I kod se kaže nečoek a misli se na Lepoglavog.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Honeydew melon.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kakvo smo mi dno dotaknuli
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ali šizofrena cijepanja pojedinaca iz pokojnog nam NVO sektora..
Za neke manje gluposti koji je radio dps, to su bili romani, eseji, gostovanja na “slobodnim” televizijama, peticije, protesti, čuda.. Ja vjerujem da su imali dobre namjere i da se gurala ta priča o državi svih građana kad odjednom veliki muk je nastupio.. Iz kojeg razloga? Liše MANS koji je dosledan u prozivanju za greške ali ni oni nisu na nivou nakon osvježenja..
Koja je muka? Vrijedi li ta državna plata ćutanja?
Kakva smo mi nacija licemjera taman sa političkom elitom po zasluzi..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kolko je kod Pipuna kilo pipuna...?
Nije valjda ista cijena i za nas i za Usniju?
...
E'o se jutros kroz Balabane ne može proć od šlepera sa dinjama
sweet home Balabana
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kakvi šleperi sa lubenicama? Zar Vučić po lubenice nije poslao vladin avion? Eventualno leteće šlepere?
Ljudi a meni je milo a i vama treba da bude sto je knezevic uspio izvoz da napravi za poljoprivrednike!
Sto veli kolega sto plati u sred zete po euro kilo lubenice i 5 eura kilo smokve ... ovi zecani da im moze biti po omrcili bi narod sa cijenama...
Sjecam se bjelopoljca milosevica kad nagrdi tuzane obeca otkup,obeca sve a pusti iz makedonije povrce dzukac
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Problem je što Knežević ponižava i sebe i Crnu Goru načinom na koji saopštava o tome. Kao neki kmet koji se zahvaljuje na milostinji svom feudalnom vlasniku.
Look upon my works ye mighty and this pear...
da je i dalje on sdt, ovo se nikad ne bi desilo
https://www.448vijesti.me/vijesti/dr...okate-i-drzavu
nothing comes from violence and nothing ever could
Милан Кнежевић представља политику која је прије 29 година убила људе у Сребреници и која је убијала ђецу по Сарајеву. њега само тако треба посматрати. он то подржава. са друге банде је четничина издајничка која мрзи Црну Гору, и све народе у њој, укључујући и Србе који су против њега и шефа му. и такав лепоглави ће у Владу
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
On je avetinja koji je napravio opstinu od Zete...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa nije je on napravio nego rahmetli dps, u pokušaju da ne izgubi vlast u Podgorici.
Тај скорашњи споразум о сарадњи између Пипуна и Дауковића, ДНП-а и Слободна Срна Гора, сваким даном све више има смисла....браћа по очуху Уснији. Бљак.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.cdm.me/svijet/region/sje...-u-srebrenici/
Vidim plače. Priđem.
-Je li ukopavate nekog svog 11-tog?
-Ne.
-Ukopali ste već?
-Nisam.
Sjednem pored.
-Ja sam Amela.
-Aleksandra, drago mi je.
-Odakle ste?
-Iz Srbije.
-Prvi put?
-Prvi.
Šutimo. Plače.
-Ja sam…ja sam šokirana.
-Niste imali informacije o genocidu?
-Jesam, ali nisam imala sliku ovoga, nisam, zamuckuje, nisam znala da je ovoliko.
-Osjećate teret?
-Itekakav. Hodam i čitam godišta, ovo su bili mladi ljudi kao ja. Kako je neko mogao ovo učiniti, ne mogu zamisliti kako se osjećaju njihove majke, sestre, teško mi je, žao mi je, stvarno mi je žao...
- Amela Jordamović
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jaja/komentari
мора се рећи да је писменост ботова које снс купује за дф некако нагло ослабила.
Маида једна од ријетких нормалних особа у Влади. штета што министарка просвете иде, она је исто нормална жена. и ту кривим Спаку, није смио да дозволи људима који ће у уџбенике да убацају како није био геноцид у Сребреници и како су четници морални побједници рата да узму тако битно министарство
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks