Bih stan jedan da osvježim..
Krečenje, kupatilo umjesto kabine da ide onaj paravan, onda vjerovatno i nove pločice itd...
Imate li koga za kakve preporuke?
Nekog za dizajn enterijera? Hvala.
Bih stan jedan da osvježim..
Krečenje, kupatilo umjesto kabine da ide onaj paravan, onda vjerovatno i nove pločice itd...
Imate li koga za kakve preporuke?
Nekog za dizajn enterijera? Hvala.
Preporuka za molera?
Послато са 2312DRA50G помоћу Тапатока
Miloš Mihajlović - 067825015
Kome god da sam ga preporučio je bio baš zadovoljan, u cijene ne ulazim to vidi sa njim ali je lik jako pedantan i odličan moler. (specijalnost su mu zidne tehnike)
I naravno Bane 067610000 ali se na njega čeka masu vjerovatno
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Posto je sada krecenje?
Zna li ko električara da pogleda ovu mašinu...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Jesi li je nedje na buvljak pazario
Momak na Stari, popravlja alate. Sa kruznog pravo, pa kod Tehnolux desno, 100m mozda, sa desne strane u suteren zgrade,ima velika reklama
Uzeh klimu i treba mi monter, imate li da preporucite nekoga dobrog majstora?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ja nasao za 1.4€, a posle toga 1.5€ sa materijalom
Znaci oko 350 eura 70 kvadrata stana.... ovo ljeto uradi sam....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako Vam neko preporuci majstora za ugadnju klime,po imenu Dejan Darmanovic, koji je iz Podgorice, da se slucajno ne bi zeznuli kao ja,uzeo pare, a posao nije zavrsio.
Preporucio mi ga je dugogodisnji prijatelj,od koga sad ja ocekujem da mi vrati novce koje sam ja dao,da bi se ugradnja klime zavrsila.
Realno, ja sam magare,jer je gospodin Darmanovic,odmah nakon rukovanja pitao za 50 eura avansa,jer je kao zaboravio novcanik,koji izgleda nije nikad ni imao.
Mrgo nemoj da trazis te pare jer si dobio zivotnu lekciju koja se ne moze platiti...
Last edited by NetworkMaster; 31-07-24 at 08:48.
To ti je Mrgo samo potvrda koliko smo potonuli . Mada nije sve tako crno ,ima jos dobrih ljudi i majstora ali se u globalu ne vjeruje nikome . Majstorima nikad pare prije dobro zavrsenog posla .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Naravno da jos ima dobrih I ljudi I majstora
Tako je kolega ... veli moj stari dosta je jedan iz bratsva da ga svog nagrdi....
Nije, onda sam zavrsio sa njim.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks