Sve veci krstovi i hramovi, sve manje vjernika, sve veci blud i nemoral, sve vise razvedenih brakova, sve vise lopovluka medju svestenim licima, sve vise uplitanja u politiku, sve dalje od Boga. Amin.
Dosli oslobodioci i za 4 godine su postavili krst i kupili jedan raspali trajekt.
Sad bi trebali i muslimani pocet mjesec i zvijezdu postavljat, sto da ne.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ево не могу са педофилима из својих редова да се изборе да не идемо даље.
На ову другу страну фора је да се прави што височији минарет, али и да је што ружнији.Ништа фасада, ништа орнаменти, рецимо у мароканском стилу, него само прекречи у бијело и зашиљи.
Што би рекао један мој добар друг, исламске вјере, да мисле да имамо Скад ракете у сваку џамију.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pisah li vam da će biti rasprodaje imovine i ko može na vrijeme da obezbijedi par interesantnih lokacija? (:
Evo Gando sad veli izdaja, e moj Gando nisi mi vjerovao da su svi prevare samo što su nam se uvalili izdajnici sopstvene države i sluge druge države...
![]()
Last edited by mneonly; 10-07-24 at 14:49.
Love, peace and respect.
https://normalizuj.me/praxis/pravda-za-*****
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Koga li su ovi šćeli da likvidiraju u Sloveniji.
Treba stvarno ujediniti Balkan u jedan medij.
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet/u-...---857812.html
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Osvjezilo je. La prema toms navikavajte se. Cus ne svidja ti se. Pojasnio je Vasilije da je naslov pogresan
https://www.vijesti.me/v/715283
Priznajem, mislio sam da gore od DPS rente 3x30 godina ne moze ali stize demant.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tako je to kad das umisljenom pravniku amateru da ti sastavlja zakone koji bi ti stvorili novac za tvoj fantomski program, jer nemas drugih ideja.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nosilac liste Demokrata u Budvi Đorđe Zenović objavio je na svom Fejsbuk profilu naslovnu stranu današnjih "Vijesti" uz komentar da je riječ o najgoroj Vladi.
On je u objavi napisao i da "neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno".
"Kada kažem da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u CG - razloga je stvarno mnogo, a konkurencija žestoka. Ipak, jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić. Nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, a da bi se završili Skočiđevojka, MIA Investment, Zavala, Školj, pojas ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela 'Mogren' su dovoljni da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu Crne Gore i otkaže podršku istoj. Obzirom da se to desiti neće - neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno", napisao je Zenović na Fejsbuku.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my moto e20 using Tapatalk
Neko iz Demokrata konačno ima stav? HAHAHAHAHAHA
Ajde sa srećom
Love, peace and respect.
Al ne brini stranku nece napustit,i kokodakanje isto kao oni sto su napustali stranke ali su iz "moralnih" razloga ostajali u foteljama koje su dobili preko tih stranaka.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zakoni koliko go da nisu dobri prokrivaju ovo, kad inspekcije žele da rade svoj posao.
Opština je nadležna za privremene i pomoćne objekte, kao i za lokalne objekte od opšteg interesa.
Za sve ostalo je nadležno ministarstvo i građevinska inspekcija.
Za smisleno uklapanje u okolnu sredinu je nadležan glavni državni arhitekta, koji na ovo valjda nije dao saglasnsot.
Sve skupa, rešenje o rušenju bi vjerovatno bilo lagano donijeti, ali je to tako i za onu konzervu na Rumiji, pa stoji gore i dalje.
Inače nakon postavljanja krsta iznad Mostara sjedio sam u jednom društvu pored Neretve.
Bili smo svi iz istog posla, slično razmišljali o životu i dnevnim problemima, slušali sličnu muziku i smijali se istim stvarima.
Bolji poznavaoc lokalnih prilika bi primjetio potpuno nebitnu stvar da su njihova imena bila muslimanska a moje ne.
Kad se pomenuo novi krst iznad grada, jedan iz društva je komentarisao:
Ovo je jedan veliki plus za naš grad!
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Sjeća li se ko onog posprdavanja sa ,,hvala vladi Crne Gore"? Sada je taj šund postao kulturica naspram ovoga danas ,,hvala Vučiću" (Milan Knežević jer Srbija kupuje Zetske lubenice).
Sent from my moto e20 using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...u-opstini-zeta
ријетко ко бламира ову државу као ова четничка сплачина
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najvažnije je da su DPS i DF ispod 50% i da Pipunove partije nema u vlasti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Vučić otkupljuje lubenice. Nastavak akcije kupovine tikvi iz Zete. Dinja je otkupljena nekoliko godina ranije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dje cu kupiti ulcinjsku lubenicu?
Jel ko u pg kupio dobru dje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vazda sam mislio da su dinja i pipun sinonimi. Pipun mi nije ogadio pipun jer ga svakako nikad nisam volio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Пипуне им сад требамо просто дати, само да их не гледамо.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zvanično jeste dinja = pipun ali se kod nas vazda govorilo dinja a mislilo na lubenicu
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks