijalicom do 25w ili 2000lux-a, nije neophodno ugradjivati prskalice i self leveling sistem...samim tim je i vozilo jeftinije za proizvodnju
Neka od takvih vozila su Porsche Cayman, Skoda Rapid, Alfa 159 i evo moj BMW F31...Ima self leveling, nema prskalice...
"veliki" ksenoni su 35w i potrebne su prskalice, ovi "manji" novijih generacija su 25w(razvijeni od strane osrama) i po tim nekim regulativama mogu da se ugradjuju i bez levelinga i bez prskalica.
A ljudi na tehnickim pregledima slabo citaju literaturu.
Last edited by Laz; 24-07-24 at 23:27.
Auto je uvežen 2008 godine, pretpostavljam da je morao proći istu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Isti su problem i meni pravili na 407 prije 4-5 godina, ima xenone a nema prskalice. Ja rekoh da je takav kupljen nov i da sam kod istih njih registrovao prethodnih godina bez problema, sliježu ramenima. Na kraju se sjetih druga da drži tehnički, htio sam te poslat kod njega juče no mi reče da mu trenutno ne radi, neki problem sa kamerama...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
I na kraj dodjemo do toga da auto koji je tehnicki ispravan, da auto kakav je izasao iz fabrike ne moze da prodje tehnicki a onda se odradio neki najgori "budz" i auto prodje, stvarno sramota. Tacno im nedje treba doci sa bocom vode i kad krene da gleda prskalice na farove stat ispred auta i prskat iz boce, debilana.
But if you never try, you'll never know..
Ja isto imam xenon farove bez prskalica, evo godinama unazad nikad me niko pitao nije za prskalice. To izgleda na kako koji tehnicki da bi im bacio sa strane za kafu.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ima li kod nas da iko vozi subaru? Konkretno model XV 2.0d, posle 2013 god.. valja li to cemu?
Dje resetovat airbag centralu posle udesa i otvaranja airbagova
Marovici
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Može preporuka za mali i veliki servis auta? Pitam iz razloga što su mi prošli put ruke za veliki i mali servis na golf V naplaćene oko 120€, ne znam je li to mnogo. Neki neprovjereni izvori mi kažu da neki servisi ne naplaćuju ruke nego uzimaju samo rabat od materijala, ili dosta manje ruke.
Servis kvartasi ne naplaćuje ruke kad oni kupuju dijelove,makar se tako reklamiraju
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks